WOUTER CAERS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : WOUTER CAERS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 830.620.007

Publication

13/01/2014
ÿþMod Mid 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias[ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vgh simetE R G E L E G D

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap dd. 27 december 2013 bijikt dat het kapitaal verhoogd werd met ê 19.000,00 om het te brengen van ¬ 1.000,00 op E 20.000,00. Op deze kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven door de werkende vennoot.

Het kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door 20.000 aandelen.

Wouter Caers

zaakvoerder

111111J1,11.,11,11,11111(j!111.11 Diu

V bah aa Bel Star

0 2 JAN. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Gridie

0830.620.007

WOUTER CAERS CONSULTING

gewone commanditaire vennootschap

Lebonstraat 35A, 2440 Geel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening.

07/10/2013
ÿþ°

Rijlageniiij liâiléTiTseEStaatirecr--07/1-072lill - Annexes dru Moniteur belge

Mer Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch $%mmtsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de qlqt"

^n_

1:11.

. r~4''n V~.8{

/ ~~

if

1.

/ --~~r,

-~.

lij11.1511ZUl

Ondernemingsnr 0830.620.007

Benaming

(voluit) WOUTER CAERS CONSULTING

(verkort):

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel Lebonstraat 35, 2440 Geel

(mo~ædi~adnaa)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING.

. ^.

Uit de notulen van de bijzondere atgeriienevergadering van de vennootschap dd. 21 september2013 Óij|k1dot

* Het boekjaar werd gewijzigd in die zin dat het voortaan Ioopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. Het huidige boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

* De datum van de jaarvergadering gewijzigd werd naar de tweede zaterdag van de maand mei om 10u. De eerstvolgende jearVergadering zal bijgevolg gehbuden worden de tweede zaterdag van de maand mei 2014.

* De zetel werd met ingang van diezelfde datum verplaatst naar 2440 Geel, Lebonstraat 35A.

Wouter Caers

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam en hoedanigheid van de insvomanteendanotado

, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam onhandtekening.

28/06/2013
ÿþ0830.620.007

WOUTER CAERS CONSULTING

gewone commanditaire vennootschap

Zetel Lebonstraat 35, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap dd. 11 juni 2013 bljikt dat de statuten van de vennootschap werden aagepast om ze in overeenstemming te brengen met de activiteit van extern belastingoonsulent I.A.B.

ln die optiek werd het doel van de vennootschap integraal vervangen door de volgende bepalingen:

" Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vernield in artikel 6 § 1, 7`, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of vcor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het geven van opleidingen, het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde scciaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verriohting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingocnsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : F2ecta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa wod17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELEGD

GRIFFIE ReCHTBANK VAN

19 JUNI 2013

KOOPHANDEL TUHOUT

E# if fier

11111111111 1I1I l I 1I11 uh im lh 1lI

*13099098*

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, ' kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgescmd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

Wouter Caers

zaakvoerder

Voor-behoudén aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lu]k B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
WOUTER CAERS CONSULTING

Adresse
LEBONSTRAAT 35A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande