XVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.379.359

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 24.06.2013 13203-0590-018
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 27.07.2012 12346-0484-010
14/02/2011
ÿþMotl2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

enrgelcq~lº%er greffe Van dA Refrfl

~ opfi~kuNl r¬ Ailhv~ ~bvná

~B~i ~ p

Griffffie ~t `~.

1111

+iioaaisz*

Vc behc. aar Bels Staal

Ondememingsnr : 0 8 3 3. 3 7 9, 3 5 9

Benamino -

~vOiuit) : XVEST

Rechtsvzrrr,, . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Rodedreef 36 te 2970 Schilde

Ondervverta akte : OPRICHTING

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op 26/01/2011, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid XVEST;

2.zetel te 2970 SCHILDE, Rodedreef 36;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4.door:

-de naamloze vennootschap Vestimmo, met zetel te 2970 Schilde, Rodedreef 36, RPR Antwerpen BTW-BE 0807.501.442 .

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Van Melkebeke te Brussel op 29/10/2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-11-10 / 0176838 en waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

-de naamloze vennootschap Govest, met zetel te 2970 Schilde, Rodedreef 36, RPR Antwerpen BTW-BE 899.047.072.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Pieter van Meikebeke te Brussel op 2/7/2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-07-15 / 0117499 en waarvan de statuten niet gewijzigd werden.

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR). Het werd volledig volstort. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd bij Bnp Paribas Fortis te Antwerpen. 6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of wàarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen.

12. Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden :

* Alle verrichtingen te doen van aankoop, verkoop, bouw, verandering, verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuring, leasing, promotie, uitbating, beheer, valorisatie, ruil, verkaveling van onroerende goederen en in het algemeen de handel van alle onroerende of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan. Zij mag alle verrichtingen doen betreffende onroerende goederen, alle aannemingen van openbare of private werken, de koop, de verkoop, de vervaardiging en de handel in alle bouwmaterialen en het verlenen van diensten die met de genoemde activiteiten, doelstellingen of producten in verband staan. Zij mag alle handels-, industriële en financiële, roerende of onroerende activiteiten uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

* Het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

* De vennootschap zal de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder, lasthebber, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

* Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, opties, auteursrechten, en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen en andere.

* Het verlenen van management- en consultingdiensten, het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard en het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie en financiën

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies :

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar bestuurders in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Y '

" ..

.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om zestien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder de naamloze vennootschap Govest, met zetel te 2970 Schilde, Rodedreef 36, RPR Antwerpen BTW-BE 899.047.072. Vennootschap vertegenwoordigd door haar afgevaardigd-bestuurder benoemd door de raad van bestuur naar aanleiding van haar oprichting te weten de naamloze vennootschap Hartin, met zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 109, RPR Antwerpen BTW-BE 454.766.484., welke zelf alhier vertegenwoordigd wordt door haar vaste vertegenwoordiger de heer Harry Van Namen, [I.K. 590.0385247.86], wonend te 2970 Schilde, Rodedreef 36.. Het mandaat is onbezoldigd. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend en elf;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan:

a. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kadress, met zetel te 3370 Boutersem, Kapelstraat 37, RPR Leuven BTW-BE 0475.286.043.

b. de heer DRESSELAERS Kurt René Bertha Frans [R.R. 70082507522], wonende te 3370 Boutersem,

Kapelstraat 37;

bekwaam ieder afzonderlijk te handelen:

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij : alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Economie.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Coordonnées
XVEST

Adresse
RODEDREEF 36 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande