WWP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WWP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.844.012

Publication

19/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307289*

Neergelegd

14-08-2014

Griffie

0559844012

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WWP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op veertien augustus tweeduizend veertien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

De heer LAURYSSEN Steven, geboren te Duffel op 5 november 1972, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Minderhoutdorp 29 B.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "WWP".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2322 Hoogstraten/Minderhout, Minderhoutdorp 29b. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd twintig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Alle aandelen volledig zijn volstort, dus ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00). De storting van achttienduizend zeshonderd euro werd gedaan op een bijzondere rekening nummer BE53 0017 3082 4853 bij BNP PARIBAS FORTIS Hoogstraten geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen en dit in de ruimste mogelijke vorm. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel of haar dochteronderneming verband houden.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Minderhoutdorp 29b

2322 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van dienstprestaties, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

In het kader van de public relations of andere, om voormelde doelstellingen te ondersteunen: schenken van dranken, tappen van bier, geven van recepties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, alsmede financiële en onroerende verrichtingen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap. Zij mag handel drijven in de meest ruime betekenis en volgens de meest geavanceerde technologieën.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op de eerste zaterdag van de maand september om 18.00 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 maart 2015.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder de heer LAURYSSEN Steven, wonende te 2322 Hoogstraten (Minderhout), Minderhoutdorp 29 B.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder geeft volmacht aan ANSOMS ACCOUNTING bvba, met zetel te 2320 Hoogstraten, Leemstraat 13F met kantoor te Hoogstraten, Gravin Elisabethlaan 1 bus 6, en diens aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen: bij de kruispuntbank van ondernemingen voor alle inschrijvingen wijzigingen en aanpassingen in het register der rechtspersonen, bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de sociale bijdragen en bij de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Filip MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.10.2015 15659-0365-009

Coordonnées
WWP

Adresse
MINDERHOUTDORP 29B 2322 MINDERHOUT

Code postal : 2322
Localité : Minderhout
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande