XML - COMMUNITY VOOR HR-DATA

Association sans but lucratif


Dénomination : XML - COMMUNITY VOOR HR-DATA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.473.968

Publication

31/10/2012
ÿþ Mon 2,2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Noergelegd ter griffie van de Reifl ,n r van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 2. 10. 2012

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12179564

u

Ondernemingsnr : 0479.473.968

Benaming

(voluit) : XML Community voor HR-data

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kontichsesteenweg 54, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 20 september 2012:

"De Algemene Vergadering beslist over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de VZW. In het kader van deze vrijwillige ontbinding stelt de Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen de heer Luc Timmermans (Nieuwelei 70, 2640 Mortsel) aan als vereffenaar van de VZW XML Community voor HR data en dit tot op moment van de sluiting van de vereffening. De bevoegdheid van de vereffenaar zal erin bestaan het passief van de VZW te vereffenen (of vaststellen dat alle passief vereffend Is), het netto actief te bepalen en het te bestemmen volgens de bepalingen in de statuten.

Volgens de statuten van VZW XML Community voor HR data, dienen de activa bij ontbinding (na vereffening van de schulden) te worden overgedragen aan een vereniging die een doel nastreeft dat overeenstemt met dat van de vereniging. Gezien het specifieke doel van de VZW XML Community voor HR data, stelt de Algemene Vergadering dan ook voor met eenparigheid van stemmen om de activa over te dragen aan de VZW Vlaamse Liga tegen Kanker (442.528.054), Koningsstraat 217, 1210 Sint-Joost-Ten-Node. Deze laatste heeft tot doel:

"een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en met alle nodige Initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties Informeren. Zij zal ook het beleid van de respectieve overheden beInvtoeden vanuit het belang van de kankerpatiënt en zijn omgeving en een centraal aanspreekpunt zijn voor de kankerbestrijding. Ze zal psychosociale hulp bieden aan patiënten en hun omgeving. Zij zal informeren en voorlichten en acties ondernemen met het oog op preventie. Zij kan ook door haar gekozen projecten ondersteunen en herpen. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts in bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. De werking is voornamelijk gericht op de Vlaamse bevolking (georganiseerd of niet-georganiseerd) en het Vlaamse en het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. De vereniging kan provinciale steunpunten oprichten, waarvan de werking door de algemene vergadering wordt bepaald."

Luc Timmermans

Voorzitter /VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012
ÿþ Mon 2.2

feS = i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie vande Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 / 10. 2012

Griffie

*iai~9ses"

voo

behou aan 1 Belg

Staats)

_

Ondernemingsnr : 0479.473.968

Benaming

(voluit) : XML Community voor KR-data

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kontichsesteenweg 54, 2630 Aartselaar

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 oktober 2012:

"De Algemene Vergadering besliste op 20 september 2012 over te gaan tot de vrijwillige ontbinding van de VZW, In het kader van deze vrijwillige ontbinding werd de heer Luc Timmermans aangesteld als vereffenaar van de VZW XML Community voor HR data. De bevoegdheid van de vereffenaar bestond erin het passief van de VZW te vereffenen (of vaststellen dat alle passief vereffend is), het netto actief te bepalen en het bestemmen van dit actief volgens de bepalingen in de statuten.

Volgens de statuten van VZW XML Community voor HR data, dienen de activa bij ontbinding (na vereffening van de schulden) te worden overgedragen aan een vereniging die een doel nastreeft dat overeenstemt met dat van de vereniging.

De Algemene Vergadering stelt vast dat de heer Timmermans zijn taak als vereffenaar correct heeft ingevuld. Het passief van de VZW werd vereffend. Het enige actiefbestanddeel dat nog resteert, betreft de bankrekening van de VZW. Deze bevat een saldo 9.110,60 EUR. Rekening houdend met de publicatiekosten in het Belgisch Staatsblad die nog gepaard zullen gaan met de ontbinding, is het resterende saldo gelijk aan 8.991,90 EUR.

Met eenparigheid van stemmen beslist de Algemene Vergadering dat het resterende saldo ten belope van 8.991,90 EUR zal worden geschonken aan de VZW Vlaamse Liga tegen Kanker (442.528,054), Koningsstraat 217, 1210 Sint-Joost-Ten-Node. Deze laatste heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en met alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van ai haar acties informeren. Zij zal ook het beleid van de respectieve overheden beïnvioeden vanuit het belang van de kankerpatiënt en zijn omgeving en een centraal aanspreekpunt zijn voor de kankerbestrijding. Ze zal psychosociale hulp bieden aan patiënten en hun omgeving. Zij zal informeren en voorlichten en acties ondernemen met het oog op preventie. Zij kan ook door haar gekozen projecten ondersteunen en helpen. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts in bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. De werking is voornamelijk gericht op de Vlaamse bevolking (georganiseerd of niet-georganiseerd) en het Vlaamse en het Brusselse Hoofdstedelijk Gewest. De vereniging kan provinciale steunpunten oprichten, waarvan de werking door de algemene vergadering wordt bepaald. "

Het mandaat van de vereffenaar (de heer Luc Timmermans, Nieuwelei 70, 2640 Mortsel) wordt na afloop van de vergadering stopgezet en de vereffening wordt gesloten."

Luc Timmermans

Voorzitter / vereffenaar

Coordonnées
XML - COMMUNITY VOOR HR-DATA

Adresse
KONTISCHSESTEENWEG 54 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande