Y & E SUPPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y & E SUPPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.547.247

Publication

05/08/2013
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11fls1111 2317**1312

bel ag Be Sta

01~

Neergelcgd ter griffe vau de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 Li 2013

TURNHOUT

Deferiétier,

Ondernemingsnr : 0831.547.247

:1 Benaming (voluit) :Y & E SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Schoolstraat 73

2381 Weelde (Ravels)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -- OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS

ïi Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens, te Weelde (Ravels),! geassocieerd notaris, op 2.7 juni 2013, geregistreerd te Turnhout, kantoor der; jl registratie, op 8 juli 2013, boek 699 folio 50 vak 17, ontvangen de som van vijftig euro.! De ontvanger Ivo Matthys.

r; DAT:

1) Het geplaatst kapitaal van de vennootschap een eerste maal werd verhoogd met; jj 15.486,40 euro om het te brengen op 16.486,40 euro, door incorporatie vanj beschikbare reserves ten belope van 15.486,40 euro zonder creatie van nieuwe! aandelen.

2) Het maatschappelijk kapitaal een tweede maal werd verhoogd met 2.113,60 euro omk het te brengen op 18.600 euro, door inbreng in contanten mits aanmaak en uitgifte van; afgerond 2 aandelen op naam zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en! I; voordelen zullen genieten en die in het genot treden vanaf datum van uitgifte, zoals! j hierna blijkt uit de statuten.

i 3) De vennootschap werd omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte; ;j aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onderl de vorm van een BVBA PARMENTIER GUY, vertegenwoordigd door de heer Parmentier! !I Guy, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, dienaangaande luidt als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de toegewezen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Vennootschap onder! li Firma "Y & E SUPPORT" tot een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidi kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder; Ivoorbehoud van alle eventuele niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige! overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2013 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de' vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het; verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto;; vermogenstoestand ten bedrage van 16.486,40 EUR blijkt en niet is gebleken dat erj enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2013 HOGER is dan het opi die datum uitgedrukt maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR en dit ten belope. van: 15.486,40 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Istehoudon aan het Belgisch Staatsblad

EN

Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 maart 2013 LAGER is dan het

minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld

in art. 785 W.Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de

vennootschap kan vragen.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts

kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 6 juni 2013

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor.

(volgt de handtekening)"

4) De in functie zijnde zaakvoerders eervol werden ontslagen met decharge omtrent hun mandaat.

5) De nominale waarde van de bestaande aandelen werd opgeheven.

6) De statuten van de vennootschap werden vastgesteld en hieruit blijkt ondermeer dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Y & E SUPPORT".

De zetel is gevestigd te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schoolstraat 73.

De vennootschap heeft tot doel:

- verkoop van voedingssupplementen, vitamines, ontsmettingsmiddelen, crèmes

- verkoop van materieel voor land- en tuinbouw

- verhuur van machines en werktuigen voor de landbouw en overige dienstverlening - verhuur van recreatiewoning, mensen advies geven

- gelaatsverzorging, massages, lichaamsbehandeling, pakkingen, consulting, coaching, afslanking, voeding, begeleiding, workshops en alle advies hieromtrent in de ruimste zin van het woord

- managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

- op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

- verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- de aankoop, de verkoop, de opbouw, de verbouwing, de ruil, de vernieuwing, de financiering, de afbraak, het verhuren en huren, het leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren en huren, leasen, valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen en eveneens het vestigen van zakelijke rechten op gronden en gebouwen in de mate dat voornoemde activiteiten wettelijk mogelijk zijn en die door toepassing van de wetten en gebeurlijke beroepsreglementen toegelaten zijn.

Dit alles in de meest ruime zin, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen in of zich op een of andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardig doel nastreven. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag tevens haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 102 aandelen met een fractiewaarde van 1/102de van het kapitaal.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

7) Werden met ingang van 27 juni 2013, benoemd voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerders:

1. De heer VAN ESCH Emilius Cornelius. Adrianus Theodorus, geboren te Haaren (Nederland) op 27 september 1961, gehuwd met mevrouw Wouters Yvonne, nagenoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravels, Schoolstraat 73.

2. Mevrouw WOUTERS Yvonne Astrid, geboren te Groningen (Nederland) op 9 februari 1965, gehuwd met de heer Van Esch Emilius voornoemd, wonende te 2381 Weelde, gemeente Ravals, Schoolstraat 73.

8) Werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde aan, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan. VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, verslagen zaakvoerders en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i .

._ ." Voor-

lehdudsn aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0396-013

Coordonnées
Y & E SUPPORT

Adresse
SCHOOLSTRAAT 73 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande