WORLD TRADING CH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLD TRADING CH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.755.312

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.09.2014, NGL 12.09.2014 14583-0217-009
18/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





*13142517*





NEERGELEGD GRIFFIE RECHTSANK VAN



b D ne, 202



KCopHANDEL Ter UT

'--~ffl~



Ondernemingsnr : 0830.755.312

Benaming

(voluit) : WORLD TRADING CH spris

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel : Molenstraat n° 18 - 2357-BAARLE-HERTOG

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMINING VAN ZAAKVOERDER - OVERDRACHT VAN AANDELEN

UITREKSEL van de Algemene Vergadering gehouden op 15/07/2013.

De algemene Vergadering van 15 juli 2013 heeft de volgende beslissing genomen, de vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer MAZHAR lqbal, ais zaakvoerder en noemt als nieuwe zaakvoerder de Heer SARWAR Mohammad Naser, wonende Rijselsteenweg 326 te 7700 MOESKROEN, d

De Algemene Vergadering aanvaardt het overdracht van 500 aandelen behorende aan aan de Heer MAZHAR Igbal aan de Heer SARWAR Mohammad Naser wonende Rijselsteenweg 326 te 7700 MOESKROEN

DE ZAAKVOERDER,

SARWAR MOHAMMAD NASER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

EM21131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ 18 ciliSSEL

O 5 APR 2U13

Griffie







*13058940*

3.Derde beslissing:

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om over te gaan uitbreiding van het maatschappelijke doel met de volgende activiteiten:

"- de uitbating van een voedingswinkel, night shop, restaurant, verbruikzalen, thésalons, snackbar, frituur, pizzeria, drankzaal, taverne, brouwerij, pub's, en de import, inkoop, verkoop en handel in het algemeen van voedsel en alcoholische of non-alcoholische dranken, alsook aankoop en verkoop, import en export en de handel in het algemeen met betrekking tot alles wat te maken heeft met beenhouwerij, bakkerij en patisserie, charcuterie en vishandel, wild, fruit en groenten alsook de exploitatie van hotels en alles wat betrekking heeft op dergelijke activiteiten, De uitoefening kan worden gericht op alle aspecten van de horeca.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, distributie en handel in het algemeen van boeken en tijdschriften, kranten, tabak, sigaren en sigaretten, schoonheids-en verzorgingsproducten, onderhoudsproducten en schoonmaakproducten.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, distributie en handel in het algemeen van nieuwe en

tweedehandsvoertuigen alsook alsook de exploitatie van magazijnen van onderdelen, wisselstukken en accessoires voor auto's."

Tevens wordt lezing gegeven van de volgende documenten:

VERSLAG EN STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0830.755.312

Benaming

(voluit) : FAMILY CLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel : 1030 Schaarbeek, Haachtsesteenweg 582

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte de dato 21 maart 2013 verleden voor Meester Pablo DE DONCKER, Geassocieerd Notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pablo & Pierre DE DONCKER, Geassocieerde Notarissen", met zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0820.822.809

1.Eerste beslissing:

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om over te gaan tot de wijziging van de benaming van

de vennootschap naar WORLD TRADING CH en derhalve om over te gaan tot de 'aanpassing van artikel 1§ 2

van de statuten zoals volgt:

Artikel 1. Vorm - naam

(. " )

zij verkrijgt de naam 'WORLD TRADING CH BVBA-S".

2.Tweede beslissing:

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om over te gaan tot de overbrenging van de zetel van

de vennootschap naar 2387 Baarle-Hertog, Molenstraat 18 en derhalve om over te gan tot de aanpassing van

artikel 2 § 1 van de statuten zoals volgt:

Artikel 2. Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2387 Baarle-Hertog, Molenstraat 18.

(-.)

BERAADSLAGINGEN:

De algemene vergadering gaat over tot de beraadslaging en de stemming van de agendapunten,

* verslag van de zaakvoerder omtrent de voorgestelde doelswijziging ;

* staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012.

Deze documenten zullen hieraangehecht worden om er samen mee geregistreerd te worden.

Derhalve wordt over gegaan tot wijziging van artikel 3 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing zoals hierna gezegd:

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

-diensten check;

-het reinigen van industriële en privégoederen eveneens het reinigen van bureau's, huizen en fabrieken en in het algemeen elk gebouw en elke industriële installatie.

- de uitbating van een voedingswinkel, night shop, restaurant, verbruikzalen, thésalons, snackbar, frituur, pizzeria, drankzaal, taverne, brouwerij, pub's, en de import, inkoop, verkoop en handel in het algemeen van voedsel en alcoholische of non-alcoholische dranken, alsook aankoop en verkoop, import en export en de handel in het algemeen met betrekking tot alles wat te maken heeft met beenhouwerij, bakkerij en patisserie, charcuterie en vishandel, wild, fruit en groenten alsook de exploitatie van hotels en alles wat betrekking heeft op dergelijke activiteiten. De uitoefening kan worden gericht op alle aspecten van de horeca.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, distributie en handel in het algemeen van boeken en tijdschriften, kranten, tabak, sigaren en sigaretten, schoonheids-en verzorgingsproducten, onderhoudsproducten en schoonmaakproducten.

- de aan-en verkoop, in-en uitvoer, distributie en bande! in het algemeen van nieuwe en

tweedehandsvoertuigen alsook alsook de exploitatie van magazijnen van onderdelen, wisselstukken en accessoires voor auto's.

De vennootschap mag elke daad van commerciële, industriele, financiële en immobiliere aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houd met haar maatschappelijk doel.

Zij kan administratieve zetels, filial, succursalen,, agentschappen, vertegenwoordigingen, werkplaatsen en handelskantoren oprichten voorzover deze een gelijkaardig voorwerp heeft, zowel in België als in het buitenland.

Ze kan zich borg stellen en elke persoonlijke eri reële zekerheid vestigen in het voordeel van elke persoon, al dan niet verwant,

Ze mag zich via welk middel ook interesseren in vennootschappen met een gelijkaardig doel of van die aard dat zij de ontwikkeling van haar activiteiten bevoordeligd.

De vennootschap kan eveneens de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4.Vierde beslissing

Er wordt aan de algemene vergadering voorgesteld om het ontslag te aanvaarden van de heer GHOUILI Adil, geboren te Ait Ourir op 27 juli 1981, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 810727499-53, wonende te 1030 Schaarbeek, Haachtsesteenweg 359.

Ontlasting van het door hem gevoerde beleid zal gegeven worden bij de eerstvolgende algemene jaarlijkse statutaire vergadering.

Er wordt tevens aan de algemene vergadering voorgesteld om te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor een onbepaalde duur :de heer MAZHAR Igbal, geboren te Gujrat (Pakistan) op 15 oktober 1976, van pakistaanse nationaliteit, wonende te Spanje, Burlada, Casa San Juan 6-P02D, identiteitskaartnummer El 0443034.

Hier aanwezig en aanvaardend.

5.Vijfde beslissing

Er wordt aan de algemene vergadering om de ondergetekende notaris alle machten te verlenen voor het opmaken van de coördinatie van de statuten en voor het neerleggen van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Voor gelijkvormig uittreksel

De notaris

Pablo DE DONCKER

Tegelijk hiermee neergelegd; een uitgifte van de akte, de bijlagen en de gecoördineerde statuten

IrVoTjr- behouden aarrthet

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d

*11141463"

Ondernemingsar 0830.755.312

Benaming

(voluit) : FAMILY CLEAN BVBA- STARTER

1

ta 1-:

~m~~'~^',~~,

JV1J~~1~`i.~,.... _ ` cX " .o..s-,..r4.laao..o.'.

Griffie .

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid -starter Zetel . Mechelsesteenweg , n° 582 - 1930 - ZAVENTEM

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER -OVERPLAATSING MAATSCHEPPELIJKE ZETEL OVERDRACHT AANDELEN

Uittreksel van het Verslag van de Algemene Vergadering van 06.09.2011

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Mijnheer DE MATOS GOMES David als zaakvoerder, geeft haar kwijting vor haar zaakvoerder en benoemt ter vervanging Mijnheer GHOUILI Adil, wonende te 1030 Brussel , Hachtsesteenweg , n° 359, vanaf heden.

De Algemene Vergadering aanvaardt de verplaatsing van de Maatschappelijke zetel te 1030 - Brussel, Haechtsesteenweg, n° 359, vanaf heden.

De Algemene Vergadering aanvaardt de overdracht van de 1000 aandelen behorende aan Mijnheer DE. MATOS GOMES David aan Mijnheer GHOUILI Adil, vanaf de heden.

GHOUILI Adil

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

18/08/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V0J-

behoud

aan h~

Belgisa

Staatsb

I 11111111111111

*11126860*



5 AUS

pue.

Ondernemingsnr 0830.755.312

Benaming

(voluit) : FAMILY CLEAN BVBA -STARTER

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - starter

Zetel : Sikkelstraat, n° 64 - 1970 - WEZEMBEEK - OPHEM

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING BEHEERDER - OVERPLAATSING

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OVER DRACHT AANDELEN

Uittreksel van het Verslag van de Algemene Vergadering va 25/07/2011

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Mevrouw BRASSEUR Jessica als zaakvoerder, geeft haar kwijting voor haar beheer en benoemy ter vervanging Mijnheer DE MATOS GOMES David, wonende te 1060 - Brussel , Chaussée d'Alsemberg, n° 101/2, vanaf heden.

De Algemene Vergadering aanvaardt de verplaatsing van de' maatschappelijke zetel te 1930 - ZAVENTEM, Mechelsesteenweg, n° 582 - vanaf heden.

De Algemene Vergadering aanvaardt de overdracht van de 1000 aandelen behorende aan Mevrouw Jessica BRASSEUR aan Mijnheer DE MATOS GOMES David, vanaf heden.

DE MATOS GOMES David

Zaakvoerder

Op de aatste blz. van Luik 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 29.09.2015 15601-0214-013
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0526-015

Coordonnées
WORLD TRADING CH

Adresse
MOLENSTRAAT 18 2387 BAARLE-HERTOG

Code postal : 2387
Localité : BAARLE-HERTOG
Commune : BAARLE-HERTOG
Province : Anvers
Région : Région flamande