XCLUSIVE SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : XCLUSIVE SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.286.722

Publication

14/02/2012
ÿþ!Vo1Word91.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Xclusive Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : ingenieur Stasstraat 11 te 2100 Deurne (Antwerpen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de onderhandse akte opgemaakt op 16 januari 2012, dat door 1) de heer Van der Auwera Bjorn, wonende te 2100 Deurne (Antw), Ingenieur Stasstraat 11 en 2) mevrouw Van der Auwera Yolande, wonende te 2100 Deume (Antw), ingenieur Stasstraat 11, een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de NAAM: "Xclusive Solutions", met maatschappelijke zetel te 2100 Deurre (Antw), Ingenieur Stasstraat 11, die niet mag overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

DUUR: onbepaald. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes (6); maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

DOEL: de vennootschap heeft tot doel in Belgie en in het buitenland:l.Computeradviesbureau, waaronder. onder meer dient te worden begrepen: -het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun: configuratie, en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing; -de activiteiten van systeemintegrators. 2. Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden begrepen: analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische date identificatie; - ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; -het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's; - het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's; - de toepassing van elektronische

computertechnieken In de industriële bedrijvigheid; -de ontwikkeling van hooggekwalificeerde

softwareproducten en de commercialisatie ervan. 3. Gegevensverwerking. 4. Alle activiteiten in verband met intemet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande. 6.Het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake communicatiesystemen, waaronder tevens begrepen: -het ontwerpen en realiseren van multimedia-, communicatie- en telecommunicatiesystemen; -het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel

datacommunicatienetwerk via computer. 6. Overige activiteiten in verband met computers. 7. Het geven

van cursussen en opleidingen en het organiseren van seminaries in verband met hoger gezegde activiteiten. 8.De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatletoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, knowhow en licenties. 9.Het aanleren en beoefenen van verschillende dansstijlen, ballet, artistieke en choreografische' bewegingen; -Het bevorderen van de lichamelijke gezondheid, ontwikkeling en conditie; -Het verzorgen van: culturele animatie en organiseren van culturele en dansevenementen alsook bijstand en hulp aan,, organisatoren; -Het leveren van artistieke prestaties; -Het presenteren van shows, tentoonstellingen, galerijen, en dergelijke; -Het acteren, zingen en dansen in shows, theaterstukken en radio-en televisieproducties; - Het animeren van groepen tijdens vakanties en korte uitstappen; -Het inrichten van promotionele activiteiten en het: verzorgen van de merchandising voor eigen naam of voor derden. Het beheer, bestuur, evenals verlenen van, diensten en adviezen van financiële, technische, commerciële en administratieve aard aan zelfstandigen, bedrijven en vennootschappen. De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en: voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en' onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iao3~aa2* i

Vor i

behot

aan

Belgi

Staat





0843o28 .722

Neergelegd ter griffie van de f;erittbooit von Ko,.:,2f,ende1 te Antwerpen, et FEB. 2012

Griffie

Voor-

behouden

aan'hot

Belgisch

Staatsblad

~,.

SijIagen- ij Tia-Bë1gisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen náám of voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende ; goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van bovenvermelde doelstellingen. De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in ' enig verband met het hare staat. De vennootschap mag zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordigen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Tevens mag zij in zelfde vennootschappen de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar waarnemen en uitoefenen. De vennootschap mag deze activiteiten uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Om het gestelde doel te bereiken, mag de vennootschap haar activiteiten zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL bedraagt vijfhonderd euro (¬ 500,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal wordt als volgt ingebracht: de heer Van der Auwera Bjorn vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 495,00); mevrouw Van der Auwera Yolande vijf euro (¬ 5,00). Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de heer Van der Auwera Blom negenennegentig (99) aandelen toegekend en aan mevrouw Van der Auwera Yolande een (1) aandeel.

De heer Van der Auwera Bjorn is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. Mevrouw Van der Auwera Yolande is een stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Het BESTUUR van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke beherende vennoten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten aile tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de : vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van : de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Het BOEKJAAR gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de WINSTVERDELING EN RESERVEVORMING zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. De vennoten mogen bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk, zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De JAARVERGADERING zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Ieder vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen.

Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht (8) dagen veí3r de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter, en zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Beslist werd aan te stellen ais ZAAKVOERDER: de heer Van der Auwera Blom, die aanvaardt. De opdracht : van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizenddertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Van der Auwera Bjorn

beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XCLUSIVE SOLUTIONS

Adresse
INGENIEUR STASSTRAAT 11 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande