X0X

Société en commandite simple


Dénomination : X0X
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.406.495

Publication

17/01/2012
ÿþ-- .

~ 7Z--- ~

" 1V1. 1;

Mort word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIVIVI N IMIMIIHII

*12014475*

bel

a: Be Sta

111

NEERGEL

05 -01- 71317

GRIFFIE* RECHTBANKECH MECHELEN KOOPHie~ te

Ondernemingsnr Benaming %0,) (- ,0(0 (ke1 -§

(voluit) : (verkort) : xOx

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel Grote Puttingbaan 10, 2560 Kessel

(volledig adres) OPRICHTING - BENOEMINGEN

Onderwerp akte :



Het blijkt uit een oprichtingsakte opgemaakt op 22 december 2011 dat door 1) de heer Steven Vetters, wonende te 2000 Antwerpen, Kloosterstraat 114 en 2) mevrouw Katharina Janssens, wonende te 2640 Mortsel, Fortstraat 27, een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de NAAM: "x0x" met maatschappelijke zetel te 2560 Kessel, Grote Puttingbaan 10, die niet mag worden overgebracht naar een, andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

DUUR: onbepaald. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes (6) maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

DOEL:De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland: - Design en ontwikkeling van decors voor tv, schouwburgen, bioscopen, handelsbeurzen, evenementen, parken, standen, tentoonstellingen, films,' uitstalramen enz.; Het ontwerpen en bouwen van decors en showrooms, standenbouw voor beurzen en alle. activiteiten die hiermee rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan.; -Verhuur en verkoop van decors; het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van management, beheersadvies, administratieve en. commerciële dienstverlening aan alle bestaande en nog op te richten commerciële en dienstverlenende ondernemingen; - het beheer, bestuur, evenals verlenen van diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard aan zelfstandigen, bedrijven en vennootschappen; - studie, organisatie-' en coördinatiebureau, evenals het ontwikkelen van know-how en rendabiliteitstudies; - managementtrainingen.

en consulting; - het uitwerken van projecten, projectbegeleiding en projectontwikkeling; - Het behoud, het

beheer en het oordeelkundig uitbreiden van eigen onroerend en roerend vermogen. - Het aankopen

verkopen, in leasing geven, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren en verwezenlijken van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord. - Het nemen en afstaan van" optierechten voor het kopen, het doen bouwen, verbouwen en renoveren van onroerende goederen en constructies, en verder alle handelingen van en verrichtingen in verband met onroerende goederen; - De handel in onroerende goederen. Al het voorgaande in de ruimste zin, doch met uitsluiting van de handeling. welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zal zich. mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te' richten vennoot-schappen, ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordigen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Tevens mag zij in.

zelfde vennoot-schappen de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar waarnemen en uitoefenen. De

vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Om het gestelde doel te bereiken, mag de vennootschap haar activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in haar uitgebreidste zin.

Het MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt als volgt ingebracht: de heer Steven Vetters negenhonderd euro (¬ 900,00); mevrouw Katharina Janssens honderd euro (¬ 100,00). Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de heer Steven Vetters negentig (90) aandelen toegekend en aan mevrouw Katharina Janssens tien (10) aandelen.

De heer Steven Vetters is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.. Mevrouw Katharina Janssens is een stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beoudert. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het BESTUUR van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke beherende vennoten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het BOEKJAAR gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening warden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de WINSTVERDELING EN RESERVEVORMING zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. De vennoten mogen bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige'. jaren, geheel of gedeeltelijk, zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De JAARVERGADERING zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur. Ieder vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht (8) dagen vôôr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter, en zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Beslist werd aan te stelten als ZAAKVOERDER: de heer Steven Vetters, die aanvaardt. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien (2013).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Steven Vetters

beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
X0X

Adresse
GROTE PUTTINGBAAN 10 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande