WV2

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WV2
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.973.149

Publication

20/04/2015
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(

1111 1,1111,101

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 8 APR. 2015

at'deting Antwedmie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: C,e, C,?

7

Benaming (voluit) : WV2

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Moorkensstraat 72

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :Oprichting n.a.v. partiële splitsing van Joma Sport BVBA

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 maart 2015 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken naar aanleiding van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joma Sport met maatschappelijke zetel te 2600 Antwepen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0823.778.933 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "WV2".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2600 Antwepen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Vennoten

De naamloze vennootschap "PFC", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen; Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0823.156.153 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD EN ZEVENDUIZEND VIJFHONDERD EENENTACHTIG EURO ACHTTIEN CENT (¬ 207.581,18) en wordt vertegenwoordigd door duizend vierhonderd vijftien (1.415) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de hierna vermelde inbreng in natura.

Beschrijving inbreng in natura

Inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Joma Sport met maatschappelijke zetel te 2600 Antwepen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0823.778.933 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen van alle actieve en passieve vermogensbestanddelen van Joma

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Sport die betrekking hebben op, en zijn verbonden aan de exploitatie van, de winkels uitgebaat te Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 356, Brugge, Kolvestraat 1, Kuurne, Ringlaan 14 en Leuven, Kareelveld 8 a.

Deze actieve en passieve vermogensbestanddelen omvatten :

de huurcontracten met betrekking tot hogervermelde winkels

de volledige winkelinrichting van hogervermelde winkels te Bavikhove (thans geïntegreerd in de winkel te Kuurne), Boortmeerbeek, Brugge, Kuurne en Leuven;

de goodwill van de (voormalige) winkel te Bavikhove, thans geïntegreerd in de winkel te Kuurne;

twintig (20) personeelsleden werkzaam in de winkels te Boortmeerbeek, Brugge, Kuurne en Leuven (in het voorstel van splitsing is sprake van achttien (18) personeelsleden, welk aantal dus wordt herzien naar twintig (20));

alle voorzieningen voor vakantiegeld en eindejaarspremie betreffende de twintig (20) overgedragen personeelsleden.

Revisoraal verslag

De conclusies van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor Figurad Bedrijfsrevisoren BVBA met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, vertegenwoordigd door de heer Jan Moens, bedrijfsrevisor daartoe aangesteld door de zaakvoerder, op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien met betrekking tot de inbreng in natura zoals vereist door artikel 219, tweede en derde lid W.Venn. luiden als volgt :

"Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij oprichting bij toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de splitsing door overneming in de zin van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen ("partiële splitsing', waarbij een deel van het vermogen van JOMA SPORT BVBA zal overgaan op de nog op te richten vennootschap WV2 BVBA. De inbreng bestaat uit immateriële vaste activa (87.452, 05 EUR) en materiële vaste activa (438.375,33 EUR), verminderd met schulden op ten hoogste één jaar (77.401,25 EUR) of een totaal bedrag van 448.426,13 EUR. Als vergoeding voor de inbreng in natura, worden de aandelen van de nieuw op te richten vennootschap WV2 BVBA toegekend aan de reeds bestaande vennoten van de vennootschap die de splitsing doorvoert (JOMA SPORT BVBA) volgens de ruilverhouding van één bestaand aandeel van JOMA SPORT BVBA voor één aandeel van de nog op te richten overnemende vennootschap (WV2 BVBA).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

verantwoord zijn door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Als gevolg van de geplande inbreng in natura bij oprichting worden 1.415 aandelen van. _de . op. te_ zichten - besloten_ _vennootschap_ met .beperkte _ aanspr_akelijkheid. WV2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voort mix 111.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



toegekend aan de enige vennoot van JOMA SPORT BVBA, de naamloze vennootschap PFC.

Het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WV2 zal 207.581,18 EUR bedragen en zal vertegenwoordigd worden door 1.415 aandelen op naam zonder nominale waarde die elk 1/1.415Sre van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inbrenger geniet geen bijzondere voordelen die bijdragen tot de vergoeding van de inbreng. Er zal geen opleg in geld worden betaald.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgemaakt met het oog op de beschreven inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging in de BVBA WV2, conform artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden. Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld."

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één september van elk kalenderjaar en eindigt op

eenendertig augustus van het daaropvolgende kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap zal het volgende maatschappelijk doel hebben:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor. behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Vervaardiging van sportartikelen, sporthandschoenen en sporthoofddeksels van

leer.

Groot- en kleinhandel in nieuwe of gebruikte fietsen en bromfietsen.

" Onderhoud en reparatie van fietsen en bromfietsen.

Handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen spellen en speelgoed. Groothandel in kleding, inclusief sportkleding.

Groot- en kleinhandel in sport- en kampeerartikelen en artikelen voor overige vormen van vrijetijdsbesteding.

Kleinhandel in bovenkleding (inclusief werkkleding, sportkleding en ceremoniekleding) van ongeacht welk materiaal (textielstoffen, breigoed, leer, bont, enz.) voor dames en heren.

" Verhuur en lease van sport-, recreatie- en kampeerartikelen.

Verhuur van fietsen.

Sport- en recreatieonderwijs.

Exploitatie van sportaccommodaties en van multifunctionele centra,

overwegend gebruikt voor sportbeoefening.

Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling,

zwemmen, golf, boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuilding,

wintersporten, enz.

Activiteiten van overige balsport-, vechtsport-, watersport-, paardensport- en

overige sportclubs

Activiteiten i.v.m. sportwedstrijden met dieren (paarden, windhonden,

duiven, enz.).

Activiteiten i.v,m. mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enz.).

Jacht en de visvangst als sport of recreatie.

" Activiteiten i.v.m. zeilwedstrijden, waterski, jetski, deltavliegen, zweefvliegen, vliegen met ULM's, met sport- of toerismevliegtuigen, enz.

ª% Exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van

aerobic, bodybuilding, enz. inclusief de begeleiding van de clientèle op sportief

gebied.

Overige sportactiviteiten, n. e. g.

Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of

voor rekening van derden.

Ondersteunende diensten i.v.m. de sportbeoefening.

Reparatie van sport- en kampeerartikelen.

ª% Het bestuur van een onroerend vermogen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

à Voort behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

De vennootschap heeft tenslotte als bijkomend (sociaal) doel dat zij werkzoekenden uit de kansengroepen wenst aan te werven en er zorg voor wil dragen dat de werknemers goed begeleid worden in de onderneming om alzo bij te dragen tot een duurzame maatschappelijke integratie van deze kansarme groepen in de maatschappij.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand februari om tien uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór- de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal integraal werd volgestort door

hogervermelde inbreng in natura.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende personen werden verkozen tot niet-statutaire zaakvoerders :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Joma Sport", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwepen-Berchem, Jan Moorkensstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0823.778.933 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Winkelmans.

De mandaten als zaakvoerder zijn onbezoldigd.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig augustus.

c) de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De enige vennoot besluit om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen :

a) de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport wordt gemachtigd om de besluiten in verband met de partiële splitsing uit te voeren.

b) de heer Hendrik Winkelmans, wonende te 2600 Antwerpern-Berchem, Jan Moorkensstraat 72 wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om namens de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport

alie_.maatregelen_te__nemen__die.,nodig_ _of _nuttig _zijn..om..de.nieuw .uit_te.geven

Op de ]ritste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

aandelen toe te kennen aan de enige vennoot van de partieel te splitsen vennootschap.

c) de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om de inschrijving van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport in de kruispuntbank van ondernemingen, evenals haar registratie bij de BTW, aan te passen aan de beslissingen vastgesteld in deze akte, en om de nieuw op te richten vennootschappen BVBA WV1 en BVBA WV2 in te schrijven in de kruispunt van ondernemingen en te registreren bij de BTW;

d) de heer Hendrik Winkelmans, voornoemd, wordt gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling, om zowel de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport en de nieuw op te richten vennootschappen WV1 en WV2 te vertegenwoordigen in alle verbeterende of bijkomende akten op te stellen in geval van vergissing of weglating bij de beschrijving van de overgedragen activiteiten van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport;

e) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de partieel te splitsen vennootschap Joma Sport te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel dat váór registratie werd opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 1 april 2015 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Billagen :

volledig afschrift

- revisoraal verslag inbreng in natura

- oprichtersverslag inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WV2

Adresse
JAN MOORKENSSTRAAT 72 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande