WONINGPLANNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WONINGPLANNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.738.430

Publication

13/02/2014
ÿþmoc111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111MR1111011111111

Neergelegd van da Rediffied

von KoaphotiL Aeivierpen, op

'0.4 FR 7P14

Griffie

430

ondernemingsnr : 0545.738

Benaming (voluit) : Woningplanners

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Duffelsesteenweg 235

2550 Kontich

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting - Benoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Molise!, op eenendertig januari

i tweeduizend veertien.

Qprichters:

1) De heer WERNIERS, Serge Louise Oswald, geboren te Kinshasa op negen september negentienhonderdnegenenzestig, wonende te 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 235. met identiteitskaartnummer 591-7273901-70 en rijksregisternummer 69.09.09-415.61)

2) De heer DOBRE Mihai Gheorghe Elena, geboren te Mun.Curtea de Arges Jud.Arges in Roemenië op 18 november 1970.

hebbende de Roemeense nationaliteit, wonende te Cornetu in Roemenie, Judilfov Str.Livezi nr.1b1.P3 sc.1 et 3 ap 10

3) De heer OPREA Adrian Stefan Elena, geboren te Ors. Uriati Jud.Prahova in Roemenië op 11

november 1971.

hebbende de Roemeense nationaliteit, wonende te Uriati in Roemenië, Jud.Prahova Str.1 Mai nr.109

b1.3 sc.A et.1 ap.4

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Woningplanners

Zetel van de vennootschap: 2550 Kontich, Duffelsesteenweg 235

Doel van de vennootschap:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door

bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle

prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Algemene bouwonderneming, alle werkzaamheden verwant met het bouwbedrijf.

Zowel het bouwen als afbreken van gebouwen, alle verbouwings- en renovatiewerken, aankoop,

verkoop, handel in en verwerking van alle soorten materialen in alle mogelijke constructies.

Het plaatsen van verlichting, drijfkracht, telefoon.

Het installeren van elektrotechnische materialen en individuele toestellen.

Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, lood- en zinkwerken en het installeren

van waterverzachters.

! Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

Chapewerken.

Het leggen van parketvloeren.

Het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken.

Rioleringswerken.

! Het leggen van kabels en diverse leidingen.

Het bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels.

Onderneming voor warmte- en geluidsisolatie.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

.f.,

Uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunninben' ontbreken.

De vennootschap mag als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de geheel of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers. Het verlenen van diensten en adviezen, in het algemeen met betrekking tot onroerende goederen in de brede zin.

Projectontwikkeling voor de bouw in de meest uitgebreide zin van het woord. Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende immobiliamakelaars. Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobilia en onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen evenals aile welk danige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning

van de FSMA voor vereist is. .

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op management en consultancy in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend  doch geenszins beperkt tot  het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van alle adviezen en aile bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

Het nemen van participaties ln ondernemingen, al dan niet Belgische, ln alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat onder meer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze cndernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van aile handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap aile leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende ais onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Billage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

%

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mon 11.1

jr,--Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde.

De cornparanten hebben elk ingetekend aandeel volstort voor één/derde.

Het bedrag van de storting, hetzij zesduizend tweehonderd (6.200) euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING Edegem.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Zij worden enkel voor wat hun bevoegdheid betreft onderverdeeld in twee categorieën genoemd zaakvoerder(s)-A en zaakvoerder(s)-B.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders aile handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, onder voorbehoud van de hierna opgelegde financiële beperking.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door een zaakvoerder, hetzij van de categorie A en/of van categorie B doch slechts tot en met een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500¬ )..

Voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf tweeduizend vijfhonderd euro (2600E) kan de vennootschap enkel geldig verbonden worden door één of meer zaakvoerders van de categorie A.

De bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, zelfs niet na openbaarmaking.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerders:

Als zaakvoerder categorie A: de heer Werniers Serge, voormeld.

Als zaakvoerders categorie B: de heren Dobre en Oprea, voormeld.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de tweede donderdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend vijftien.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KONSILANTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0404.876.020, met zetel te 2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 131-136 bus 1, met recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

12/12/2014
ÿþ Mod Word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ia

*142216 3+

Neergelegd ter griffe van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 3 BEC, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0545738430

Benaming

(voluit) : Woningplanners

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duffelsesteenweg 235

2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 28 november 2014 blijkt het volgende.

Er wordt voorgesteld om de heer Matsiuk Ruslan te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap. Dit mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Deze benoeming treedt in werking vanaf 1 december 2014.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Serge Werpiers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2015
ÿþMod Wort! 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-I

ICI I0IIIIII IIIIIIII9IIII

*15099215<

Ondernemingsnr : 0545738430

Benaming

(voluit) : Woningplanners

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duffelsesteenweg 235, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 31 december 2014 blijkt het volgende.

Er wordt voorgesteld om de heer Matsiuk Ruslan te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

Dit ontslag treedt onmiddellijk in werking.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Serge Wemiers

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2015
ÿþ Mod Wafd 11.1

:ta ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0545.738.430

Benaming

(voluit) : WONINGPLANNERS (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUFFELSESTEENWEG 235, 2550 KONTICH (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslap van de bijzondere algemene vergadering der vennoten d.d. 7 april 2015

Er wordt voorgesteld om de heer Alonge Walter, wonende te 3600 Genk, Lentelaan 10, te benoemen als

zaakvoerder B van de vennootschap.

Deze benoeming treedt in werking vanaf 13 april 2015.

Het mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend

Serge Wemiers,

zaakvoerder



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2015
ÿþ enod und

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uittreksel uit het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de gewone algemene vergadering der vennoten d.d. 13 mei 2015

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van 13 mei 2015, van de heer Walter Alonge, wonende te Lentelaan 10, 3600 Genk, als zaakvoerder van de vennootschap. De vennoten verbinden er zich voorts toe kwijting te verlenen aan de ontslagnemende zaakvoerder voor de Uitoefening van zijn mandaat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering waar over de jaarrekening gestemd wordt, tenzij er gegronde redenen bestaan die een kwijting zou verhinderen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft voor:

" Het vervullen van alle formaliteiten inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels-en ambachtenondememingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

" Het vervullen van diverse administratieve verplichtingen:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorafgaande, huidige en.

toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds en/of een sociaal secretariaat voor de

vennootschap en/of haar bestuursorgaan;

het aanvragen en wijzigen van vergunningen;

het aanvragen van gelijkwaardigheidsverklaringen diploma's;

het inschrijven in een register, op een rol, in een databank of bij een beroepsorde of

beroepsvereniging;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de

neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren voor publicaties in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad, ...

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

> Deze volmacht impliceert tevens de toelating vanwege de volmachtgever om gegevens in te kijken en te wijzigen via elektronische interfaces van het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds en de desbetreffende Fiscale Overheden. De volmachtdrager voert het mandaat uit op basis van de door de volmachtgever verstrekte informatie.

¢' Voor al het voormelde mag de volmachtdrager alle verklaringen doen, alle akten, stukken en processen-verbaal ondertekenen, woonst kiezen, in de plaats stellen en in het algemeen alles doen wat nodig of nuttig zou blijken voor de uitvoering van het huidige volmacht, zelfs indien bepaalde handelingen hier niet uitdrukkelijk voorzien zijn, zo nodig bekrachtiging door de volmachtgever belovende.

D Deze overeenkomst begint op datum van ondertekening en neemt een einde in de gevallen bij wet voorzien. Een eenzijdige opzegging gebeurt door middel van een aangetekend schrijven aan de andere partij. Deze overeenkomst vervangt en vernietigt alle voorgaande die met dezelfde doeleinden mochten gegeven zijn.

Serge Werniers,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

4 2 JUNI 2015

afdeling terpen

Onderrlemingsnr : 0545.738.430

Benaming

(voluit) : WONINGPLANNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DUFFELSESTEENWEG 235, 2550 KONTICH (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WONINGPLANNERS

Adresse
DUFFELSESTEENWEG 235 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande