WORLDWIDE ESTHETICS INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WORLDWIDE ESTHETICS INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.466.822

Publication

28/09/2011
ÿþ~

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~._,._.. ,. . ., r

i

i

I

i

YI

II

*11146382*

~

Ondernemingsnr : 0880.466.822

Benaming

(voluit) : WORLDWIDE ESTHETICS INTERNATIONAL

Rechtsvorm : BVBA in vereffening

Zetel : BREEMSEDIJK 93

2350 VOSSELAAR

Onderwerp akte : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 28 juli 2011 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist:

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de BV ovv CVBA "AA&T Group", voor haar bestuur als: vereffenaar van de vennootschap;

- zij stelt vast dal de vereffening van de BVBA "WORLDWIDE ESTHETICS INTERNATIONAL", in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum;

- zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende: een periode van vijf (5) jaar, bij de heer Jan Verrneylen, wonende te 2350 Vosselaar, Breemsedijk 93, die zich' met de bewaring ervan gelast.

Goedgekeurd in de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 28 juli 2011.

BV ovv CVBA AA&T Group

vertegenwoordigd door

Roland DeKegel

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- onderhandse akte "ontslag en kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening"

- vonnis rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2011
ÿþt

.... ~

[~I~ BÉ

mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deakteNE

ERGELEGD

j GPIFFTE RFCHTtiANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111J111.111111.111!111

0 6 JAN. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier Getteo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.466.822

Benaming : Worldwide Esthetics International

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Breemsedijk 93

2350 Vosselaar

Onderwerp akte :ONTBINDING -- BENOEMING VEREFFENAAR.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 17 december 2010, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Worldwide Esthetics International", met maatschappelijke zetel te 2350

:? Vosselaar, Breemsedijk 93, BTW BE 0880.466.822 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf 17 december 2010 enkel nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

TWEEDE BESLISSING.

Tot vereffenaar werd benoemd "A.A&T Group", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26; haar bestuursorgaan heeft de heer DeKegel? Roland, geboren te Gent op 05 mei 1943, (rijksregisternummer 43.05.05-027.82), wonende te 9050 `i Gent (Ledeberg), Robert Rinskopflaan 80, benoemd tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-vereffenaar.

De aldus benoemde vereffenaar, evenals de vaste vertegenwoordiger hebben uitdrukkelijk verklaard !i het hen toegekende mandaat te aanvaarden. i Het mandaat van vereffenaar zal vergoed worden conform de normen van het I.A.B.. De vereffenaar zal periodiek haar ereloonnota's opmaken. Dit zijn geen voorschotfacturen en deze ereloonnota's zijn definitief verworven na betaling ervan.

DERDE BESLISSING. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186= en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn; machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend; door een vereffenaar.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten aan te passen in functie van de coordinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap. Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven; zij warden samengevat als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap, thans bestaande als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Tom Coppens notaris te Vosselaar op 17 december 2010; haar benaming luidt "Worldwide Esthetics International".

Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: het ontwerp en de handel in medische en paramedische materialen en hulpmiddelen, verbruiksmiddelen en investeringsgoederen bruikbaar in de medische en paramedische sector.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2350 Vosselaar, Breemsedijk 93.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Boekiaar.

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 31.10.2010, NGL 08.11.2010 10601-0428-009
07/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 14.09.2009, NGL 06.10.2009 09799-0235-009
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 08.09.2008, NGL 06.10.2008 08770-0147-009
24/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 23.10.2007, NGL 21.11.2007 07804-0277-009

Coordonnées
WORLDWIDE ESTHETICS INTERNATIONAL

Adresse
BREEMSEDIJK 93 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande