WRITERSROOM

Association sans but lucratif


Dénomination : WRITERSROOM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 629.919.087

Publication

13/05/2015
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 1. De vereniging wordt opgericht onder de vorm van een vereniging zonder winstoogmerk en draagt de benaming "WRITERSROOM". De vereniging heeft haar zetel te 2220 Heist-op-den-berg, Binnenweg17B bus 2  gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

1. ED VANDERWEYDEN, scenarist/script editor, Binkomsestraat 4 te 3370 Boutersem, geboren te Tienen op 25-05-1957, rijksregisternummer 57.05.27-299.26.

2. LUC VERBEECK, wonende te Binnenweg 17B bus 2 te 2220 Heist-op-den-berg, geboren te Heist-op-den-Berg, op 7 mei 1969 rijksregisternummer 69.05.07-247.57

3. MICHAEL VAN DEN EYNDE, jurist/producent, wonende te Klaverstraat 14 3920 Lommel, geboren te Bergisch Gladbach (D) op 13 mei 1983, rijksregisternummer 83.05.13-291.30.

4. PETER MELIS, scenarist, wonende te Gasthuisstraat 9K te 2440 Geel, geboren te Geel op 18 februari 1957, rijksregisternummer 57021809591.

5. GERT FOBELETS, regisseur/scenarist, wonende te Kammenstraat 19 bus 3 2500 Lier, geboren te Antwerpen op 14 januari 1975, rijksregisternummer 750114-29789.

allen meerderjarig en van Belgische nationaliteit, zijn overeengekomen, tussen hen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wetten van 2 mei 2002 en 16 januari 2003en de programmawetten van 22 december 2003 en 9 juli 2004 en waarvan zij de statuten als volgt vaststellen :

De zetel kan verplaatst worden binnen de grenzen van de Vlaamse regio en het Brussels tweetalig gewest op beslissing van de raad van bestuur, welke eveneens beslist over het oprichten van kantoren en filialen. Verplaatsing van de zetel dient steeds te worden bekendgemaakt door publicatie in het Belgisch Staatsblad.

STATUTEN

§1.

Het doel van de vereniging is:

De ontwikkeling van scenario s voor film, theater en media die hier nauw bij aansluiten.

de productie van film en andere audiovisuele producties in al zijn vormen;

De ondergetekenden :

Art. 2. De vereniging heeft tot doel :

Naam, zetel, doel, duur

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Writersroom

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Binnenweg 17B 2

*15308042*

Luik B

2220

België

0629919087

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Heist-op-den-Berg

Griffie

Neergelegd

10-05-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de productie van theater, in al zijn vormen en alle activiteiten die daartoe kunnen bijdragen;

het geven van voorstellingen van theater en concerten, alsook van deze vormen van podiumkunsten die er

artistiek bij aansluiten;

de organisatie van filmfestivals in de meest ruime zin;

de coproductie van theater en film met gezelschappen met dezelfde doelstellingen, zowel nationaal als

internationaal;

het verwerven, onderhouden en beheren van infrastructuur en gebouwen rekening houdend met het

maatschappelijke doel.

Het geven van workshops en opleidingen in verband met film, theater en media.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

§2.

De vereniging kan haar doelstellingen realiseren zowel door het nemen van eigen initiatieven als door het verlenen van ondersteuning en medewerking aan initiatieven van leden of derden. Zij kan, zo onder meer, alleen of in samenwerking met derden opleidingen, workshops, cursussen, lezingen, tentoonstellingen, concerten, theater, ballet- & dansvoorstellingen en andere voorstellingen van de scheppende en uitvoerende kunst inrichten en/of organiseren, alsook lokale, nationale of internationale kunstevenementen en talentenwedstrijden organiseren of op enigerlei wijze begunstigen; voorgaande opsomming is exemplatief en niet limitatief bedoeld. Daarnaast kan de vereniging eveneens actief optreden bij het begeleiden en ondersteunen van kunstenaars en andere beoefenaars van de scheppende en uitvoerende kunst en alle activiteiten ondernemen die gericht zijn op de lancering en de ondersteuning van jonge kunstenaars.

§3.

De vereniging mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van het verwerven, huren of anderszins in gebruik nemen van gebouwen, lokalen, kantoren, inrichtingen, installaties, terreinen en accommodaties; zij kan alle roerende en onroerende goederen die verband houden met de realisatie van haar doel en de ontwikkeling van haar activiteiten, bezitten en fondsen verzamelen door wettelijke middelen. Mits de door de wet vereiste machtiging kan zij giften, schenkingen en legaten aanvaarden en over het algemeen alle verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, op haar doel betrekking hebben of van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen aan iedere activiteit alsook deelnemen in iedere organisatie, vereniging, stichting of andere rechtspersoon met een gelijkaardig doel als het hare en in zoverre dit bijdraagt tot de realisatie van haar eigen doel.

§4.

Daarnaast kan de vereniging alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten zoals bijvoorbeeld het kopen en verkopen, huren en verhuren, in consignatie nemen, bemiddelen en optreden als tussenpersoon bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van kunstwerken, alle aanverwante artikelen, kunstenaarsmateriaal en alle toebehoren, binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen van de vereniging.

Art. 4. De vereniging is samengesteld uit werkende en niet-werkende leden. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De ondergetekende oprichters zijn de eerste werkende leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. De raad van bestuur beslist welke leden stemrecht hebben en welke niet.

Art. 3. De vereniging wordt opgericht vanaf heden en voor een onbepaalde duur.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld wordt in onderhavige statuten met " leden " bedoeld, de " werkende leden ".

Art. 5. Hij die lid wil worden dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur, welke

het nieuwe lid zal dienen te aanvaarden met een twee derde meerderheid.

Aanvaarding van de statuten sluit de aanvaarding van het huishoudelijk reglement in.

Om als niet-werkend lid tot de vereniging toegelaten te worden, dient men zich te schikken naar het

huishoudelijk reglement welke, buiten betaling van het lidgeld, de voorwaarden van toelating bepaalt.

Art. 6. De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden of steunende leden tot de vereniging toelaten.

Art. 7. Het bedrag van de door de leden verschuldigde bijdrage worden jaarlijks vastgesteld door de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vergadering en mag echter niet meer bedragen dan :

werkende leden : 150 EUR

niet werkende leden : maximum 100 EUR

Art. 8. Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden.

Het ontslag moet bij aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht.

Het lid dat weigert de bijdrage te betalen, wordt geacht ontslag te nemen. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering en met meerderheid van twee derde van de stemmen uitgesproken worden, en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen. Opgave van reden is niet vereist. De raad van bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welvoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering over de uitsluiting van het lid. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval van overlijden, faillissement of onbekwaamverklaring van het lid, eveneens wanneer hij in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

De raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 9. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengen vorderen. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid.

Het lid dat goederen of waarden aanbrengt, kan evenwel bedingen dat het aangebrachte, ingeval de vereniging ophoudt te bestaan of ingeval het lid van rechtswege of door uitsluiting ophoudt deel uit te maken van de vereniging, geheel teruggevorderd kan worden.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid, of de rechthebbenden van een overleden lid, kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

Art. 10. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie en ten hoogste zes leden, die vooraf moeten aanvaard zijn als werkend lid van de vereniging. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar. Hun opdracht eindigt slechts door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap.

Art. 12. De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter. Ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders. De raad kan slechts beslissen indien ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van degene die hem vervangt.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter, de secretaris en de aanwezige bestuurders en ingeschreven in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Art. 13. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels- en bankverrichtingen, het

lichten van hypotheken,... Hij of zij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Benoeming, ontslag, aftreden en afzetting van een bestuurder, alsook elk einde van een mandaat, worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Art. 11. Bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Bij tussentijdse verkiezingen wordt de termijn beperkt tot de eerstvolgende algemene vergadering. Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen, dan blijven de bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien.

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of zelfs aan een derde persoon die geen lid is van de vereniging.

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De raad kan alle handelingen van bestuur en alle daden van beschikking verrichten daaronder begrepen het organiseren, benoemen, ontslaan en bezoldigen van personeel, alsmede het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen, koop, verkoop en ruil van roerende en onroerende goederen, huur en verhuurovereenkomsten zonder beperking van duur, alsmede alle andere overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitrage bedingen, het aanvaarden van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en van alle zakelijke waarborgen, voorts afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging tot doorhaling, met of zonder kwijting van alle inschrijvingen beslag of verzet.

Luik B - vervolg MOD 2.2

Voor engagementen die de vereniging bindt boven een bedrag van 3000 EUR zijn de handtekeningen van minstens 2 bestuurders nodig.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 14. De raad van bestuur kan een algemeen mandataris benoemen, al dan niet lid van de raad van bestuur, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten.

Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen en waarvan de waarde 1000 EUR te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van twee bestuurders. Voor andere handelingen kan met de handtekening van één bestuurder worden volstaan. Bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Art. 15. De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden, en wordt voorgezeten door de

voorzitter van de raad van bestuur, of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen.

Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

Art. 16. De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door onderhavige statuten. Behoren uitsluitend tot haar bevoegdheid : het wijzigen van de statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging en het uitsluiten van een lid.

Art. 17. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens het doel of het belang van de vereniging zulks vereist, of telkens minstens één vijfde van de leden daarom verzoekt.

Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar in de loop van de maand mei.

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend zijn door de voorzitter, twee beheerders of één vijfde van de werkende leden.

Alle leden moeten worden opgeroepen bij gewone of bij aangetekende brief of per e-mail ten minste tien dagen vóór de vergadering.

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt overgedragen door ten minste één twintigste van de werkende leden moet eveneens op de agenda worden vermeld.

Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen worden behandeld wanneer hierom wordt verzocht door twee derde van de leden.

Art. 18. In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen; een door de tweede vergadering genomen besluit moet door de burgerlijke rechtbank worden bekrachtigd.

Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met eenparigheid van stemmen worden besloten.

Algemene vergadering

Dezelfde regels als voor een statutenwijziging dienen te worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging. Een meerderheid van twee derde der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

Art. 19. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzondere register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

de voorzitter of door twee bestuurders. Leden alsook derden, die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Begrotingen en rekeningen

Art. 20. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

In afwijking hierop loopt het eerste boekjaar van heden, datum van oprichting, tot 31 december 2016.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en worden de inventaris en de balans opgemaakt, alsmede de begroting voor het volgende jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de jaarlijkse algemene vergadering onderworpen.

De rekeningen en begroting worden ten minste veertien dagen vóór de algemene vergadering ter kennis gebracht van de leden, die alsdan inzage kunnen vragen, zonder verplaatsing, van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

.

Art. 23. Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of inrichting met hetzelfde doel als deze die de vereniging nastreeft. Zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan doet de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Art. 24. Voor alles wat in deze statuten niet nadrukkelijk is geregeld, blijven de wet van 27 juni 1921, de Wijzigingswetten en de gebruiken inzake vereniging van toepassing.

Art. 21. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen beding, bij wijze van dividenden of op een andere wijze, aan de leden worden uitgekeerd.

Art. 22. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald in artikel 18 van deze statuten. Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of, bij gebreke daaraan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningvoorwaarden

Ontbinding en vereffening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benoemingen

Onmiddellijk na de stichtingsvergadering zijn de oprichters in een bijzondere algemene vergadering dd. 12

februari 2015 samengekomen en beslissen met eenparigheid van stemmen:

Raad van bestuur

Allen hier aanwezig en die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

De aangeduide bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met eenparigheid

van stemmen aangeduid als :

Voorzitter van de raad van bestuur : Michael Van den Eynde, voornoemd.

bestuurder (penningmeester): Luc Verbeeck.

bestuurder (secretaris) : Ed Vanderweyden, voornoemd.

Luc Verbeeck, voornoemd.

Ed Vanderweyden, voornoemd.

Michael Van den Eynde, voornoemd.

De hogervernoemde personen werden aldus voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur en unaniem benoemd door de leden van de algemene vergadering.

1. Het aantal bestuurders te bepalen op drie.

2. Worden aangesteld tot bestuurders voor onbepaalde duur en met ingang vanaf heden :

Aldus opgemaakt te Heist-op-den-berg in drie originele exemplaren, op 21 februari 2015.

HANDTEKENINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor de VZW Writersroom

Stichter 1 : Gert Fobelets uit Lier

Stichter 2 : Luc Verbeeck uit Heist-op-den-berg

Stichter 3 : Michael Van den Eynde uit Lommel

Stichter 4 : Peter Melis uit Geel

Stichter 5 : Ed Vanderweyden uit Boutersem

Michael Van den Eynde - Voorzitter Raad van Bestuur

Coordonnées
WRITERSROOM

Adresse
BINNENWEG 17B, BUS 2 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande