WONG HIL FOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WONG HIL FOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.391.181

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 03.08.2013 13403-0236-010
21/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305503*

Neergelegd

19-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): WONG HIL FOON

0839391181

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 38

Onderwerp akte: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negentien september

tweeduizend elf, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  WONG HIL FOON .

2. De vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, Elisabethlaan 38.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één september tweeduizend en elf namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is de heer WONG, Hil Foon, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt. Het is tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro gestort.

De heer Hil Wong, voormeld, heeft zich verbonden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro bij te storten.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend twaalf.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Hil Wong, voormeld.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van consultancy-diensten en het voeren van managementactiviteiten, omvattende onder

meer:

- het verlenen van advies op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, strategie, beleid, planning,

organisatie, administratie, accounting, marketing, verkoop, productie, financiën, controlling, audit en personeelsbeheer aan rechtspersonen, ondernemingen, investeringsfondsen, beleggingsmaatschappijen, verenigingen, stichtingen, organisaties en particulieren.

- het verlenen van advies inzake onder meer doch niet uitsluitend juridische, financiële, fiscale, handels-,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden aan rechtspersonen, ondernemingen, investeringsfondsen, beleggingsmaatschappijen, verenigingen, stichtingen, organisaties en particulieren.

- het tussenkomen in het algemeen dan wel dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van

rechtspersonen, ondernemingen, investeringsfondsen, beleggingsmaatschappijen, verenigingen, stichtingen en organisaties door onder meer het optreden als lasthebber of het uitoefenen van mandaten van (gedelegeerd) bestuurder, zaakvoerder, directielid of vereffenaar.

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, financiën en administratie, het

verrichten van coördinatiewerkzaamheden, het onderhandelen van contracten, van welke aard dan ook, het onderhouden, beheren, uitbouwen en ontwikkelen van relaties met contractspartijen, leveranciers, klanten, overheidsinstanties en publieke rechtspersonen.

38;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van bijstand bij de oprichting van nieuwe bedrijven, het verwerven van participaties in en

de overname, fusie dan wel herstructurering van bestaande bedrijven, en, meer in het algemeen, het verrichten van alle dienstverlenende activiteiten die verband houden met de oprichting, acquisitie, herstructurering, uitbating, het management en het beheer van bedrijven.

- het verrichten van voorbereidende studies inzake management, bedrijfsvoering, marketing, import,

export, public relations, communicatie enzovoort, alsmede inzake de juridische, financiële, fiscale, commerciële, bedrijfseconomische of sociale aspecten daarvan, in opdracht en ten behoeve van rechtspersonen, ondernemingen, investeringsfondsen, beleggingsmaatschappijen, verenigingen, stichtingen, organisaties en particulieren.

- het organiseren van seminaries, lezingen, voordrachten omtrent juridische, financiële, fiscale,

commerciële en bedrijfseconomische en sociale onderwerpen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, het aangaan van alle verbintenissen en het uitvoeren van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals het aankopen en verkopen van onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik, voor eigen rekening, het verwerven of overdragen van onroerende zakelijke rechten, zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering aan derden, het ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, huren, verhuren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren, ontwikkelen en uitbaten van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, huren en verhuren van roerende goederen die betrekking hebben op de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede het stellen van alle feitelijke dan wel rechtshandelingen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan en die van aard zijn de waarde en opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, het aangaan van alle verbintenissen en het uitvoeren van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard dan ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, opties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, onder welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande dan wel nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in en het onderhandelen en sluiten van samenwerkingsverbanden van welke aard dan ook met alle bestaande dan wel nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, het bevorderen, coördineren, ontwikkelen en investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij participeert of met dewelke zij een samenwerkingsverband heeft gesloten.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder welke vorm dan ook. In dit verband kan zij alle handels- en financiële transacties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, depositobanken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Met betrekking tot het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen naam, in commissie, als tussenpersoon, agent of vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven dan wel enige andere zekerheid hierop laten vestigen, en zij mag zich borgstellen, zowel voor haarzelf als voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan mag elke onroerende, roerende, financiële en commerciële activiteit verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houdt of tot de verwezenlijking daarvan kan bijdragen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op elke plaats in binnen- en buitenland, op elke manier en volgens de methoden die haar het meest geschikt lijken.

11. Jaarlijks op de laatste donderdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 16.07.2016 16337-0155-011

Coordonnées
WONG HIL FOON

Adresse
ELISABETHLAAN 38 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande