XANEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XANEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.127.489

Publication

28/02/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

niai II.I.u.IIIIiII hil fli

*izoaeeao*

bel a; Bé Sta

Glí OC~

FEBQ A/ %

1 5 . 2~12

i~l i4lt~

Griffie

Ondernemingsnr : 894.127.489

Benaming (voluit) : XANEM -

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2640 Mortsel, Edegemsestraat 64

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOT-SCHAP

'; Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke{, ;! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE! GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één februari tweeduizend twaalf, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden; neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "XANEM", gevestigd te 2640; !. Mortsel, Edegemsestraat 64, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met;; ondernemingsnummer 0894.127.489, onder meer

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank;! van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap (samen met de vennootschappen A. Van Gerven, Annie Bouwen & C°, Alitheia, Butomode, Heloma, L.D.L. Group,; Verialleur, Veribist, Veriliège, Veriverviers en Verlion) bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de naamloze vennootschap "VERITAS", met zetel te 2550 Kontich, Elsbos 2, ingeschreven in: het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0476.588.912.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch:; .` voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over-!, genomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één februari tweeduizend twaalf worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap,! boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935

s; Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building, en haar werknemers. 3'

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

Rs de akte,

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/12/2011
ÿþ Mcd Word 15.3

% I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V~~I~IIYIIIII ~ N

" 11195197"

V beh 11

aa

Be Ste

Penfsiege Per griffie eu do ..~s~a~~~r~~~r

G[,_`nr i5~ophnded k PielCé,pl3%?e

1 5 OEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0894127489

Benaming

(voluit) : Xanem

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edegemsestraat 64 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 Wetboek van vennootschappen tussen, enerzijds, de overnemende vennootschap Veritas NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschappen, Alitheia NV, Annie Bouwen & C° BVBA, A. Van Gerven BVBA, Butomode NV, Heloma BVBA, L.D.L. Group BVBA, Verialleur BVBA, Veribist NV, Veriliège BVBA, Veriverviers BVBA, Verlion NV en Xanem BVBA.

Tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie yen de Cecl;:bank

vur>! Koophandel le Antwerpen, op

16 SEP. 2011

Griffie

11111 I I0

*11146138*

be

a

B st

Ondernemingsnr : 0894127489

Benaming

(voluit) : Xanem

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edegemsestraat 64 - 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming - bijzondere volmacht

Uit de schriftelijke besluiten van de vennoten de dato 2 september 2011 blijkt:

- de kennisname van het ontslag van mevrouw Marleen Poriau, woonachtig te 2640 Mortsel, Edegemsestraat 64 als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 2 september 2011;

- de beslissing tot benoeming van Comape BVBA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8000 Brugge, Ridderstraat 1, vertegewoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Marc Peeters en Immoveka NV, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2650 Edegem, Hovestraat 125, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrick van Kerkhoven als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 2 september 2011.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend en zal een einde nemen op 1 februari 2012.

Uit de resoluties van de zaakvoerders de dato 2 september 2011 blijkt dat de zaakvoerders hebben beslist; om aan de mevrouw Marleen Poriau de volgende machten toe te kennen:

1. het ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling.

2. het vertegenwoordigen van de vennootschap ten aanzien van alle nationale, gewestelijke, provinciale en gemeentelijke overheden, de fiscale administraties en alle openbare diensten en overheden.

3. het neerleggen van alle documenten, alsmede alle handelingen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het; bestaan en de activiteiten van de vennootschap en het eerbiedigen door de vennootschap van alle formaliteiten met betrekking hiertoe.

4. het ondertekenen voor ontvangst van aangetekende brieven die aan de vennootschap geadresseerd worden.

5. het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, alsmede het bepalen van hun functies, bezoldiging en werkvoorwaarden en het vervullen van de formaliteiten hiertoe.

6. het aansluiten en vertegenwoordigen van de vennootschap bij aile professionele organisaties.

7. het openen van alle bankrekeningen in alle bank-, krediet- of financiële instellingen, in België of in het; buitenland, in de naam van de vennootschap, alsmede de verrichtingen met deze rekeningen, op voorwaarde dat de waarde per verrichting EUR 10.000 niet overschrijdt.

8. het ondertekenen, onderhandelen en endosseren van alle cheques, facturen of andere gelijksoortige documenten voor rekening van de vennootschap.

9. het vorderen en ontvangen van alle sommen, documenten of goederen van alle soort.

10. de uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerders verzorgen. Mevrouw Annie Bouwen zal de titel van 'bijzonder gevolmachtigde' dragen.

Tot slot, hebben de vennoten en zaakvoerders beslist om mevrouw Annemie Wittemans, woonachtig te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Vossenberglei 5, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigde en haar te belasten met de ondertekening van de formulieren I met het oog op de publicatie van de genomen beslissingen en de formulieren lI tot wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Getekend,

Annernie Wittemans

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1 1140985>

V beh aa Be Sta'

NQergoic;7d tor t, °iffie de Redllónt ran bop/m*2, A/delle:Fe% cp

0 7 SEP. 2011 Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0894.127.489

(voluit) : XANEM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Edegemsestraat 64 te 2640-Mortsel

GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN van de NU HUPOR door BVBA XANEM - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERINGEN van de bij de fusie betrokken vennootschappen

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 01 september 2011, geregistreerd te LIER op -2 SEP. 2011, boek 204 blad 46 vak 2, vijf bladen geen verzending. Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro. Eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i. (get.) S. Van Britsom, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

VASTSTELLING VERVULLING VAN DE FUSIEFORMALITEITEN: Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelden de voorzitter en beide algemene vergaderingen verder vast en verzochten te acteren:

1. Het fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen bij onderhandse akte van 24 juni 2011.

2. Het fusievoorstel werd door beide vennootschappen neergelegd op de griffie van de Rechtbanken van Koophandel te Antwerpen, zijnde de rechtbank van de zetel van de fuserende vennootschappen, door HUPOR op 01 juli 2011 en door XANEM op 05 juli 2011.

3. De neerleggingen van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad:

van 13 juli 2011 onder nummer 11106512 voor de overgenomen vennootschap "HUPOR";

en van 15 juli 2011 onder nummer 11108165 voor de overnemende vennootschap "XANEM".

4. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de overnemende vennootschap "XANEM" werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd geen verslag bedrijfsrevisor of externe accountant opgesteld.

5. Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen

vermeld, alsook de mogelijkheid voor de vennoten of aandeelhouders om dit stuk kosteloos te verkrijgen.

Dein artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten zijn minstens 1 maand vóór

huidige vergaderingen ter beschikking gehouden geworden van de aandeelhouders of vennoten op de zetel van

elke vennootschap, om deze de gelegenheid te bieden van de stukken kennis te nemen, te weten: het

fusievoorstel, de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van elke vennootschap, de jaarverslagen.

De bestuursorganen waren niet gehouden om over te gaan:

- tot de actualisering van de reeds meegedeelde informatie;

- tot de opmaking van een tussentijdse staat.

6. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap "HUPOR" geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap "XANEM".

7. De bestuursorganen van beiden vennootschappen hebben er zich van vergewist en verklaard dat de overgenomen vennootschap "HUPOR" geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezit noch zakelijke rechten.

WETTIGHEIDSCONTROLE: De minuuthoudende notaris bevestigde in toepassing van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de betrokken vennootschappen gehouden zijn.

De vergaderingen verklaarden dat zij zich hierbij aansluiten en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden hebben vastgesteld.

BESLUITEN: Na onderzoek en vaststelling dat de voorgaande uiteenzettingen juist bevonden werden door de algemene vergaderingen, namen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk of gezamenlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

FUSIEVOORSTEL: De vergaderingen ontsloegen de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in de agenda's.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

4r

Voorbehouden '- aan het Belgisch Staatsblad

De aandeelhouder en vennoten erkenden en bevestigden ieder hiervan, alsook van de andere door de wet

"

beoogde documenten, volledig kennis te hebben genomen vóór huidige vergadering en verklaarden vooraf

verzaakt te hebben aan de wettelijke termijnen.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigden dat sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De vergaderingen keurden het voorgelegde fusievoorstel goed.

BESLUIT TOT FUSIE: De algemene vergadering van overgenomen vennootschap "HUPOR" besloot tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op-voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van overnemende vennootschap "XANEM" besloot tot fusie door overneming van het gehele vermogen van de voornoemde overgenomen vennootschap over te gaan.

De beide algemene vergaderingen besloten, met éénparigheid van stemmen, tot de FUSIE van de naamloze vennootschap "HUPOR" (overgenomen vennootschap) met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "XANEM" (overnemende vennootschap), die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "HUPOR", door middel van de overgang en de overdracht onder algemene titel van haar GEHELE VERMOGEN, zowel de rechten als de plichten, naar de overnemende vennootschap "XANEM", die dit aanvaardde en dit overeenkomstig de in het fusievoorstel bevatte voorwaarden.

Deze overname werd verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap "XANEM" en zonder omwisseling van aandelen.

Er werd akte genomen van de verklaringen dat de overgenomen vennootschap "HUPOR" geen onroerende goederen of rechten bezit.

Hierbij werd gepreciseerd dat overeenkomstig het fusievoorstel:

a) de overdracht gebeurde op 01 septem ber 2011; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap werden op die datum overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

b) vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt, werden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 01 september 2011 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen vanaf die datum ten voordele en op risico van de overnemende vennootschap zullen zijn gebeurd en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c) Er werden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen, gezien de overnemende vennootschap "XANEM" reeds de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap "HUPOR".

d) Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend werden.

De vergaderingen stelden vast, overeenkomstig artikel 719,4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en van anderzijds de overgenomen vennootschap.

De overnemende vennootschap is, ten gevolge van de overdracht te algemene titel van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder meer in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

GEVOLGEN VAN DE FUSIE: De vergaderingen stelden vast dat onderhavige fusie vanaf 01 september 2011 verwezenlijkt is en van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, activa en passiva, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap;

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap "HUPOR", die vanaf 01 september 2011 ophoudt te bestaan.

KWIJTING van de bestuurders: De vergaderingen besloten dat de goedkeuring, door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na verwezenlijking van huidige fusie, tevens gelden als kwijting, bij afzonderlijke stemming, voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap, zijnde de bvba XANEM en mevrouw Maneen PORIAU, voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 31 januari 2011 tot op 01 september 2011.

KENNISNEMING EN GOEDKEURING STAAT van ACTIVA en PASSIVA: De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "XANEM" nam kennis van de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2011 en keurde deze goed.

BIJZONDER VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "XANEM" nam vervolgens kennis van het bijzonder verslag opgesteld door zaakvoerder op 03 augustus 2011, in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de uitbreiding van het doel van de vennootschap en keurde dit verslag goed.

UITBREIDING VAN HET DOEL: De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "XANEM" besliste, ingevolge de fusie met de overgenomen vennootschap, haar statutair doel (artikel 3 van de statuten) uit te breiden met volgende activiteiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Voorbehouden '"aan het Belgisch Staatsblad

B.ijlagen bi}.lcet_Belg.isch Staatsblac1-1910-912411---Anneaesdu Moniteur-belge

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, zowel als groothandel dan als kleinhandel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

- De gespecialiseerde kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels;

- De detailhandel in kledingstoffen, breigaren, fournituren, huishoudtextiel en dergelijke meer;

- De detailhandel in kledingaccessoires;

- Handel, agentuur en vertegenwoordiging inzake textielwaren, textielartikelen aan de meter of in confectie,

kledingartikelen, mercerieartikelen, bonnetterieartikelen, opsmukartikelen, modenieuwigheden,

fantasieartikelen, inbegrepen lederwaren en kunststoffen, en alle damesartikelen in de breedste zin van het woord, in het groot of in het klein;

- Het verlenen van service en het verstrekken van adviezen op de hierboven vermelde gebieden, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, dit alles in de ruimste zin van het woord."

WIJZIGING DATUM AFSLUITING BOEKJAAR: De algemene vergadering besloot de datum van afsluiting van boekjaren (welke thans afgesloten worden per 31 december van elk jaar) te wijzigen in 31 januari van elk jaar.

VERLENGING LOPEND BOEKJAAR: Gezien de beslissing die voorgaat, besliste de algemene vergadering het lopend boekjaar, dat ingegaan is op 01 januari 2011, te verlengen tot en af te sluiten per 31 januari 2012.

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING: Rekening houdend met de voorgaande besluiten met betrekking tot het boekjaar, besliste de algemene vergadering de datum van de jaarvergadering (welke thans statutair bepaald is op de eerste maandag van de maand juni om 18.00 uur) te wijzigen in en vast te stellen op de laatste maandag van de maand juni om 19.00 uur, en dit voor de eerste maal in het jaar 2012.

STATUTENWIJZIGINGEN: De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "XANEM" besliste vervolgens de statuten aan te passen als volgt:

In artikel 3 (doelomschrijving) werd de eerste alinea uitgebreid door toevoeging van volgende tekst:

ARTIKEL 3  DOEL

'De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel als groothandel dan ais kleinhandel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- De gespecialiseerde kleinhandel in nieuwe artikelen in winkels;

- De detailhandel in kledingstoffen, breigaren, fournituren, huishoudtextiel en dergelijke meer;

- De detailhandel in kledingaccessoires;

- Handel, agentuur en vertegenwoordiging inzake textielwaren, textielartikelen aan de meter of in confectie,

kledingartikelen, mercerieartikelen, bonnetterieartikelen, opsmukartikelen, modenieuwigheden,

fantasieartikelen, inbegrepen lederwaren en kunststoffen, en alle damesartikelen in de breedste zin van het woord, in het groot of in het klein;

- Het verlenen van service en het verstrekken van adviezen op de hierboven vermelde gebieden, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, dit alles in de ruimste zin van het woord.

* De tekst van artikels 32 en 33 werden vervangen als volgt:

ARTIKEL 32 - BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één februari van elk jaar en eindigt op éénendertig januari van het volgende jaar. ARTIKEL 33 - JAARVERGADERING

De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de laatste maandag van de maand juni om 19.00 uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

BEVOEGDHEDEN: Voor zover als nodig, werden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten.

COORDINATIE VAN STATUTEN: De algemene vergadering machtigde mevrouw Marleen PORIAU de coördinatie van statuten op te stellen en neer te leggen overeenkomstig de besluiten die voorgaan.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan LVC ADMINISTRATION NV, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 228, aan alle zaakvoeders, aangestelden en bedienden ervan, die elk afzonderlijk kunnen handelen en iemand in de plaats kunnen stellen, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de wijzigingen aan de inschrijving in het ondernemersloket, rechtspersonenregister en/of kruispuntenbank te nemen of schrappingen;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Ministeries van Financiën, Openbare Besturen en Sociale Zekerheid en andere administraties;

- het vervullen van de formaliteiten bij de 8TW-administratie tot schrapping van BTW-nummer en aangifte van stopzetting van werkzaamheid te vervullen;

- daarvoor aile documenten, stukken en akten te tekenen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Neergelegd tegelijk met uitgifte akte van 01.09.2011; ontledend uittreksel ervan; bijzonder verslag ; zaakvoerder van 03.08.2011; tussentijdse staat van activa en passiva per 30.06.2011; coördinatie van statuten ' per 01.09.2011; verklaring om te voldoen aan art. 75, 2° Wb. Venn..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/07/2011
ÿþ Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIflhIHIllhIII NIAI VI Ilfl

`11108165*

~

bel a,

BE

Sta

IN

eenefegd fer griffie van de RechfbaM

Van KooplrunctRlle Antwerpen, o~

0 5 BU 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0894.127.489

Benaming

(voluit) : XANEM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edegemsestraat 64 , 2640 Mortsel

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Een voorstel tot fusie tussen XANEM BVBA met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel , Edegemsestraat

64 en NUPOR NV , met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen , Schoenmarkt 25 , werd

neergelegd ter griffie .

M. PORIAU ,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 07.06.2011 11142-0312-016
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 08.06.2010 10153-0265-016
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 22.06.2009 09254-0277-016

Coordonnées
XANEM

Adresse
EDEGEMSESTRAAT 64 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande