WORLD WATCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLD WATCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.285.737

Publication

31/12/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111R111111011

ï1cla(nane van koophandel --

An'viernen

1 û DEC, 2014

~._.. Griff`e

Ondernemingsnr : 0864285737

Benaming (voluit) :. WORLD WATCH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vestingstraat 53-57

2018 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 05/12/2014, gehouden voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1! EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van:

1. het bijzonder verslag opgesteld op zesentwintig november tweeduizend veertien door de zaakvoerder, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, en waaraan een staat van activa en passiva is gehecht die werd afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap per één en dertig oktober tweeduizend veertien, in uitvoering van artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen,

2. het controleverslag opgesteld op zesentwintig november tweeduizend veertien door de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden als volgt:

"BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «WORLD WATCH», verklaart ondergetekende, de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend ais permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

D De staat van activa en passiva per 31 oktober 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 20.428,84 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 20.428,84 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

Q' Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 357,21 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

D In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake . fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

D Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van

de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van ' 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld,

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA «WORLD WATCH» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 26 november 2014

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN".

De enige vennoot, de heer SHAPIRO Oded Rochamim, geboren te Israël-Sheva op veertien oktober negentienhonderd zestig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Berkenlaan 16, verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en staat van actief en passief en verzaakt bij deze uitdrukkelijk aan de formaliteiten van toezending ervan ais voorgeschreven door artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Vervolgens verklaart ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid te bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten, waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Hierna beslist de vergadering de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WORLD WATCH", vervroegd te ontbinden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog slechts voor haar vereffening.

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen ais voorgeschreven door artikel 184, § 5, 1° van het Wetboek van vennootschappen, en toepassing te maken van gemeld artikel 184, § 5 om onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening, nu er geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden verricht.

De vergadering onderzoekt dan ook de voorgelegde staat van actief en passief die werd afgesloten op één en dertig oktober tweeduizend veertien, welke dienst doet als vereffeningsstaat, en keurt deze staat goed,

De vergadering neemt kennis van de bijkomende informatie die door de zaakvoerder wordt verstrekt met betrekking tot de verdeling der activa onder de schuldeisers.

De vergadering stelt vast:

1) dat de enige vennoot op deze vergadering aanwezig is, zodat aan de voorwaarde van artikel 184, § 5, 3° is voldaan.

2) dat volgens verklaring van de enige venoot er geen andere schulden aan derden zijn dan deze opgenomen in voormelde staat, en dat de in voormelde staat opgenomen schulden aan derden inmiddels betaald werden, zoals ook bevestigd in voormeld controleverslag; dat geen andere maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te worden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

De enige vennoot verklaart bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, het resterend actief over te nemen in zijn vermogen,

De enige vennoot verklaart eveneens dat hij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

De vergadering verklaart vervolgens dat de vereffening van de vennootschap afgesloten is, en bijgevolg de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WORLD WATCH" definitief opgehouden heeft te bestaan.

31 DERDE BESLISSING

De vergadering keurt de jaarrekening en de verrichtingen over het lopende boekjaar, dat is aangevangen op één januari tweeduizend veertien en eindigt op heden, goed.

4/ VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat aan het mandaat als zaakvoerder van de heer SHAPIRO Oded, voornoemd, ingevolge het besluit tot ontbinding en sluiting van de vereffening, een einde is gekomen op heden.

De vergadering beslist hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden, zonder enig voorbehoud.

5/ VIJFDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, te 2980 Zoersel, Spechtendreef 31.

6/ ZESDE BESLISSING

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

7 Volmacht

Als bijzondere mandataris wordt aangesteld, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel: mevrouw VAN UFFEL Maria José, geboren te Brecht op achttien maart negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 2980 Zoersel, Spechtendreef 31, wie de macht verleend wordt, met recht van substitu-' tie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingenlrechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht één volmacht

- verslag revisor

- verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

` Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 01.07.2013 13260-0294-010
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 12.07.2011 11287-0509-010
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 16.07.2010 10314-0471-010
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 30.07.2009 09503-0275-011
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 10.07.2008 08382-0117-013
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.06.2007, NGL 12.07.2007 07387-0152-016
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 28.06.2006, NGL 30.06.2006 06375-2268-014

Coordonnées
WORLD WATCH

Adresse
VESTINGSTRAAT 53-57 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande