WOONCONCEPT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOONCONCEPT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 871.685.055

Publication

17/12/2013
ÿþ ~ # L~4~__Y_._ Mod Word 11.1

lri de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd t^r rát3ttje vo ge

Rechtbank van KutirbcJn`'. I Aotwarpee

op~~------- Griffe Griffier

IIU I U1 II I II 1111111

*131889A0*

IY i

Ondernemingsnr: 0871685055

Benaming

(voluit) : WOONCONCEPT in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Egelvoortstraat 23 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering der vennoten van de Naamloze Vennootschap in vereffening 'WOONCONCEPT" van 5 juli 2012,

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Na beraadslaging en na kennis te hebben genomen van de goedkeuring van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 3 juli 2012, neemt de Vergadering volgende besluiten:

1. De vereffenaar brengt verslag uit van de vereffeningswerkzaamheden, verslag dat door de Vergadering wordt goedgekeurd met algemeenheid van stemmen.

2. De Vergadering keurt het beheer van de vereffenaar van de vennootschap goed en geeft hierover kwijting aan de vereffenaar Filip KEMPENEERS voor de uitoefening van zijn mandaat. Tevens beslist de Vergadering de heer Filip KEMPENEERS te ontslaan van zijn verplichtingen als vereffenaar en dit vanaf heden. De heer Filip KEMPENEERS aanvaardt zijn ontslag.

3. De Vergadering beslist tot definitieve sluiting van de vereffening en de vennootschap heeft bijgevolg opgehouden te bestaan op 5 juli 2012.

4. De boeken en bescheiden van de vennootschap worden gedurende de termijn van tenminste vijf jaar bewaard in de woonplaats van de heer Filip KEMPENEERS, heden wonende te Schilde, Egelvoortstraat 23,

Get. Filip KEMPENEERS

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 087/685055

Benaming

(voluit) : woonconcept

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : egelvoortstraat 23 2970 schilde

Onderwerp akte : bekrachtiging ontslag en benoeming bestuurders - ontbinding - aanstelling van vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 23.12.2010: geregistreerd 2 bladen 1 renvooien te Antwerpen 11e kantoor der registratie op 4.1.2011 boek 270 blad 46 vak; 13 ontvangen 25 euro de eerstaanwezend inspecteur ai M De Belder inhoudende proces verbaal van: buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Woonconcept dat de aandeelhouders] vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen; met eenparigheid van stemmen :

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het aanvaarde ontslag als bestuurder en! afgevaardigd bestuurder  zoals beslist tijdens de algemene vergadering van 29 oktober tweeduizend en tien; van mevrouw Proost Maria te Berchem Wapenstilstandlaan 10 bus 45  te bekrachtigen met ingang van zelfde: datum van 29.10.2010. Te zijner vervanging werd aangesteld als bestuurder met een onbezoldigd mandaat, voor de duur van zes jaar de heer Filip Kempeneers, voornoemd, wiens benoeming op heden aldus bekrachtigd; wordt vanaf 29.10.2010.

Raad van bestuur

Alhier verenigd in raad van bestuur

benoemen hierbij als gedelegeerd bestuurder met ingang van 29.10.2010 voor een duur van zes jaar met' een onbezoldigd mandaat de heer Filip Kempeneers voornoemd die aanvaardt;

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en tien

Vervolgens wordt het verslag voorgelezen van de bedrijfsrevisor, de heer BRUNO BLATON kantoorhoudend te 2600 Berchem Floraliënlaan 26 , over gemelde staat van activa en passiva.

Het besluit van het rapport van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

9. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij; de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2010, van de Naamloze Vennootschap "WOONCONCEPT" onderzocht, en dit met het oog op de ontbinding ervan.

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "WOONCONCEPT' een boekhoudkundige staat per 30 september 2010 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een: balanstotaal opgeeft van 23.109,85 EURO en een netto-actief van 20.994,39 EURO.

De raad van bestuur heeft de boekhoudkundige staat opgesteld met gebruik van de realisatie-waarden. Deze waardering komt een belangrijke mate van onzekerheid toe. Er werd geen voorziening aangelegd voor kosten van de vereffening. Deze kosten worden geraamd op 3.500,00 EURO.

Wij maken voorbehoud voor eventuele belastingschulden, sociale schulden, belasting op toegevoegde waarden, betreffende de niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de in vorige paragraaf geformuleerde voorbehouden, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd worden door de vereffenaar(s).

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Antwerpen, 21 december 2010,

Blaton Bruno Bedrijfsrevisor,

Ontbinding

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I NID RN

*11090921*

Afeetgelegd ter griffie van de Rechtbank Irian Koophandel te Antwerpen op

07 JULI 1011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

3.De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen  dit onder voorbehoud van homologatie door de rechtbank van Koophandel te Antwerpen - de heer Filip Kempeneers voornoemd aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Aan de vereffenaar zijn derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in het wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

! De vereffenaar wordt aldus aangesteld onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarden van homologatie

van diens benoeming door de rechtbank van Koophandel te Antwerpen en verleent haar in het bijzonder volmacht tot indiening van het verzoekschrift tot bekomen van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van de aanstelling als vereffenaar van de heer Filip Kempeneers voornoemd.

Volmacht Kruispuntbank ondernemingen en ondememingsloket

Als bijzondere gemachtigden met recht van substitutie, worden aangesteld de heer Filip Kempeneers voornoemd die aanvaardt

Elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden, aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging, verbetering en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het ondememingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL VERSLAG RAAD VAN BESTUUR VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

11

'J Voorbehouden a

het n

Belgisch Staatsblad

21/02/2011
ÿþ Mod 2.1

Li~[k le,1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



27' Gc-2 do eodeket

aef~ï ~.'~ ,~,;:;c4

C g FEB, 2011 Griffie

111

*iioaeias*

bel ai B4 Sta

Ondememingsnr : 0871685055

Benaming

(voluit) : Woonconcept

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Egelvoortstraat 23 te 2970 Schilde

Onderwerp akte : ontslag - benoeming bestuurder

Bij buitengewone algemene vergadering van 29 oktober 2010 werden volgende beslissingen genomen :

ontslag van bestuurder Immo Chris nv, vertegenwoordigd door Mevr. Maria Proost, met ingang vanaf 29 oktober 2010.

Wordt benoemd tot bestuurder de heer Filip Kempeneers, wonende te 2970 Schilde, Egelvoortstraat 23, dit vanaf 29 oktober 2010. Het mandaat eindigt na de algemene vegadering van 2016.

De aangestelde verklaart zijn functie te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd. Voor uittreksel,

Filip Kempeneers

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 10.02.2010, NGL 30.04.2010 10107-0269-012
28/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.02.2009, NGL 27.04.2009 09118-0032-011
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.02.2008, NGL 28.04.2008 08116-0318-011
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.02.2007, NGL 28.03.2007 07094-2899-013

Coordonnées
WOONCONCEPT

Adresse
EGELVOORTSTRAAT 23 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande