WTW SOLUTIONS

Divers


Dénomination : WTW SOLUTIONS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 843.788.053

Publication

02/03/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

F t

*12049191*

eLeergermd iiar ezifi#ie van de Rechtbank van got)p132tnl:1 ta Antwerpen

an) -------2 Q FEB 2Ô12" 

f29riie~r! m Qr,

Ondernemingsnr : gtt 3 U2 053

Benaming

(voluit) : WSW SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : 2520 Oelegem, Nieuwelaan 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten,

Paalstraat 110 op zestien februari tweeduizend en twaalf, DAT: er een vennootschap onder firma werd

opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1 FRENCKEN Gunter Yvonne Maria geboren te Schoten op 1411011966 wonend te 2520 Ranst, Nieuwelaan

37.

2. GESTELS Danielle, geboren te Merksem op 08/04/1966, wonend te 2520 Ranst, Nieuwelaan 37.

Comparanten, die mij verzocht hebben akte op te stellen van de statuten van een vennootschap onder firma

die zij als volgt verklaren op te richten:

STATUTEN

Artikel 1 - Naam.-

Bij deze wordt tussen de comparanten een Vennootschap onder Firma opgericht onder de benaming "WTW

Solutions".

Artikel 2 - Zetel.-

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2520 Oelegem, Nieuwelaan 37.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten, alsook de zetel te verplaatsen naar eender welke plaats in België.

Artikel 3 - Doel.-

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon

of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de

bijdrage tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen:

I. Algemene activiteiten

a) Het verwerven van participaties in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

b) Het toestaan van leningen en kredietopeningen, het zich borg stellen of haar aval verlenen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële verrichtingen te doen behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

c) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het beheren of het management van ondernemingen in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen op het gebied van beleggingen en geldplaatsingen.

d) Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten, opdrachten van vereffenaars en allerhande op-drachten en functies.

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa.

f) Het verlenen van administratieve prestaties en het verstrekken van prestaties op het vlak van de informatica, zowel hardware, software, verwerking van gegevens, ontwikkeling en hosting van websites.

g) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen of diensten, kortom het optreden van tussenpersoon in de handel.

h) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Het beheer van eigen roerend en onroerend vermogen.

Op de laatste blz. van Luiks vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 02/03/201/ - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behoad, aan he Belgisc

Staatsbil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijvingen of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag helemaal niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake. De vennootschap zal zich dienen te houden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zo-ver de vennootschap niet zelf aan deze bepalingen voldoet. Zij mag alle financiële handelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met het hare staat, gewone of solidaire borgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alles doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt,

Deze opsomming is louter verklarend niet beperkend.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - Duur.-

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5 - Inbreng.-

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesduizend vijfhonderd euro (6.500,00 EUR) en zal worden vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, waarop werd ingetekend en volstort als volgt:

voornoemde heer FRENCKEN Gunter brengt in de vennootschap een som ter grootte van drieduizend tweehonderd vijftig euro (3.250,00 EUR) in; hij verbindt er zich toe deze inbreng te volstorten binnen de maand na heden, door een overschrijving op een maatschappelijke bankrekening en hij zal hiervoor vijftig (50) aandelen ontvangen met een fractiewaarde van één / honderdste.

- voornoemde mevrouw GESTELS Danielle brengt in de vennootschap een som ter grootte van drieduizend tweehonderd vijftig euro (3.250,00 EUR) in; zij verbindt er zich toe deze inbreng te volstorten binnen de maand na heden, door een overschrijving op een maatschappelijke bankrekening en zij zal hiervoor vijftig (50) aandelen ontvangen met een fractiewaarde van één / honderdste.

Artikel 6 -

Buiten de toestemming van de andere vennoten mogen de fondsen gestort op de zichtrekening enkel teruggevorderd worden mits men zes maanden vooraf de vennootschap verwittigt per aangetekende brief. Artikel 7 - Overdracht.-

1. Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

2. Bij overdracht onder levenden za! een vennoot die een of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, eerst de andere venno(o)t(en) uitnodigen zijn/hun voorkooprecht uit te oefenen,

Hiertoe zal hij bij aangetekend schrijven de andere venno(o)t(en) inlichten betreffende het aantal en de prijs van de over te dragen aandelen, alsook van de identiteit van de kandidaat-koper. Elke aandeelhouder heeft te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

rekenen vanaf deze kennisgeving maximaal drie maanden de tijd om de aandelen te kopen. Indien hij hiervan gebruik wenst te maken, zal hij hiervan melding maken binnen de twee maanden per aangetekend schrijven.

Indien een vennoot geen gebruik wenst te maken van dit voorkooprecht, wat onder meer kan blijken uit het feit dat hij niets heeft laten weten binnen de voormelde termijn van twee maanden, kunnen de aandelen overgedragen worden aan de kandidaat-koper.

Nadat de over te dragen aandelen aan de kandidaat-koper zijn toegewezen heeft deze nog dertig dagen voor de beta-ling van de prijs.

Artikel 8 - Bestuur en vertegenwoordiging.-

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

- FRENCKEN Gunter, voornoemd

Artikel 9 - Concurrentieverbod.-

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijver-heidsondememing van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10 - Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid.-

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap. Artikel 11 - Boekjaar -jaarrekening.-

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (01101) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar.

Ieder jaar op eenendertig december (31/12) zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 12 - Bestemming winst.-

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt:

- aan voornoernde FRENCKEN Gunter: vijftig ten honderd

- aan voornoernde GESTELS Danielle: vijftig ten honderd

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13 - Salaris.-

Bij beslissing van de vennoten met unanimiteit van stemmen kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14 - Verdeling verliezen.-

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15 - Vergadering van de vennoten.-

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen de vierde zaterdag van de maand mei om twee uur 's middags (14.00u) of op de eerstvolgende werkdag indien dit eens feestdag zou zijn.

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medeven-no(o)t(en) uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben,

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot heeft recht op een stem.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 16 - Ontbinding.-

ra

x r

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent (50%) van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17 - Overlijden van een vennoot.-

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 4.

De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij kunnen het deel vertegenwoordigd door de inbreng van de overledene niet opeisen. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 18 - Zegellegging.-

in geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wij-ze ook.

Artikel 19 -

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17.

Artikel 20 - Vereffenaars.-

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één of meer vereffenaars aangesteld overeenkomstig artikel 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 21 -

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 22 - Keuze van woonplaats.-

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, of die geen woonplaats hebben in het Vlaams gewest, worden geaoht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012)

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013).

3. Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerder reeds stelt met vermelding van zijn hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

KOSTEN

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofimas" te 2990 Wuustwezel, Marialaan 3-5 met recht van indeplaatsstelling, teneinde aile formaliteiten te verrichten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling en macht om afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen voor aile voorgaande, huidige en toekomstige formaliteiten, inschrijvingen of wijzigingen van het ondernemingsloket en ten overstaan van aile andere overheidsinstanties.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd :

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bidagen bij hefBéïgisc1iStaatsb1ad - 02/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2015
ÿþ ModPIDF1LS

[ Lf(ft< In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 6 JUNI 2015

Griffie

afdeling Antwerpen



UMM

111

INI

Bijlagen bil het Belgi,se1i .Staaldklad 921Q7/1015 Alulexe.s du lYlnniteur halge

Ondernemingsar : Benaming (voluit) : 0843.788.053

(verkort) : WTW SOLUTIONS

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Nieuwelaan 37, 2520 Oelegem, België

(volledig adres)

Onderwerr (en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

De Bijzondere Algemene Vergadering van 31 december 2014 neemt kennis van en aanvaardt de beslissing van de zaakvoerder om zowel de maatschappelijke - als ultbatingszetel te verplaatsen naar

DE NACHTEGAAL 32 TE 2970 'S GRAVENWEZEL

en dit vanaf 1 januari 2015.

Voor eensluidend

FRENCKEN GUNTER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden Recto": Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij ván de perso(á)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WTW SOLUTIONS

Adresse
Zetel : Nieuwelaan 37, 2520 Oelegem, Belgi

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande