WOUTER NELIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WOUTER NELIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.733.129

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 27.06.2014 14234-0036-009
18/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300446*

Neergelegd

15-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842733129

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Wouter Nelis

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Vijverlaan 57

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jacques ISTAS, ter standplaats Schilde, op twaalf januari tweeduizend twaalf, blijkt dat een vennootschap werd opgericht:

- door de vennoten oprichters: 1) De heer NELIS Wouter, geboren te Zoersel op twintig februari duizend negenhonderdachtenzeventig, ongehuwd, wonende te 2970 Schilde, Vijverlaan 57. 2) De heer NELIS Joseph Maria, geboren te Halle (Kempen) op elf april duizend negenhonderdvijfenveertig, echtgenoot van mevrouw JANSSENS Elza Ludovica, wonende te 2980 Zoersel, Groenlaan 8.

- rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- naam: Wouter Nelis;

- zetel: te 2970 Schilde, Vijverlaan 57.

- maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) (18.600 EUR) gedeeltelijk volgestort, namelijk ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC bank, hetgeen uitdrukkelijk bevestigd wordt door ondergetekende notaris. De volstorting dient ten gepaste tijde te geschiede door de heer NELIS Wouter ten belope van 12.000,00 euro en door de heer NELIS Joseph ten belope van 400,00 euro.

- boekjaar: van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar nam een aanvang op 12 januari 2012 en eindigt op 31 december 2013.

- duur: de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.-

- de vennootschap heeft tot doel: " Het verstrekken van arbeid, het leveren van diensten en het uitvoeren van alle loonwerk ten dienste van de tuinverzorging, de landbouw en de groentenkweek; het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden; het snoeien van bomen en heggen, landschapsverzorging, de aankoop, de verkoop, de in- en uitvoer, de doorvoer, het verwerken, het bewerken en het telen van alle soorten planten, groenten, fruit, bloemen en allerlei grondgewassen; " Installatie van elektrische bedrading en toebehoren, installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; installatie van lichtreclames en uithangborden. Deze opsomming is niet limiterend enkel voorbeeldend. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor een tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand mei om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

- het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

- verdeling na vereffening: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER.

Als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer NELIS Wouter, voornoemd.

Het mandaat is bezoldigd.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, accountant belastingconsulent IAB, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Kenislei 21 en mevrouw TROMPET Kathleen, medewerker van de heer Alain Zwaenepoel, voornoemd, wonende te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondernemingsloket en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met het vermogen afzonderlijk op te treden en het recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Jacques Istas. Tegelijk neergelegd: afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WOUTER NELIS

Adresse
VIJVERLAAN 57 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande