XOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.773.626

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 18.07.2014 14314-0415-009
10/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ill

+14011385

f,..i Rechtbank

v~n Kocia'rianjtj ij: r,itvIerpen, op

3 1 DEC 70{)

Griffie

Ondernemingsnr: 0474.773.626

Benaming (vosuit) : XOS

"

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan De Laetstraat 32

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging BVBA

Uit de notulen, opgemaakt door notaris Jan Delang te Duffel op zestien december tweeduizend; dertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten; ;i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `XOS', met zetel te 2140 Borgehout, Jan De Laetstraat 32, ingeschreven in het rechtspersonen register te Antwerpen onder nummer 0474.773.626.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marcel Wellens te Mortsel op twee mei tweeduizend .i en één, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien mei daarna onder nummer 2001-05-19/371,

Waarvan de zetel verplaatst werd naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de', zaakvoerder van tweeëntwintig februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de Bijlage tot het! Belgisch Staatsblad van zestien april tweeduizend en zeven onder nummer 2007-056430,

volgende beslissingen trof met éénparigheid van stemmen:

. i

Vierde besluit

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 vani het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een. bedrag van negentig procent (90%) van gemeld tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging!

" ; voor een bedrag van tweeëntachtigduizend negenhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent; (¬ 82.936,47), met creatie van vierhonderd vijfenveertig nieuwe aandelen, De algemene vergadering; beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura.

Vijfde besluit

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag opgesteld door de heer Frank

Bloemen, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het;

" i bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent,; Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek vani Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld, voor en de enige vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar; van dit verslag te hebben ontvangen.

De conclusie van het verslag van de heer Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, aangesteld door, de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

" . "VII. BESLUITEN

De inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de BVBA "XOS" betreft de schuldvordering die de ;" vennoot, de heer Filip WAUTERS, bezit ten opzichte van de BVBA "XOS" resulterend uit dei uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van; 10%, ten bedrage van netto 82.936,47 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent; vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmae! 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Filip WAUTERS ten bedrage van 82.936,47 EUR bestaat uit de uitgifte van 445 kapitaalaandelen van de BVBA "XOS", zonder aanduiding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/445ee van 82.936,47 EUR, afgerond 186,37 EUR per aandeel, toegekend aan de heer Filip WAUTERS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion' j.

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in Artikel 537 WiB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 12 december 2013

BB&B BEDRIJFSREVISOREN

Burg; Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

Zesde besluit

De voorzitter leest het verslag voor, opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende niet-afwijking van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor door de zorgen van ondergetekende notaris neergelegd worden ter griffe van de rechtbank van koophandel.

Zevende besluit

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder van de vennootschap, zijnde de heer Filip Wauters die verklaart heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot wat volgt:

de heer Filip Wauters verklaart negentig procent (90%) van gemeld tussentijds uitgekeerd brutodividend, zijnde een schuldvordering vanwege de heer Filip Wauters, wonende te 2140 Borgerhout, Jan De Laetstraat 32 voor een bedrag van tweeëntachtigduizend negenhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent (¬ 82.936,47), in te brengen, tegen creatie van vierhonderd vijfenveertig (445) nieuwe aandelen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Ingevolge voormelde staat het bedrag van tweeëntachtigduizend negenhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent (¬ 82.936,47) ter beschikking van de vennootschap.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en, meer in het bijzonder, de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Achtste besluit

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeëntachtigduizend negenhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent (¬ 82.936,47) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) op honderd en éénduizend vijfhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent (¬ 101.536,47) vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfenveertig (545) aandelen op naam en zonder nominale waarde.

Negende besluit

~ ~ v

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met' de WMbeslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en eenduizend vijfhonderd zesendertig euro en zevenenveertig cent (¬ 101.536,47). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd vijfenveertig (545) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een vijfhonderd vijfenveertigste (1/545ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

In de historiek wordt aan dit artikel de volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van zestien december tweeduizend dertien werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het nettodividend van tweeëntachtigduizend negenhonderd zesendertig euro (¬ 82.936,47) uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) tot honderd en eeltduizend vijfhonderd zesendertig euro (¬ 101.536,47), met creatie van vierhonderd vijfenveertig nieuwe aandelen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan Delang, notaris te Duffel

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte, tevens omvattend coördinatie van de nieuwe statuten.

Verslag bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder akkoord met verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijfagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0204-009
18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12295-0308-009
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 15.07.2011 11304-0039-009
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 13.07.2010 10296-0206-009
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.06.2009 09261-0362-009
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 23.06.2008 08265-0093-009
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 09.07.2007 07369-0024-009
16/04/2007 : TU091503
18/08/2006 : TU091503
04/07/2005 : TU091503
07/07/2004 : TU091503
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0105-009
15/07/2003 : TU091503
19/05/2001 : TUA017342
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 21.07.2016 16347-0030-010

Coordonnées
XOS

Adresse
JAN DE LAETSTRAAT 32 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande