WUN

Divers


Dénomination : WUN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.842.894

Publication

01/10/2014
ÿþMal Viole 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudei aan het Betgisct

Staatsbla

Ondernemingsnr o ÇC 2 " " q2,

Benaming

(voluit) : wün

(verkort): Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Rechtsvorm: Comm V 

Zetel: Steenweg op Zondereigen 69 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Op heden 9 september 2014 zijn de partijen:

1.Marcelo Alejandro ABARCA MUNOZ, geboren te Gorbea (Chili) op 7 augustus 1972, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Zondereigen 69, met rijksregisternummer 720807-525.57

2.Jill Joanna R DE RIDDER, geboren te Turnhout op 26 april 1973, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Zondereigen 69, met rijksregisternummer 730426-244.52

Overeengekomen een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te schrijven als volgt:

1.De heer ABARCA MUNOZ, voornoemd, voor 99 euro op 99 aandelen

2.Mevrouw DE RIDDER, voornoemd, voor 1 euro op 1 aandeel

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van 100 euro, waarop zij hebben ingeschreven, volledig werd afbetaald en vanaf heden ter beschikking is van de vennootschap.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam wün

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Zondereigen 69

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 30-50 W. Venn, betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen de uitoefening van de tandheelkunde door de tandartsvennoot in al zijn aspecten en dit rekening houdende met de medische plichtenleer. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden scheppen, met het oog op het beoefenen van de tandheelkunde op een degelijk, medisch verantwoorde manier. De vennootschap is te dien einde bevoegd om aile handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn Zij kan onder meer onroerende goederen verhuren of verwerven, gebouwen oprichten en of overgaan tot het aanschaffen van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep. Zij kan ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van hun beroep bijstaan. Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen en de personen die in de vennootschap tewerkgesteld zijn, zich verder te laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde verder tandheelkundige evoluties te blijven volgen. Het maatschappelijk doel zoals omschreven, brengt de tandarts in de vennootschap niet in het gedrang evenmin als de vrije keuze door de patiënt van de behandelende tandarts, noch doet het maatschappelijk doel afbreuk aan de individuele aansprakelijkheid van de tandarts voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn beroep zou hebben gepleegd.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschap. De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet In het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met he investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. De geneesheren-vennoten evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij. De vennootschap mag functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere praktijk of

II 111MitlIJ

eergelegeT ter griffie Vde RECITTEANK VAN R:OOPHANDEL

2 2 SEP, 2014

ANTWERPEN afdeling Trfamitrup

tgat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of le particeperen in haar praktijk, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van financible, burgerlijke roerende en onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijk van het maatschappelijk doel der vennootschap. bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van stemmenEr zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

1.Marcelo Alejandro ABARCA MUNOZ, geboren te Gorbea (Chili) op 7 augustus 1972, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Zondereigen 69, met rijksregiatemummer 720807-526.67

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor aile vennootschapsschulden.

De stille vennoot Is:

Joanna R DE RIDDER, geboren te Turnhout op 26 april 1973, wonende te 2300 Turnhout, Steenweg op Zorklereigen 69, met rijksregistemummer 730426-244.521-let maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. is vastgesteld op 100 OUVO.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot niet statutair zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

1.De heer Marcelo ABARCA MUNOZ, voornoemd

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevêstiging dat hij niet wordt getroffen door;'enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.De zaakvoerder is bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doei van de vennootschap en heeft daartoe aile machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en bulten rechte.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt In dar NI inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op 1 juni om 19.00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging, De vergadering zat op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden, 9 september 2014 en het eindigt op Si december 2016.

Overgangs- en slotbepalingen

1.Verbintenissen In naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 september 2014. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Da verbintenisser, eventueel aangegaan in de-tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eenmaal de vennoolschaprechtspersoonlijkheid heeft verworven, ta worden bekrachtigd_

2. Volmachten

De comparanten stellen ais bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van indeplaatsstelling, de heerJImmy OTTEN, wonende te 2310 Rijkevorsel, Kleine Markweg 47 en/of de BVI3P, J. Otten, met maatschappelijke zetel te 2310 Rijkevorsel, Kleine Markweg 47, ingeschreven in het RPR te Turnhout onder nummer 0880.624.891, Ieder afzonderlijk bevoegd, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bil het Ondememingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap_ als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan. Deze volmacht blijft geldig tot de uitdrukkelijke herroeping ervan.

Aldus overeengekomen te Turnhout op 9 september 2014.

Marcel() ABARCA

zaakvoerder

Coordonnées
WUN

Adresse
Zetel: Steenweg op Zondereigen 69 - 2300 Turnhout

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande