WORK INNOVATION SOLUTION, AFGEKORT : WIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WORK INNOVATION SOLUTION, AFGEKORT : WIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 552.721.539

Publication

26/05/2014
ÿþ 1.1afWard 11.1

etP4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegolula

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 lei 2014

aellfiêntwerpen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Work Innovation Solution (verkort) : WIS

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Kapelleveldstraat 113, 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte Uittreksel uit onderhandse oprichtingsakte en buitengewone algemene vergadering van 12 mei 2014

Het jaar tweeduizend en veertien op 18 april 2014 samengekomen:

De heer Sebastian FERNANDEZ-MORENO , wonende te 2530 Boechout, Kapelleveldstraat 113

En

Mevrouw Wendy SELS 2530 Boechout, Kapelleveldstraat 113

OPRICHTINGSVERKLARING:

De comparanten richten bij deze een Vennootschap onder firma op genaamd " Work Innovation Solution "

efgekort W.I.S" waarvan zij de statuten hebben bepaald zoals hierna opgegeven.

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is bedraagt: vijfhonderd euro ( 500,00) en is

verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde

Op deze aandelen is ingetekend door de comparanten door inbreng in geld en wel als volgt;

INBRENG IN GELD

De comparant sub 1) heeft ingetekend op 250 euro 250;00) vertegenwoordigd door tweehonderd (250)

aandelen.

de comparant sub 2) heeft ingetekend op 250 euro (¬ 250,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (250)

aandelen,

hetzij samen: 500 aandelen wat de totaliteit uitmaakt van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

De comparanten hebben elk ingetekend aandeel volledig volstort.

STATUTEN:

ARTIKEL EEN

De naam van de vennootschap onder firma luidt "Work Innovation Solution " afgekort W.1.S"

ARTIKEL TWEE,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Kapelleveldstraat 113

Deze zal, bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s), mogen overgebracht worden naar gelijk welke andere

plaats in België, binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het,

13elgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL DRIE

0552« . 721

. 539

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft ais doel Het management, adviseren, consulteren, begeleiden, leiden, optreden als bestuurder van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

De uitbating van restaurants, hotels en horecazaken Het stellen van alle handelingen en handelsdaden ter bevordering van en in verband met de gastronomie.

Het leveren van kwaliteitscontrole systemen aan het bedrijfsleven.

Het adviseren, ontwikkelen, organiseren, en realiseren van promotionele en publicitaire activiteiten, met inbegrip van het voeren van commerciële transacties dienaangaande. Het adviseren op het vlak van marketing en publiciteit.

De aan en verkoop van computermateriaal, de dienstverlening, ontwikkeling onderhoud in verband met software, netwerkinfrastructuren, informatie en communicatietechnologieën.

Het inrichten van private, commerciële en publieke ruimten (woningen, burelen, winkels, openbare gebouwen ,..), het uitvoeren van studies, het ontwerpen, het verlenen van advies, het toezicht houden op de werkzaamheden,

Het ontwerpen en realiseren van etalages voor commerciële en dienstverlenende bedrijven.

Het uitvoeren van schilder en behangwerken.

Het opstellen van strategie, missie en visie van organisaties.

consulting, en -audit in de meest algemene zin : marketing, communicatie, publicrealtions, beleidsstrategieën, hr, training, public relations, competenties, sales, de coördinatie en opvolging van projecten.

Het afvaardigen, het ter beschikking stellen aan derden van expertise, HR diensten,(in & outsourcing) stafffng projecten. Personeelsselectie en vorming.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waar onder begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enz.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen, ondernemingen en patrimonia, welke ook hun doel wezen, met inbegrip van de uitoefening van de functies van bestuurder, gedelegeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen

In verband met onroerende goederen: verwerven, kopen verkopen, ruilen, huren, verhuren, bouwen, onderhouden, beheren, in hypotheek geven en ontvangen.

In verband met roerende goederen, lichamelijke en onlichamelijke: verwerven, kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderhouden, beheren, in pand geven en ontvangen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor aile derden.. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen

ARTIKEL VIER

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd

aandelen,

zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde,

ARTIKEL ZES

De hoedanigheid van vennoot kan slechts blijken uit een inschrijving in het register van aandelen, zoals wordt voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het vennotenregister, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZEVEN

Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap, noch zich op enige wijze mengen in de daden van haar bestuur,

Voor het uitoefenen van hun rechten moeten zij zich schik-'ken naar de jaarrekening en de beslissingen van de Algemene Vergadering.

ARTIKEL NEGEN

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke, of derden, of beherende vennoten kunnen zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij gewone meerderheid van stemmen, welke hen, eveneens bij gewone meerderheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële vaste activa van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

De zaakvoerders zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of niiverheidsonderneming van dezelfde of van een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

ARTIKEL TIEN

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke ven akkoord tegen een prijs Vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheld van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de stemmen van de andere vennoten.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

ARIKEL ELF

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bil overlijden zullen de aandelen van de overleden beherende vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten, werkende en stille, hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

De erfgenamen en rechthebbende van een overleden stille vennoot, aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap.

ARTIKEL TWAALF

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31/12/2015,

ARTIKEL DERTIEN

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

ARTIKEL VEERTIEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het d Belgisch \etaats b lad

Op de laatste bl. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juli ten maatschappelijke'

zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van tenminste de helft van het

eantal stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

ARTIKEL VIJFTIEN

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bil gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun santal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ARTIEKEL ZESTIEN

Wordt benoemd als zaakvoerder, De Heer Fernandez Moreno Sebastian, voornoemd sub 1, voor de duur

van de vennootschap. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

VOLMACHT.

Teneinde alle in-ischrij-Lvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor aile andere administraties als belas-'tingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan M.A.S bvba, Antwerpeesteenweg 124 bus 22, 2630 Aartselaar of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

Opgemaakt te Boechout , op 18/04/2014, in drie exemplaren, elk der ondertekenaars erkent één exemplaar te hebben ontvangen en het derde zal ter registratie aangeboden worden.

Fernandez Moreno Sebastian

."?_12Deke21-e-e,

28/01/2015
ÿþIrà

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

II

ülod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y - R

" . antiel

IHIIIddiioii.i~Rid

Griffie

lIi

Antwerpen

16 JAN, 2015

afdeling Antwerpen

Ondernemingsnr : 0552.721.539

Benaming

(voluit) : Work Innovation Solution

(verkort) : WIS

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kappelleveldstraat 113

2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming Zaakvoerder

De algemene vergadering heeft op 1 december2014 beslist Wendy Seis te benoemen tot zaakvoerder.

Zaakvoerder

Fernandez Moreno Sebastian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WORK INNOVATION SOLUTION, AFGEKORT : WIS

Adresse
KAPELLEVELDSTRAAT 113 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande