WOTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.165.794

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 23.12.2013 13700-0155-009
17/10/2013
ÿþmod 11.1

"

Luik BI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0894.165.794

Benaming (voluit) : WOTO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; te 2110 Wijnegem, Vosveld 6

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op zeven oktober tweeduizend dertien, v5ôr registratie uitgereikt, met als enig;; doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de ïÉ buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; !!"WOTO", gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister van;; Antwerpen met ondernemingsnummer 0894.165.794, onder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de ven-!' nootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de naamloze; vennootschap "BIMPEX MEAT", gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in het;;

rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0463.919.029, ;4

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder;, uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en°; worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één juli tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen;: _i vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende ven-: nootschap.

? 2, dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan, Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de`' Ondernemingsloketten en de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte ais wat betreft;; alle latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt, met recht op;; indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CEFIAC", gevestigd te 2240 Zandhoven, Langestraat 207.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

l' De Notaris

Tegelijk hiermee

il neergelegd :

- afschrift van

de akte; ïE

volmacht ?~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neereegd ter gritirevan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

8 0ifT, 2013

Griffie

*13157775

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013
ÿþN CEFIAC PAG. 07

23/08J2013 15:05 00-32-32395552

Voor- behdadal aarf het t3elgisch Staatsbtar

*13135342*

~ ,..~ ..__~_~__^_ " >-__...,.....

Ondernemingsnr : 0894165 794

; Benaming

(volalt) : WOTO

(verkort) : Mod Wad 11.1

Neergelegd tergrrfirt vers de T'echfbe

'an Koophandel teArrtwer,aef?r r ry

2 3 ~:j~là, d.U13 Griffie

LIIIIIIImumu1111,1M1uu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootchap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vosveld 5 te 2110 Wijnegem (volledig adres)

Onderyverp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel en publicatie van het uittreksel In het kader van de fusie van de BVBA Woto, reet maatschappelijke zetel gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in de Kruispuntbenk der Ondernemingen onder het nummer 0894.165.794 door overneming van:

De NV BIMPEX MEAT, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in de Krulspuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0463 919 029.

VOORSTEL TOT FUSIE

Heden, 20 augustus tweeduizend dertien.

zijn verschenen ;

1.De naamloze vennootschap "BIMPEX MEAT', gevestigd te 2110 Wljnegem, Vosveld 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ais ondernemingsnummer 0463.919.029.

Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Overnemende vennootschap",

Voormelde vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar gedelegeerde bestuurder J. Van Aerde

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WOTO', gevestigd te 2110 Wijnegem Vosveld 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ais ondernerningsnummer 0894.165,794.

" Voormelde vennootschap wordt hierna genoemd de "Over te nemen vennootschap". Voormelde vennootschap wordt Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer J. Van Aerde.

Voorafgaande uiteenzetting

De comparanten verklaren, vertegenwoordigd als gezegd, wat volgt :

1,De Overnemende vennootschap heeft het voornemen eigenaar te worden van al de aandelen van de Over te nemen vennootschap en heeft hierover een akkoord met de andere vennoten van de Over te nemen, vennootschap. lee effectieve overdracht van de aandelen zal evenwel pas plaatsvinden onmiddelfijk voorafgaand aan het besluit van fusie, De effectieve overdracht vormt dus een voorwaarde voor het tut stencil komen van de fusie overeenkomstig het bijgaande fusievoorstel.

Op de laatste blz, van Lull% 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netarts, hetzij van de pereo(o)n(on)

bevoegd de raçhtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Door de organen van bestuur van de Over te nemen vennootschap en de Overnemende vennootschap (hierna tezamen te noemen de "Fuserende Vennootschappen") is het initiatief genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Met het oog daarop verbinden de organen van bestuur van beide vennootschappen zich wederzijds om te doen wat in hun macht ligt om voormelde fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden.

Daartoe wordt bij deze het fusievoorstel vastgelegd dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

2,1.Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

2.1.1.De naamloze vennootschap "BiMPEX MEAT', gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0463.919.029, genoemd "de Overnemende vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, verkoop, import en export, bewerking, verwerking en de handel in het algemeen, zo in het groot als in het klein, van aile vleeswaren en aanverwante artikelen; fabricage, groot- en kleinhandel in de bereide gerechten; groot- en kleinhandel in verse en duurzame voedingswaren en dranken.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directe, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

2.1.2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WOTO", gevestigd te 2110 Wijnegem, Vosveld 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met als ondememings-nummer 0894.165.794, genoemd de "Over te nemen vennootschap", hebbende als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

De aankoop, verkoop, import en export, bewerking, verwerking en de handel in het algemeen, zo in het groot als in het klein, van aile voedingswaren en aanverwante artikelen; fabricage, groot- en kleinhandel in de bereide gerechten; groot- en kleinhandel in verse en duurzame voedingswaren en dranken.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan alle hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiele-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doei of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

2.2.Geruisloze fusie

Het geplaatst kapitaal van de Ovememende vennootschap bedraagt EUR 2.062,500,00 en is verdeeld in 82.500 aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort.

Het geplaatst kapitaal van de Over te nemen vennootschap bedraagt EUR 18.600,00 en is verdeeld in 186 aandelen zonder vermelding van waarde, waarvan EUR 6.510,00 volgestort.

Aangezien de Overnemende vennootschap in het bezit zal zijn van ai de aandelen van de Over te nemen vennootschap worden naar aanleiding van de fusie geen nieuwe aandelen uitgegeven.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~ }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Overnemende vennootschap zal het gehele vermogen verkrijgen van de Over te nemen vennootschap tegen vernietiging van de aandelen van de Over te nemen vennootschap.

2.3.Boekhouding

De fusie zal boekhoudkundig uitwerking hebben vanaf 1 juli 2013,

2.4.Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

2.5.Bijzondere voordelen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie door overneming.

2.6.De doelomschrijving van de Overnemende vennootschap is ruim genoeg om de activiteiten te omvatten van de overgenomen vennootschap.

2.7.Onroerende goederen

Het bestuursorgaan van de Over te nemen Vennootschap verklaart, vertegenwoordigd als gemeld, dat deze vennootschap geen titularis is van onroerende goederen of onroerende rechten.

Kosten

Bij goedkeuring van de fusieverrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende vennootschap.

Indien, om welke reden ook, de fusieverrichting niet wordt of kan goedgekeurd worden, zullen de kosten gedragen worden door de Over te nemen en de Ovememende vennootschap, ieder voor de helft.

2.9.Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel zal overeenkomstig de wettelijke bepalingen door de zorgen van de bestuursorganen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap binnen de 2 weken na heden. Het zal tevens bij uittreksel worden gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De bestuursorganen van beide vennootschappen zullen het voorstel uiterlijk op 31 december 2013 ter goedkeuring voorleggen aan de respectieve algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Opgemaakt te Wijnegem, op 20 augustus 2013.

WOTO BVBA

Vertegenwoordigd door

Van Aerde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 29.01.2013 13021-0085-009
22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 16.12.2011 11641-0022-009
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.12.2010, NGL 23.12.2010 10644-0312-009
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 17.12.2009, NGL 24.12.2009 09907-0265-009
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 18.12.2008, NGL 19.12.2008 08861-0185-009

Coordonnées
WOTO

Adresse
VOSVELD 6 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande