XENDRA INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XENDRA INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 889.312.529

Publication

02/10/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Re tbank

van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 3 SEP 2013

i

u

A

Vr beh. aai Bel Staa

~

Ondernemingsn r : 0889.37 2.529

Benaming

(voluit) : XENDRA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 57, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 18 september 2013 heeft, met ingang van 1 oktober 2013, Cassandre Braeckmans wonend te 2970 Schilde, Moerstraat 57, benoemd tot bestuurder voor: een periode van zes jaar.

P.BRAECKMANS

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

flijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014
ÿþmod 11,1

f ,Lilia 1 . ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0889.312.529

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 DEC. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Benaming (voluit) : Xendra Invest

(verkort) : #

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; MOERSTRAAT 57

2970 Schilde ('s Gravenwezel)

Onderwerp akte : NV: bekendmaking geruisloze fusie

De raad van bestuur van TRADING PLACES ANTWERP naamloze vennootschap met; maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Moerstraat 57, waarvan het vennootschapsdossier; gehouden wordt op de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank; van Ondernemingen onder nummer 0454.323.254 (RPR Antwerpen), over te nemen vennootschap,; hierna genoemd "TRADING PLACES ANTWERP" of "Over te nemen vennootschap", en de raad van; bestuur van XENDRA INVEST, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2970; Schilde, Moerstraat 57, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer; , 0889.312.529 (RPR Antwerpen), hebben op 1 september 2014 dit voorstel tot een met fusie door; overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, voor te leggen aan de respectieve buitengewone' algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de artikelen 676 juncto 719-727 van het Wetboek; Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit voorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de over te nemen vennootschap: de heer BRAECKMANS Paul, gedelegeerd

bestuurder

- voor de overnemende vennootschap: de heer BRAECKMANS Paul, gedelegeerd bestuurder

De bestuursorganen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de; vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als dei verplichtingen van de over te nemen vennootschap, aan de overnemende vennootschap tot gevolg; heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 Wetboek Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met; het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bijl deze het onderhavig fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de, respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

1. Beschrijving van de verrichting

- Beschrijving van de verrichting

XENDRA INVEST NV is voornemens TRADING PLACES ANTWERP NV op te slorpen door middel;; van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 676 en;; 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de overnemende Vennootschap en de over te nemen Vennootschap;; bevestigen dat XENDRA INVEST NV op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de;; aandelen uitgegeven door TRADING PLACES ANTWERP NV. Er zijn geen andere effecten dan;, aandelen in TRADING PLACES ANTWERP NV. Indien, om welke reden ook, XENDRA INVEST NVi op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en anderel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voer-iJahouden

aars het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

effecten met stemrecht uitgegeven door TRADING PLACES ANTWERP NV, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen niet worden gevolgd.

Het fusievoorstel zal overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 Wetboek Vennootschappen. ln elke vennootschap zal het fusievoorstel worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken. De aandeelhouders zullen uiterlijk één maand voor de algemene vergadering een afschrift toegezonden krijgen.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal na het verstrijken van de termijn van zes weken waarvan hoger sprake, ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de bij de verrichting betrokken vennootschappen. De notulen van deze algemene vergadering zullen worden opgesteld bij authentieke akte door notaris Hans De Decker te Brasschaat.

De fusie is voltrokken zodra elk van de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

- Motivering van de verrichting

Door de fusie zullen de vennootschappen die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn , worden samengebracht in één vennootschap. De overnemende vennootschap (XENDRA INVEST) is op dit ogenblik reeds de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap (TRADING PLACES ANTWERP), De voorgestelde verrichting is ingegeven door een behoefte aan operationele, administratieve en financiële vereenvoudiging. Het samenbrengen van het vermogen van de twee vennootschappen in één enkele vennootschap zal een getrouwer beeld geven van de economische realiteit van deze vennootschappen en tevens een aantal schaalvoordelen opleveren.

De voorgestelde fusie kadert aldus binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur waarbij besparingen op het vlak van kosten gerealiseerd kunnen worden. Bovendien zal de fusie leiden tot een grotere transparantie naar derden en tot een efficiëntere structuur,

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kan slechts plaatsvinden voor zover de nodige instemmingen werden bekomen van houders van eventuele voorkoop-, terugkoop- of

goedkeuringsrechten.

2. identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W.Venn)

- De overnemende vennootschap

Qprichtinq en statutenwijziging

De naamloze vennootschap "XENDRA INVEST", met maatschappelijke zetel te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, ondernemingsnummer 889.312.529 RPR Antwerpen. Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op dertig april tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei nadien onder nummer 07071778, en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 januari 2011, opgemaakt door zelfde notaris Hans De Decker en gepubliceerd in zelfde bijlagen van 11 februari daarna onder nummer 11 023338, nadien niet meer gewijzigd.

Meatschappellik doel

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en andere financiële instrumenten, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechtelijk statuut).

- Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan de vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. De vennootschap mag hierbij optreden als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of, meer algemeen als mandataris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- Het verstrekken van leningen, kredietopeningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden vennootschappen of vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit. Zij mag zich borg stellen of om het even welke zekerheid stellen, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van verbonden vennootschappen of vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit onder meer door haar goederen, daarin begrepen zijnde haar handelszaak in hypotheek of in pand te geven.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,"

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij oprichting 7.694.000 EUR, doch blijkens een proces-

verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te

Brasschaat op 20 januari 2011 werd het kapitaal verminderd tot 62.000,00 EUR. Het is verdeeld in

7.694 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- de heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03.15-311.77], wonende te 2970 's

Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, (gedelegeerd) bestuurder.

- mevrouw DE JAEGER Stephanie Cyriel Adrienne, [R.R. 66.09.13-380.97], wonende te 2030

Antwerpen, Liverpoollaan 43, bestuurder.

- mevrouw BRAECKMANS Cassandre, [94.11.02-366.73] wonende te 2970 's Gravenwezel

(Schilde), Moerstraat 57, bestuurder.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

Macx burgerlijke maatschap met 7692 aandelen

- P. BRAECKMANS met 2 aandelen

- De over te nemen vennootschap

Oprichting en sfatutenwiiziginq

De naamloze vennootschap "TRADING PLACES ANTWERP", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Moerstraat 57, BTW nummer BE0454.323.254, ondernemingsnummer 0454.323.254 RPR Antwerpen.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "MULLIGANr krachtens akte verleden voor notaris Paul Geebelen te Lommel op 13 januari 1995, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 februari daarna, onder nummer 950204-243, De statuten werden enkele malen gewijzigd, de laatste maal waarbij ook de actuele benaming werd aangenomen blijkens procesverbaal opgesteld door geassocieerd notaris Frank Goddeeris te Houthalen op 19 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder nummer 12189822.

Maatschappelijk doel

"De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie;

- De huur en verhuur van roerende goederen;

- Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bTahoudefn aart het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

 De participatie, onder welk vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere: de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

 De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan;

 Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden;

 Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van aile bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen;

 Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbeheer;

-- De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3 ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en beleggingsadvies van vijf augustus

negentienhonderd tweeënnegentig.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen, in welk land ook.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op aile andere wijze belangen mogen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doe! van de vennootschap te beïnvloeden."

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 300.000 EUR, Het is verdeeld in

1.580 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

De naamloze vennootschap "XENDRA iNVEST", met zetel te 2970 's Gravenwezel (Schilde),

Moerstraat 57, ondernemingsnummer 889.312.529, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger, de heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03.15 311-77], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, bestuurder;

- De heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03.15 311-77], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, (gedelegeerd) bestuurder;

- Mevrouw VERHELST Lud Rose, [63.06,29-356.42] wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, bestuurder,

Allen als bestuurder benoemd bij besluit van de algemene vergadering blijkens proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Frank Goddeeris te Houthalen op 19 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna, onder nummer 12189822.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Xendra Invest N.V. met 1580 aandelen

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

Bijgevolg zullen verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap met betrekking tot de door de overnemende vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode vóór de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd worden als zijnde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Uehoudqn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening von de overnemende vennootschap.

4. Bijzondere rechten en voordelen (art. 719. 3° en 4° W. Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

5. Overdracht van onroerende poederen

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen:

STAD ANTWERPEN (9° kadastrale afdeling)

In een appartementsgebouw, genaamd "Residentie Winkelplein" op en met grond en aanhorigheden gelegen Sint-Bernardsesteenweq 141-153 (volgens titel Sint-Bernardsesteenweg 135-161), volgens titel gekadastreerd sectie I, deel van de nummers 24421X12, 2443/F/3 en 24451212, 2443N/2 en 24431G3, thans gekadastreerd volgens recente kadastrale legger sectie 1, nummer 2443/1/3 voor een oppervlakte volgens meting in titel van drieduizend vierhonderd drieëndertig vierkante meter (3.433m2):

- de autostaanplaatsen, gemerkt "P22" tot en met "P26", gelegen in de ondergrond, elk begrijpende volgens de statuten verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 16 juli 2009 en volgens de wijzigende basisakte verfeden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 26 oktober 2012:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: de autostaanplaats, afgelijnd op de vloer, waarbinnen de auto kan worden gestald;

- In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negen en half / tienduizendsten (9,5/10.000sten) in de gemene delen waaronder de grand van het ganse complex.

- de commerciële ruimte, grenzend aan de Abdijstraat, gemerkt "COM" in te delen in acht afzonderlijke entiteiten, gelegen in de ondergrond, elk begrijpende volgens de statuten verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 16 juli 2009 en volgens de wijzigende basisakte verleden voor notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 26 oktober 2012:

- In privatieve en uitsluitende eigendom: de grote commerciële ruimte zelf

- In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drieduizendzevenhonderd tweeënzestig / tienduizendsten (3.762/10.000sten) in de gemene delen, waaronder de grond van het ganse complex.

Verdere indeling van deze commerciële ruimte is voorzien: "COM 1": 150110.000sten, "COM 2": 135110.000sten, "COM 3": 436110.000sten, "COM 4": 350/10.000sten, "COM 5": 962/10.000sten, "COM 6": 777110.000sten, "COM 7": 640/10.000sten en "COM 8": 312/10.000sten.

Voor de bodemattesten en het stedenbouwkundig uittreksel wordt verwezen naar het integrale fusievoorstel.

6. Bijkomende vermeldingen

6.1. Kosten van de fusieverrichting

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten worden gedragen ais volgt: voor de helft door de overnemende vennootschap en

voor de helft door de overgenomen vennootschap.

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

6.2. Verbinten issen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b'ehoudein

aart het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te

respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

6.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring januari 2015 zou kunnen zijn.

6.4. Fiscale bepalingen

Inkomstenbelasting

Volgens artikel 211§1 WIB kan een fusie fiscaal neutraal verlopen (i.e. worden de latente en gerealiseerde meerwaarden niet belast) indien:

1° De overnemende vennootschap een binnenlandse vennootschap of intra-Europese vennootschap is;

2° De fusie wordt verwezenlijkt conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen; 3° De fusie beantwoordt aan artikel 183bis WIB.

Daar volgens de onderscheiden bestuursorganen voldaan is aan bovenvermelde voorwaarden zal de vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gerealiseerd worden onder het stelsel van fiscale neutraliteit in de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, par. 1, lid 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Belasting OD de toegevoegde waarde

Overeenkomstig artikel 11 W.BTW wordt niet als een levering beschouwd, de overdracht van een algemeenheid van goederen of van een bedrijfsafdeling, onder bezwarende titel of om niet, bij wege van inbreng in een vennootschap of anderszins, wanneer de overnemer een belastingplichtige is die de belasting, indien ze ingevolge de overdracht zou verschuldigd zijn, geheel of gedeeltelijk zou kunnen aftrekken. In dat geval wordt de overnemer geacht de persoon van de overdrager voort te zetten, Artikel 18, § 3, W.BTW bevat hetzelfde principe met betrekking tot diensten.

Naar aanleiding van de hierboven beschreven geruisloze fusie zal XENDRA INVEST NV fuseren met TRADING PLACES ANTWERP NV. Alle activa en passiva van deze laatste worden overgedragen naar de overnemer, XENDRA INVEST NV.

Voor BTW-doeleinden heeft deze verrichting derhalve betrekking op de overdracht van een algemeenheid van goederen in de zin van artikel 11 resp, artikel 18 § 3 W, BTW zodat daaruit volgt dat deze overdracht niet aan de BTW is onderworpen en ook geen aanleiding geeft tot herziening van BTW.

Reqistratierechten

Volgens artikel 117, § 1, W. Reg, is het bij de artikelen 115 en 115bis bepaalde recht niet

verschuldigd in geval van inbreng van de universaliteit der goederen van een vennootschap, bij wijze

van fusie, splitsing of anderszins, in een of meer nieuwe of bestaande vennootschappen.

Deze bepaling is evenwel slechts toepasselijk op voorwaarde dat :

" de vennootschap die de inbreng doet de zetel van haar werkelijke leiding of haar statutaire zetel heeft op het grondgebied van een Lidstaat van de Europese Gemeenschappen

" dat, eventueel na aftrek van de op het tijdstip van de inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, de inbreng uitsluitend vergoed wordt, hetzij door toekenning van aandelen of deelbewijzen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, hetzij door toekenning van aandelen of deelbewijzen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen samen met een storting in contanten die het tiende van de nominale waarde van de toegekende maatschappelijke aandelen of deelbewijzen niet overschrijdt.

Aangezien op het ogenblik van de fusies alle aandelen in het bezit zullen zijn van de overnemende vennootschap, gaat het hier om geruisloze fusies door overneming. De verrichting geschiedt tussen Belgische vennootschappen zodat hier voldaan is aan de voorwaarde dat de inbreng wordt gedaan door vennootschappen waarvan de zetel der werkelijke leiding of de statutaire zetel gevestigd is op het grondgebied van een Lidstaat van de Europese Gemeenschappen.

Het feit dat in geval van geruisloze fusie door overneming geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgegeven, is geen bezwaar voor de toepassing van de vr jstelling voorzien in artikel 117, § 1, W. Reg.1 gezien het Hof van Cassatie in zijn arrest van 9

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-$ehoudt n

`

aasti het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen`fiïj Tiét BeIgisdi Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aall het Belgisch staatsblad

mod 11,1

maart 2006 (Rep.RJ,R 117,§ 1/10-01) heeft beslist dat een gel Jisloze fusie kan genieten wande vrijstelling voorzien in artikel 117,§ 1 W.Reg.

De fusies door overneming gebeuren door inbreng van het gehele vermogen, zowel actief en passief, van de over te nemen vennootschappen, waardoor er wordt voldaan aan de notie universaliteit der goederen, zoals bepaald in artikel 117, § 1, W.Reg.

Onderhavige tekst opgesteld op 1 september 2014 te Schilde, in vier originele exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap geeft volmacht aan notaris Hans De Decker te Brasschaat met de bevoegdheid tot subdelegatie om deze neerlegging te verrichten.

Voor XENDRA INVEST N.V.

Notaris Hans De Decker te Brasschaat handelend ingevolge volmacht verleend door

de vennootschap met de bevoegdheid om de neerlegging te verrichten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 DEC. 2014

afderetwerpen

IIIIllhIII Ii II liii

*142280038

u i

uhI

Annexes du Moniteur belge

29/12/2014

Ondernemingsnr : 0889.312.529

Benaming (voluit) :XENDRA INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moerstraat 57

2970 Schilde

Onderwerp akte : NV: bekendmaking geruisloze fusie

De raad van bestuur van TRADING PLACES RETAIL, naamloze vennootschap met' maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Moerstraat 57, waarvan het vennootschapsdossier gehouden wordt op de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0847.358.445 (RPR Antwerpen), over te nemen vennootschap, hierna genoemd "TRADING PLACES RETAIL" of "Over te nemen vennootschap", en de raad van bestuur van XENDRA INVEST, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Moerstraat 57, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0889.312.529 (RPR Antwerpen), hebben op 1 september 2014 volgend voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld, voor te leggen aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de artikelen 676 juncto 719-727 van het Wetboek Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit voorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

voor de over te nemen vennootschap: de heer BRAECKMANS Paul, gedelegeerd bestuurder

- voor de overnemende vennootschap: de heer BRAECKMANS Paul, gedelegeerd bestuurder

De bestuursorganen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikel 682 Wetboek Vennootschappen.

1. Beschrijving van de verrichting

1.1. Beschrijving van de verrichting

XENDRA INVEST NV is voornemens TRADING PLACES RETAIL NV op te slorpen door middel

van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 676 en

719-727 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen van de overnemende Vennootschap en de over te nemen Vennootschap

bevestigen dat XENDRA INVEST NV op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de "

aandelen uitgegeven door TRADING PLACES RETA1L NV. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in TRADING PLACES RETAIL NV. Indien, om welke reden ook, XENDRA INVEST NV op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door TRADING PLACES RETAIL NV, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen niet worden gevolgd.

Het fusievoorstel zal overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, uiterlijk zes weken vóór de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 Wetboek Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11;I

Voor- In elke vennootschap zal het fusievoorstel worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die zich over het fusievoorstel moet uitspreken. De aandeelhouders zullen uiterlijk één maand voor de algemene vergadering een afschrift toegezonden krijgen.

behouden-aan het Belgisch Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal na het verstrijken van de termijn van zes weken waarvan hoger sprake, ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de bij de verrichting betrokken vennootschappen. De notulen van deze algemene vergadering zullen worden opgesteld bij authentieke akte door notaris Hans De Decker te Brasschaat.

Staatsblad De fusie is voltrokken zodra elk van de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

1.2. Motivering van de verrichting

Door de fusie zullen de vennootschappen die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn worden samengebracht in één vennootschap. De overnemende vennootschap (XENDRA INVEST) is op dit ogenblik reeds de enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschap (TRADING PLACES RETAIL). De voorgestelde verrichting is ingegeven door een behoefte aan operationele, administratieve en financiële vereenvoudiging. Het samenbrengen van het vermogen van de twee vennootschappen in één enkele vennootschap zal een getrouwer beeld geven van de economische realiteit van deze vennootschappen en tevens een aantal schaalvoordelen opleveren.

De voorgestelde fusie kadert aldus binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur waarbij besparingen op het vlak van kosten gerealiseerd kunnen worden. Bovendien zal de fusie leiden tot een grotere transparantie naar derden en tot een efficiëntere structuur.

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting kan slechts plaatsvinden voor zover de nodige instemmingen werden bekomen van houders van eventuele voorkoop-, terugkoop- of goedkeuringsrechten

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W.Venn)

2.1. De overnemende vennootschap

Oprichting en statutenwijziging

De naamloze vennootschap "XENDRA INVEST", met maatschappelijke zetel te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, ondernerningsnummer 889312.529 RPR Antwerpen,

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op dertig april tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achttien mei nadien onder nummer 07071778, en waarvan de statuten gewijzigd werden blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 januari 2011, opgemaakt door zelfde notaris Hans De Decker en gepubliceerd in zelfde bijlagen van 11 februari daarna onder nummer 11 023338, nadien niet meer gewijzigd.

Maatschappelijk doel

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en andere financiële instrumenten, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechtelijk statuut).

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan de vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen of in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. De vennootschap mag hierbij optreden als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of, meer algemeen als mandataris.

Het verstrekken van leningen, kredietopeningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden vennootschappen of vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit. Zij mag zich borg stellen of om het even welke zekerheid stellen, zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van verbonden vennootschappen of vennootschappen, rechtspersonen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit onder meer door haar goederen, daarin begrepen zijnde haar handelszaak in hypotheek of in pand te geven.

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende





Iti lagen Ti j Tiët WeTgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij oprichting 7.694.000 EUR, doch blijkens een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 20 januari 2011 werd het kapitaal verminderd tot 62.000,00 EUR. Het is verdeeld in 7.694 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestu r en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door;

- de heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03,15-311.77], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, (gedelegeerd) bestuurder.

- mevrouw DE JAEGER Stephanie Cyriel Adrienne, [R.R. 66.09.13-380.97], wonende te 2030 Antwerpen, Liverpoollaan 43, bestuurder.

mevrouw BRAECKMANS Cassandre, [R.R. 94.11.02-366.73] wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, bestuurder.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- Macx Burgerlijke Maatschap met 7.692 aandelen

Paul BRAECKMANS met 2 aandelen

2.2. De over te nemen vennootschap

Oprichting en statutenwiiziginq

De naamloze vennootschap "TRADING PLACES RETAIL", met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Moerstraat 57, BTW nummer 8E0847.358.445, ondernemingsnummer 0847.358.445 RPR Antwerpen.

Uit een proces-verbaal van partiële splitsing opgemaakt door geassocieerd notaris Daisy Dekegel te Brussel op 12 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli daarna onder nummer 12129445, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "TRADING PLACES" met zetel te Dendermonde, Kerkstraat 2, ondernemingsnummer 0447.686.276 RPR Dendermonde, beslist heeft tot partiële splitsing van deze vennootschap "TRADING PLACES", zonder dat deze vennootschap zou .ophouden te bestaan, en waarbij de bedrijfstak "Retail" omvattende een deel van het onroerend patrimonium zou opgaan in de nieuw op te richten vennootschap "TRADING PLACES RETAIL".

Deze nieuwe vennootschap "TRADING PLACES RETAIL" [ondernemingsnummer 0847.358.445 RPR Antwerpen] werd dan opgericht blijkens akte verleden voor genoemde geassocieerd notaris Dekegel op 12 juli 2012, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 juli daarna onder nummer onder nummer 12129416.

Maatschappeliik doel

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot management, bedrijfsbeheer, managementadvies, opportuniteitsonderzoek, marketing, acquisitie-onderzoek, geinformatiseerde toepassingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt alsmede de controle en de audit erop.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium waaronder onroerend goed bestemd voor commercieel gebruik en als handelsruimte, zowel groothandel als kleinhandel. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten verbouwen en renoveren, laten uitrusten, ombouwen en dergelijke meer; zij mag onroerende goederen en rechten vervreemden en overdragen met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, en indien daartoe de wettelijke vereisten zijn voldaan, de activiteit van vastgoedhandelaar uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor;

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

mod 11.1



3. De vennootschap za! alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend, waaronder meer onroerende leasing, het uitgeven van vastgoedcertificaten, obligatieleningen en dergelijke meer.

4. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doe! nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

5. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan

tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden,

evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke

beperkingen."

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 61.500 EUR. Het is verdeeld in

5.761 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

- De naamloze vennootschap "XENDRA 1NVEST", met zetel te 2970 's Gravenwezel (Schilde),

Moerstraat 57, ondernemingsnummer 889.312.529, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03.15 311-77], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, bestuurder;

- De heer BRAECKMANS Paul Julien Elza Hubert, [R.R. 62.03.15 311-77], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, (gedelegeerd) bestuurder;

- Mevrouw VERHELST Lud Rose, [R.R. 63.06.29-356.42], wonende te 2970 's Gravenwezel (Schilde), Moerstraat 57, bestuurder.

Allen als bestuurder benoemd bij besluit van de algemene vergadering van 13 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 31 juli daarna onder nummer 12134753; de heer Paul Braeckmans als gedelegeerd bestuurder benoemd bij besluit van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 2013 onder nummer 13171667.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: Xendra Invest N.V. met 5.761 aandelen

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

Bijgevolg zullen verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap met betrekking tot de door de overnemende vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode voor de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd worden als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap.

4. Bijzondere rechten en voordelen (art. 719, 3° en 4° W. Venn)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd, Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

5. Overdracht van onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen:

STAD DENDERMONDE (4° kadastrale afdeling) i Grembergen:

Een handelspand, gelegen Westbroek, Zeelsebaan 83 en Zeelsebaan 87, deel uitmakend van het commercieel centrum "'t Ros Beiaard". volgens recent kadastraal uittreksel bekend sectie B, nummers 987/W/2, 957/S, 957/T, 957N, 9571W, 957N, 9571Z, 9571P, 9571R, 957!6!2 en 9571C12 voor een totale oppervlakte van achtentwintig duizend zevenhonderd en drie vierkante meter (28.703

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 , Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



m2), volgens vroegere eigendomstitel kadastraal bekend sectie B nummers 933, 9331N2, 9501A, 957/F, 987/W/2 en deel van nummer 9571L, voor een totale oppervlakte van negenenveertig duizend vierenvijftig vierkante meter 49.054 m2.

STAD SINT-NIKLAAS (5° kadastrale afdelinq):

Een perceel grond met eropstaande bedrijfsgebouwen, gelegen langsheen de Auqust De Boeckstraat 9, ten kadaster bekend sectie D, nummers 1196/S, 11961X, 1196/Z, 11961C12, 1197/P, 11961T12, 1196N/2, 1196/W/2, 11961X12 en 1196/Y/2 voor een totale oppervlakte van 2ha 41a33ca (volgens eigendomstitels bekend onder nummers 11961P, 1196/S, 1196N, 1196/W, 11961X, 11961Y, 1196/Z, 11961A/2, 1196/13/2, 15621F, 15881N, 1562/M, 1197/K, 11971L en 11961N

STAD SINT-NIKLAAS (vijfde kadastrale afdelinq):

Een perceel grond met eropstaande bedrijfsgebouwen, gelegen aan de Auqust De Boeckstraat 1/5 volgens recent kadaster gekend als "grootwarenhuis", sectie D nummer 1194/M/2 voor een oppervlakte van 59a 59ca en nummer 11941N/2 voor een oppervlakte van 1.092m2 (volgens eigendomstitel, onder grotere oppervlakte, bekend onder nummers 11941C12, 1194/H, 1194/P, 1194N en deel van nummers 1194/Al2 en 1194/E12). Thans ten kadaster gekend als August De Boeckstraat 5, sectie D, nummer 1194/N/2 en August De Boekstraat 5B, sectie B, nummer 11941812.

De naakte eigendom ("tréfonds") van een perceel grond gelegen langsheen de Auqust De Boeckstraat, volgens vroegere overeenkomst van 12 januari 2007 ten kadaster bekend sectie D deel van nummer 1194/C/2, thans bij het kadaster bekend sectie D deel van nummer 1194/M/2 groot volgens meting achtentwintig vierkante meter vierendertig vierkante decimeter (28,34 m2). Thans ten kadaster gekend Auqust De Boeckstraat 5+, sectie D nummer 1194/S12.

Voor de bodemattesten en de stedenbouwkundige uittreksels (inlichtingen) wordt verwezen naar het integrale fusievoorstel.

6. Bijkomende vermeldinqen

6.1. Kosten van de fusieverrichting

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen als volgt: voor de helft door de overnemende vennootschap en voor de helft door de overgenomen vennootschap.

In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap

6.2. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zioh onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

6.3. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen, met dien verstande dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring januari 2015 zou kunnen zijn.

6.4. Fiscale bepalingen

Inkomstenbelasting

Volgens artikel 211§1 WIB kan een fusie fiscaal neutraal verlopen (i.e. worden de latente en gerealiseerde meerwaarden niet belast) indien:

1° De overnemende vennootschap een binnenlandse vennootschap of intra-Europese vennootschap is;

2° De fusie wordt verwezenlijkt conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.Voor4 behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Woor-

bàhoudèn aan het Belgisdh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3° De fusie beantwoordt aan artikel 183bis WIB.

Daar volgens de onderscheiden bestuursorganen voldaan is aan bovenvermelde voorwaarden zal de vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gerealiseerd worden onder het stelsel van fiscale neutraliteit in de vennootschapsbelasting voorzien door artikel 211, par. 1, lid 1 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992.

Belasting op de toegevoegde waarde

Overeenkomstig artikel 11 W.BTW wordt niet als een levering beschouwd, de overdracht van een algemeenheid van goederen of van een bedrijfsafdeling, onder bezwarende titel of om niet, bij wege van inbreng in een vennootschap of anderszins, wanneer de overnemer een belastingplichtige is die de belasting, indien ze ingevolge de overdracht zou verschuldigd zijn, geheel of gedeeltelijk zou kunnen aftrekken. In dat geval wordt de overnemer geacht de persoon van de overdrager voort te zetten. Artikel 18, § 3, WBTW bevat hetzelfde principe met betrekking tot diensten.

Naar aanleiding van de hierboven beschreven geruisloze fusie zal XENDRA INVEST NV fuseren met TRADING PLACES RETAIL NV. Alle activa en passiva van deze laatste worden overgedragen naar de overnemer, XENDRA INVEST NV,

Voor BTW-doeleinden heeft deze verrichting derhalve betrekking op de overdracht van een algemeenheid van goederen in de zin van artikel 11 resp. artikel 18 § 3 W. BTW zodat daaruit volgt dat deze overdracht niet aan de BTW is onderworpen en ook geen aanleiding geeft tot herziening van BTW.

Registratierechten

Volgens artikel 117, § 1, W. Reg, is het bij de artikelen 115 en 115bis bepaalde recht niet verschuldigd in geval van inbreng van de universaliteit der goederen van een vennootschap, bij wijze van fusie, splitsing of anderszins, in een of meer nieuwe of bestaande vennootschappen.

Deze bepaling is evenwel slechts toepasselijk op voorwaarde dat :

" de vennootschap die de inbreng doet de zetel van haar werkelijke leiding of haar statutaire zetel heeft op het grondgebied van een Lidstaat van de Europese Gemeenschappen

" dat, eventueel na aftrek van de op het tijdstip van de inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, de inbreng uitsluitend vergoed wordt, hetzij door toekenning van aandelen of deelbewijzen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, hetzij door toekenning van aandelen of deelbewijzen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen samen met een storting in contanten die het tiende van de nominale waarde van de toegekende maatschappelijke aandelen of deelbewijzen niet overschrijdt. Aangezien op het ogenblik van de fusies aile aandelen in het bezit zullen zijn van de overnemende vennootschap, gaat het hier om geruisloze fusies door overneming. De verrichting geschiedt tussen Belgische vennootschappen zodat hier voldaan is aan de voorwaarde dat de inbreng wordt gedaan door vennootschappen waarvan de zetel der werkelijke leiding of de statutaire zetel gevestigd is op het grondgebied van een Lidstaat van de Europese Gemeenschappen.

Het feit dat in geval van geruisloze fusie door overneming geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgegeven, is geen bezwaar voor de toepassing van de ; vrijstelling voorzien in artikel 117, § 1, W. Reg., gezien het Hof van Cassatie in zijn arrest van 9 maart 2006 (Rep. RJ,R 117,§ 1/10-01) heeft beslist dat een geruisloze fusie kan genieten van de vrijstelling voorzien in artikel 117,§ 1 W.Reg.

De fusies door overneming gebeuren door inbreng van het gehele vermogen, zowel actief en passief, van de over te nemen vennootschappen, waardoor er wordt voldaan aan de notie universaliteit der goederen, zoals bepaald in artikel 117, § 1, W.Reg.

Onderhavige tekst opgesteld op 1 september 2014 te Schilde, in vier originele exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen overeenkomstig artikel 719 Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap geeft volmacht aan notaris Hans De Decker te Brasschaat met de bevoegdheid tot subdelegatie om deze neerlegging te verrichten.

Voor XENDRA INVEST N.V.

Notaris Hans De Decker te Brasschaat handelend ingevolge volmacht verleend door de vennootschap met de bevoegdheid om de neerlegging te verrichten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13217-0282-014
12/06/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie O i hu4 ~D1~

" iaio3sas" 1 111

bE

B St



Ondernemíngsnr : 0889.312.529 Benaming

(voluit) : XENDRA INVEST

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 57 te 2970's Gravenwezel (Schilde)

(volledig adres)

. Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 25 mei 2012 heeft de herbenoeming van de. heer Paul Braeckmans tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder, voor een periode van zes jaar, goedgekeurd,





PAUL BRAECKMANS

GEDELEGEERD BESTUURDER









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0120-013
14/12/2011
ÿþ Mee Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11187550*

V, behi aai Bel Staa

r

II

r1 n r " " ro

i" .,i~~~ ~ri~~ÿ.4~1 n; "?_"."r~

" ~l, r )

--"," >~

Griffie 0 2 DEC. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.312.529

Benaming

(voluit) : XENDRA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 57 te 2970 's Gravenwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 24 november 2011 heeft het ontslag als bestuurder aanvaard van mevrouw VERHELSÏ Lud Rose, wonende te 2970 's Gravenwezel, Moerstraat 57, met ingang van 5 december 2011.

fituL 32fteGKMfiIvS

 -eu Us-ruug-f&

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

An twe -cen

18 FEB. 2015

aFdelGQiffieverpen

iu i 1110131121,111 ui fll







Ondememingsnr : 0889.312.529

Benaming (voluit) : XENDRA INVEST

(verkort) : #

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moerstraat 57

2970 Schilde

Onderwerp akte : NV: geruisloze fusie tussen XENDRA INVEST (overnemende vennootschap) en Trading places Antwerp 1 Trading places Retail

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 10 februari 2015, eerstdaags te registreren, dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap XENDRA INVEST beslist heeft als volgt:

1) Goedkeuring van het fusievoorstel dat werd opgesteld op 1 september 2014 door de raad van bestuur; van de naamloze vennootschap XENDRA INVEST en door de raad van bestuur van de naamloze; vennootschap TRADING PLACES ANTWERP, respectievelijk door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap XENDRA INVEST en door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap TRADING; PLACES RETAIL, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van; de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 16 december 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in! de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 december 2014 onder nummers 14228000 en 14228001,i respectievelijk onder nummers 14228002 en 14228003. ;

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap; XENDRA INVEST met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Moerstraat 57, hierna genoemd, de! ''ovememende vennootschap", de naamloze vennootschappen TRADING PLACES ANTWERP; (ondernemingsnummer 0454.323.254) en TRADING PLACES RETAIL (ondememingsnummer 0847.358.445),; beide met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Moerstraat, hierna de "overgenomen vennootschap", bij, wijze van fusie overneemt.

De vergadering stelt vast dat, blijkens de notulen van de buitengewone algemene vergadering der; aandeelhouders van de naamloze vennootschap TRADING PLACES ANTWERP respectievelijk TRADING; PLACES RETAIL, voorafgaand aan onderhavige vergadering gehouden, de algemene vergadering der; aandeelhoud ers van de overgenomen vennootschap eveneens met dit fusievoorstel heeft ingestemd onder! opschortende voorwaarde dat onderhavige algemene vergadering van de ovememende vennootschap; eveneens dit fusievoorstel zou goedkeuren, hetgeen dus bij deze wordt vastgesteld, De vergadering stelt dus! vast dat de opschortende voorwaarde waarvan hoger sprake zich gerealiseerd heeft.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen; vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11146-0254-012
11/02/2011
ÿþ or de Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111,!111j111t111$ N~ 111

Vo beha aan Be%c Staat

Neergelegd ter griffie van de RedlN6eui van koophandel te Astweripm op

Griffie " 0 1 FU.1011

Ondememingsnr : 0889.312.529

Benaming

(voluit) ; Xendra Invest

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 57 te 2970 's Gravenwezel (Schilde)

Onderwerp alite : WIJZIGING STATUTEN inhoudende onder meer Kapitaalverlaging  Aanpassing van de statuten aan genomen beslissing.

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 20 januari 2011, geregistreerd twee bladen één verzending te Brasschaat, Registratie II op 25 januari 2011, boek 180, blad 08, vak 18, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,-).De eerstaanwezend inspecteur (getekend) J. Rombouts, dat deze vergadering beslist heeft hetgeen volgt:

Eerste beslissing :

De algemene vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeven miljoen zeshonderd twee en dertig duizend euro (£ 7.632.000), zodat het kapitaal van zeven miljoen zeshonderd vier en negentig duizend euro (£ 7.694.000) tot twee en zestig duizend euro (£ 62.000) wordt herleid. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De kapitaalvermindering heeft uitsluitend betrekking op het daadwerkelijk onderschreven en volstort kapitaal.

De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 72 bis van het wetboek van vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die de raad van bestuur zal bekendmaken.

Tweede beslissing

De raad van bestuur wordt door de algemene vergadering gemachtigd en ermee gelast het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

DERDE BESLISSING : AANPASSING DER STATUTEN

De voorgestelde wijziging aan de tekst van de statuten, opgenomen in punt 3 van de agenda, wordt goedgekeurd.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

-Opde laatste blz. van Luik-B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte

- Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ry



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.06.2010 10142-0509-011
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 18.06.2009 09252-0033-008
18/05/2015
ÿþl

Y

5070972*

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rerhtbanle van koophandel Antwerpen

6 MEI 2035

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0889.312.529

Benaming

(voluit) : XENDRA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 57 te 2970 's Gravenwezel (Schilde)

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 29 april 2015 heeft beslist, met ingang op 1 mei 2015, mevrouw Stephanie De Jaeger te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van zes jaar.

P. BRAECKMANS

GEDELEGEERD BESTUURDER

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 11.06.2015 15165-0214-015
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.06.2016 16215-0310-015

Coordonnées
XENDRA INVEST

Adresse
MOERSTRAAT 57 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande