WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF

Association sans but lucratif


Dénomination : WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 411.656.716

Publication

23/03/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



M 101111111111111111111

*11045026*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

J

~E p':z= 1-7:: D

1 1 -03- 2011

iiE 1t-#T_3/ .JsC van

KOOPHANG _t.g[1tkLi-ii'LEhi

Ondememingsnr : 0411.656.716

Benaming

(voluit) : WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk in vereffening

Zetel : Gasthuisstraat 10 te 2560 Nijlen (Kessel)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk: "WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF"  in vereffening, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Gasthuisstraat; 10, gehouden op 2 februari 2011 blijkt dat :

1. De vereffenaars, de heren Romain Verreydt en Marc Verdonck, verslag uitbrachten over de verrichtingen: der vereffening. Zij verklaarden dat de vereffening zoals beschreven in de notulen van de buitengewone. algemene vergadering van 15 december 2010 voltooid is.

De totale activa en passiva van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef" zijn overgegaan naar de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar", met zetel te Berlaar, Markt 13. De eigendomsoverdracht van de activa en de` passiva is juridisch tot stand gekomen op 1 januari 2011.

2. De rekening der vereffening goedgekeurd werd.

3. De vereffenaars décharge werd verleend.

5. De vereffening definitief gesloten werd.

6. De boeken en bescheiden van de vereniging bewaard zullen worden in het archief van het Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef te Nijlen (Kessel), Gasthuisstraat 10.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Romain Verreydt

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

27/01/2011
ÿþMOp2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte te

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ ~E

11 -01- 20f1

GRIFFIE RECHTB,cJ K van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

111111

*iioisoao*

J',

R'

Ondernemingsnr : 0411.656.716

Benaming

(voluit) : WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Gasthuisstraat 10 te 2560 Nijlen (Kessel)

Onderwerp akte : ONTBINDING - FUSIE

Uit een akte verleden voor notaris Ward Van de Poel, ter standplaats Beerzel, op 15 december 2010, dragende de melding "Geregistreerd te Heist-op-den-Berg op 20 DEC. 2010 Boek 290, blad 5, vak 8, zeven: blad, één verzending. Ontvangen honderd euro (100 euro) De Ontvanger E. Wouters (e.a. inspecteur)", blijkt: dat op de buitengewone algemene vergadering van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef volgende; beslissingen werden genomen :

Fusie van de vereniging en ontbinding-vereffening

De voorzitter, de heer Pierre De Bie, geeft een toelichting betreffende het voorstel tot integratie van de VZW! "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef in de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar"

De voorzitter verwijst naar de integratieovereenkomst die tussen de beide verenigingen gesloten is op 28: april 2010, welke samengevat inhoudt dat met ingang van één januari tweeduizend en elf alle activa en passiva: van de vereniging, met inbegrip van het beheer en de werking van het woon- en zorgcentrum overgedragen, worden aan de VZW "Rusthuizen Zusters van Bedaar".

Het voorstel houdt dus in dat de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef op één januari tweeduizend en elf; bij wijze van "fusie door overneming" overgaat in de VZW "Rusthuizen Zusters van Bertaar".

Alle aanwezigen verklaren kennis te hebben van vermelde integratieovereenkomst en het voorstel tot fusie. Na beraadslaging wordt het voorstel van fusie met de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar" aanvaard.

De activa en passiva welke de vereniging zal hebben op éénendertig december tweeduizend en tien zullen: worden overgedragen aan de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar" met uitwerking op één januari, tweeduizend en elf.

Teneinde deze fusie te kunnen realiseren, wordt de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef met ingang; van heden ontbonden en in vereffening gesteld.

Benoeming van vereffenaars; vaststelling van hun machten

Overeenkomstig artikel 25 der statuten gaat de vergadering over tot de benoeming van twee vereffenaars. Worden benoemd tot vereffenaar :

- de heer Romain Verreydt, wonende te Nijlen, Landstraat 49;

- de heer Marc Verdonck, wonende te Nijlen, Jozef Simonshof 4;

die dit mandaat aanvaarden.

De vereffenaars worden gemachtigd :

- het beheer van de vereniging, met de werking van het Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef, Gasthuisstraat: 10 te Kessel, waar te nemen tot de voltooiing van de fusie op één januari tweeduizend en elf;

- het vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef in te brengen in: de vereniging zonder winstoogmerk "Rusthuizen Zusters van Bedaar", onder het beding dat de ovememende: vereniging zich ertoe verbindt het passief van de ontbonden vereniging op zich te nemen en de kosten van deze; ontbinding-vereffening met overdracht van de activa en de passiva te dragen, echter met dien verstande dat de inbreng van de onroerende goederen hoe dan ook gebeurt om niet.

De verleende machtiging houdt tevens volgende bevoegdheden in : de voorwaarden van de overdracht te bepalen, de hypotheekbewaarder ontslaan van een ambtshalve te nemen inschrijving; verzaken aan alle' zakelijke rechten, voorrechten; hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of belemmering.

De vereffenaars worden ontslagen van inventaris op te maken en mogen zich houden aan de boeken van: de vereniging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MoD22

Luik B - Vervolq

Zij mogen, onder hun verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van. hun machten, die zij zullen bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die zij vaststellen. De vereffenaars kunnen hun bevoegdheid samen of individueel uitoefenen.

De vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaars onbezoldigd is, waarmee de vereffenaars instemmen.

Overdracht van activa en passiva

I. Algemeen

De vereffenaars, de heren Romain Verreydt en Marc Verdonck, beiden voornoemd, gaan over tot de overdracht van het geheel van alle activa en passiva van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef' aan de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar" onder de voorwaarden :

- dat deze overdracht of "inbreng" de activa en passiva inhoudt welke de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint: Jozef' zal bezitten op éénendertig december tweeduizend en tien te vierentwintig uur;

- dat deze overdracht van de activa en passiva gebeurt onder de tijdsbepaling dat zij uitwerking heeft op één januari tweeduizend en elf;

- dat alle verlichtingen die voor en door de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef" in vereffening worden gesteld tot en met éénendertig december tweeduizend en tien, toekomen aan deze VZW in vereffening en in haar boekhouding worden opgenomen.

ll. Samenstelling van de over te dragen activa en passiva.

De vereffenaars verklaren en alle aanwezigen erkennen dat als gevolg van voomoemde fusie gans het vermogen van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef", met alle rechten en plichten, zal overgaan op de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar".

" Betreffende de samenstelling van de activa en passiva verwijzen de vereffenaars naar de boekhouding en

de balansen van de vereniging. Zij worden ontslagen van een gedetailleerde opsomming van de activa en

passiva.

Door de vereffenaars wordt vermeld dat de overdracht onder meer omvat :

- alle roerende goederen, zowel materiële (inboedel en andere) als immateriële (banktegoeden en andere);

- alle onroerende rechten en/of goederen; "

- de werking van het Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef met de daarvoor verleende erkenningen en

vergunningen;

- alle contracten, met inbegrip van de arbeidsovereenkomsten.

Zoals vermeld, zullen alle verrichtingen die voor en door de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef in

vereffening worden gesteld tot en met éénendertig december tweeduizend en tien, nog toekomen aan deze

VZW in vereffening en in haar boekhouding worden opgenomen.

Aanvaarding van de inbreng door de VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar".

De vereniging zonder winstoogmerk "RUSTHUIZEN ZUSTERS VAN BERLAAR", met zetel te 2590 Berlaar,

Markt 13, ondememingsnummer 0417/03.081, ressorterende onder het arrondissement Mechelen, neemt

" kennis van de besluiten welke de algemene vergadering van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef' heden heeft genomen en verklaart volledige kennis te hebben van de inhoud en de modaliteiten van de fusie. De VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar" bevestigt het akkoord zoals vastgelegd in de integratieovereenkomst van 28 april 2010. De VZW "Rusthuizen Zusters van Berlaar", aanvaardt bij deze uitdrukkelijk de overdracht naar haar vermogen van alle activa en passiva van de VZW "Woon- en Zorgcentrum Sint-Jozef, onder de modaliteiten heden bepaald.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Ward Van de Poel

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de akte.

Op de laats e blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
WOON- EN ZORGCENTRUM SINT-JOZEF

Adresse
GASTHUISSTRAAT 10 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande