WPMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WPMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.969.630

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0149-010
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0013-010
07/02/2011
ÿþi mod 2.1

Inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koopbul te Antwerpen, op

Griffie î g InN. 72]'1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbta

111

" iioaooav

Ondernemingsnr : 0827.969.630

Benaming : WPMC

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langbosweg 34

2550 Kontich

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op negenentwintig december tweeduizend en tien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WPMC", met zetel te 2550 Kontich (Kontich), Langbosweg 34, BTW BE 0827.969.630 RPR Antwerpen, de volgende besluiten heeft genomen :

1) Eerste besluit : Kapitaalsverhoging in natura.

al Verslagen

Hiervoor werden de verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, de heer Peter '.- Vandewalle, die de vennootschap "Cleppe, Keunen en Partners" te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 [ bus 1 vertegenwoordigt, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen :

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WPMC, Langbosweg 34, 2550 Kontich laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.798 aandelen.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en leidt tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

6. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 20 december 2010,"

b) Verhoging van kapitaal

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van achthonderdnegenennegentigduizend euro (899.000,00.-EUR) door inbreng in natura van driehonderdzevenendertig (337) aandelen van de '! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stream Software", niet zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 4 (BTW BE 0462.405.532 RPR Antwerpen), om het te brengen van vijftigduizend euro (50.000,00.-EUR), op negenhonderdnegenenveertigduizend euro (949.000,00.-EUR), door het creëren van duizend zevenhonderdachtennegentig (1.798) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend, volledig volgestort zijnde, aan de echtgenoten Palsterman-Aerts, samen te 2550 Kontich, Langbosweg 34, ter vergoeding van hun inbreng van voormelde driehonderdzevenendertig (337) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stream Software".

2) Tweede besluit: vaststelling van de inbreng.

3) Derde besluit: vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

4) Vierde besluit: aanpassing der statuten om ze in overeenstemming te brengen met de genomen

beslissingen.

Ingevolge de genomen beslissingen werden volgende wijzingen aan de statuten aangebracht :

* artikel 5 : dit artikel wordt vervangen door voktende tekst :

Het geplaatst kapitaal bedraagt negenhonderdnegenenveertigduizend euro (949.000,00.-EUR), en is

verdeeld over duizend achthonderdachtennegentig (1.898) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde."

5) Vijfde besluit: Machtiging.

" De zaakvoerder werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Sucaet, Nico voornoemd en mevrouw Michiels, Sylvia Maria, wonende te Brugge, Leopold 1-laan 36, die elk afzonderlijk mogen handelen, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de 87W te verzekeren.

Voorbehouden aan het Belgisch ' Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag zaakvoerder dd. 23 december 2010

" verslag bedrijfsrevisor dd. 20 december 2010

Dirk Hendrickx, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o'n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþ MQd Word 1t,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voot

behoui aan h Belgi:

Staatsl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank gdt-OMM-Mie

}AAritweren

inRAZ2UP

edelingevele

Ondernemingsnr : 0827.969.630

Benaming

(voluit) ; WPMC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Langbosweg 34

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERMINDERING - AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS -- Marc DENS, met zetel te Antwerpen op elf maart tweeduizend vijftien, dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen

1, Gezien de vennootschap over meer dan voldoende liquiditeiten beschikt en de vennootschap deze middelen niet nodig heeft voor een normale werking, besluit de enige vennoot het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) om het te herleiden van negenhonderd negenenveertig duizend euro (¬ 949.000,00), volledig bestaande uit werkelijk volstort kapitaal, tot zevenhonderd negenennegentig duizend euro (¬ 799.000,00), om zo de overtollige liquiditeiten aan de vennootschap te onttrekken.

De enige vennoot, de Heer PALSTERMAN Walter Felix Maria Cornelius, wonende te 2550 Kontich, Langbosweg 34, besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De enige vennoot besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) terug te betalen aan de Heer PALSTERMAN Walter.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de Heer PALSTERMAN Walter, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn zal de zaakvoerder overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend,

II, De enige vennoot besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit en ze te coordineren.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket het Bestuur van de B,T.W., alle formaliteiten van wijziging te vervullen, werd volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "CONSULTING SERVICES", gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 12, Blok C2 - 3de verdieping, of haar aangestelden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

*15047123*

1111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WPMC

Adresse
LANGBOSWEG 34 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande