WORKSAFE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORKSAFE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.072.030

Publication

23/03/2011
ÿþ M0E 2.7

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11044693*

Neepragl ter vu do

Rodoitak Vail1 lutvierpeg

op 1 1 d ;Mu,-

loi De ®riKleE.

Ondememingsnr : 0822.072.030

Benaming WORKSAFE CONSULTING IN VEREFFENING

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : VINUSAKKER 49, 2950 Kapellen (Antw.), België

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De buitengewone algemene vergadering van 25 februari 2011, gehouden ten maatschappelijke zetel, te 20.00 uur, stelt vast dat:

I. alle vennoten, die gezamenlijk het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd, vrijwillig in bijzondere algemene vergadering zijn bijeengekomen en dat bijgevolg alle formaliteiten van bijeenroeping overbodig zijn.

II. de bijzondere algemene vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agendapunten:

1. verslag over de verrichtingen van de vereffening.

2. ontheffing van de vereffenaars en kwijting.

3. sluiting van de vereffening.

III. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WORKSAFE CONSULTING werd ontbonden op grond van een besluit van de algemene vergadering, blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 28 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad onder nummer 2011-01-27/11014453.

Bij beslissing van dezelfde vergadering werd de heer Fréderic SIMONS, voornoemd, aangesteld als vereffenaar.

IV. om te worden aangenomen, de voorstellen van de agenda de algemeenheid van

stemmen moeten bekomen.

BESLUITEN

De vergadering besluit, na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben

aangehoord, met éénparigheid van stemmen:

1) Dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt.

2) Dat zij de heer Fréderic SIMONS zonder voorbehoud noch beperking ontheft van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting verleent.

3) Dat zij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

4) De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Fréderic SIMONS, wonende te Kapellen, Vinusakker 49 in zijn huis.

5) Onverminderd de rechten van derden tegen de vereffenaar zoals bepaald in artikel 198,§ 1 van het wetboek van vennootschappen, worden aangesteld als bijzondere lasthebbers, met recht van indeplaatststelling: alle aandeelhouders,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

"

L"

Voor-betsoeden.> aan het Belgisch Staatsblad

die betreffende de goederen die aan de ontbonden vennootschap toebehoren op de dag van de afsluiting van de vereffening en om welke reden ook niet in de vereffening zouden begrepen zijn, en gelast om voor hen en uit hun naam alle maatregelen tot vrijwaring van de rechten van de comparanten in deze goederen te nemen en op te treden in recht als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen.

Na de afhandeling van de agenda wordt de vergadering geheven om 21.00 uur, na lezing en goedkeuring van de onderhavige notulen.

SIMONS Fréderic, vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2011
ÿþ Mal 2.0

IL u In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822.072.030

Benaming

(voluit) : Worksafe Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vinusakker 49 te 2950 Kapellen

Onderwerp akte : ontbinding bvba - volmacht

Uit een akte verleden voor notaris Jef Van Roosbroeck te Ekeren op 28 december 2010, vóór registratie. uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,: blijkt dat de° de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid 'Worksafe Consulting" met zetel te 2950 Kapellen, Vinusakker 49 heeft besloten de, vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen.

De heer Fréderic Simons, geboren te Wilrijk op 29 juni 1965, wonende te 2950 Kapellen, Vinusakker 49, werd benoemd tot enige vereffenaar en werd in deze functie bekrachtigd bij beslissing van de rechtbank van koophandel van Antwerpen van 12 januari 2011.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voor de vereffening, met inbegrip van deze vernield in artikel 187 W.Venn.. Hij kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Volmacht werd verleend aan Fiduciaire Van Alsenoy Burg.venn.ow.Nv., Autolei 203 te 2160 Wommelgem, met recht van in de plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te verrichten bij de diensten van de: Kruispuntbank van ondernemingen, het rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en bij de andere: diensten alsook om, overeenkomstig de wet van twee juni tweeduizend en zes - Wet tot wijziging van het: Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, ieder verzoekschrift op

procedure te voeren

"

Werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

bijzonder verslag van de zaakvoerder

Controleverslag Bedrijfsrevisor

expeditie van de akte

Notaris Jef Van Roosbroeck

JHrgeligi~ l~' Ar

ter gaffe p van b

~ de eedri

tivn Keogro ." d t. ue pt7,i r

17 JAN. 2011

Griffie

Voor- lo

behoud " izoiaas3*

aan he

Belgisc

Staatsb





Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WORKSAFE CONSULTING

Adresse
VINUSAKKER 49 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande