WOODWINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOODWINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.989.832

Publication

08/06/2015
ÿþMod Ward 91.7

. , ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Neergelegd ter grifí A de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 MEI 2015

ANTWERPEN afdeling TUEtNHODT

De Griffier

-effigie

*1508 18*

Ondernemingsnr : 0578.989.832

Benaming

(voluit) : WoodWings

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals  Diamantstraat 8 bus 427

: (volledig adres)

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Uit een akte verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 24 april 2015, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WoodWings", waarvan de zetel gevestigd is te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 427, met ondernemingsnummer 0578.989.832 - RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van elfduizend vierhonderd euro (11.400,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op dertigduizend euro (30.000,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen. Inschrijving - storting: Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de enige vennoot. De storting of overschrijving in geld werd gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap.

b) De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op dertigduizend euro (30.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

c) Ingevolge de genomen beslissing beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (30.000, 00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale' waarde."

TWEEDE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Limaccount, Kapelhofstraat 20, 3500 Hasselt, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen' besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke, administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de'Kruispuntbank van, Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de; toegevoegde waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

14

..00r.,

4' ` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

C."











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOODWINGS

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 427 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande