Y & G JEWELLERY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Y & G JEWELLERY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.625.611

Publication

30/05/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141749 na neerlegging ter griffie van de akte

111111illill1911111111

UI

---àefeeeeuenTicOoeznrieli Ant)i'eferN

2 e Ezi Itrà

afeneeriern,

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort) : Rechtsvorm:

Zetel: 0500.625.611

Y & G JEWELLERY

besloten vennootschap met leperkte aansprakelijkheid

.4Ç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwero(eri) akte: WIJZIGING DOEL

Uittreksel afgeleverd vs5c5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 15 mei 2014, blijkt het volgende:

1. Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passive per 31 maart 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten van een juwelenwinkel, waaronder onder meer dient te worden begrepen de kleinhandel van niet gezette zowel ruwe als geslepen en zowel natuurlijke als synthetische diamant, alsook van niet gezette echte parels en cultuurparels en aile zowel natuurlijke als synthetische edelstenen andere dan diamant, evenals aile grondstoffen en al dan niet gemanufactureerde voorwerpen, juwelen, horloges en aanverwante artikelen verband houdende met het voorgaande.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'JEAN MARCHAND ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 04-40.522.530, met zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 23, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag zaakvoerder.

....... . . . .....

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto 7 Naam en hoedanighetd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

' Verse " Nearr en handtekenftig

02/01/2014
ÿþL:4C Q

MOD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

Neergelegd ter griffie Van de Pechthantr, van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 18 DEC. 2813

Ondernemingsnr.: 0500625611

Benaming (voluit) : Y & G Jewellery

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vereo " Naam en handtekening

Zetel : Pelikaanstraat 1212018 Antwerpen

(volredig adres)

Onderwerpen) akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

tilt het PV van de bijzondere algemene vergadering dd 25/11/2013 blijkt de verplaatsing per 01/12/2013 van de maatschappelijke zetel naar Simonsstraat 14, 2018 Antwerpen.

Voor éénsluidend afschrift,

(get) Ben-Nun Rachel

zaakvoerder

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2012
ÿþh

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eieerKeleyd fer griffiQ ven do tiochftod van Koophandol Io Am-:tarpo17, op

Griffie 0 7 E#OV. 2012

d

Voor-

behouders aan het Belgisch

Staatsblad

" iaieesaa"

Cnolernernirt9urir 0500° 625 " 611 .

eertan:in9 (voluit) : Y & G JEWELLERY

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pelikaanstraat 12

(volledig adres) 2018 Antwerpen

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 november 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Y & G JEWELLERY".

2. Zetel: 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 12.

3. Oprichters:

1. De heer YOSEBASHVILi Shai, geboren te Israël op 18 maart 1973, wonende te 4/36 Shazar Zalman Street, Kiryat Motzkin 26230 (Israël).

2. De heer PICHADZE Yosef, geboren te Kutaisi (Georgië) op 24 juni 1959, wonende te 7/49 Irus Street, Kiryat Yam 29029 (Israël).

4. Kapitaal: 40.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 40.000,00 euro.

B. Samenstelling: in geld.

7. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december, Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2013.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

11. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw BEN-NUN Rachel, geboren te Antwerpen op 19 augustus 1993, wonende te 2018 Antwerpen, Van Breestraat 24 bus 7,

12. Commissarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling in het algemeen, omvattende aile activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

2. De meest uitgebreide activiteiten die verband houden met de juwelenindustrie en dit zowel op gebied van handel en de import en export, als op gebied van fabricage en productie, evenals op gebied van dienstverlening in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

Op de laatste bir. van Luit E %fermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netans. nettij van de persoie)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aam hsL Belgisch 5caarshiad

mod 11.1

- de invoer, de doorvoer en de uitvoer, de aankoop en de verkoop, zowel in het groot als in het klein, van niet gezette zowel ruwe als geslepen en zowel natuurlijke ais synthetische diamant, alsook van niet gezette echte parels en cultuurparels en alle zowel natuurlijke als synthetische edelstenen andere dan diamant, evenals aile grondstoffen en al dan niet gemanufactureerde voorwerpen, juwelen, horloges en aanverwante artikelen verband houdende met het voorgaande;

- diamantwerk omvattende de fabricage, het slijpen, zagen, klieven en polijsten en de montage van diamanten;

- de uitbating van kunst- en precisienijverheid en meer speciaal de bewerking, de verwerking en de afwerking van diamant, echte parels en natuurlijke edelstenen andere dan diamant, alsook van alle industriediamant, gecultiveerde parels en synthetische edelstenen;

- het ontwerpen, creëren en fabriceren van nieuwe modellen, mallen, vormen en stijlen met nuttige toepassing in de juwelenindustrie;

- alle toepassingen van solderen, graveren en allerlei bewerkingen met laser bij productie van juwelen en aanverwante artikelen;

- de ontwikkeling, de bewerking, het vervaardigen, de invoer, de doorvoer en de uitvoer, de aankoop en de verkoop, zowel in het groot als in het klein, van alle instrumenten, materialen, machines, onderdelen van deze machines en benodigdheden bestemd voor de juwelenindustrie en in het bijzonder voor de bewerking van edelstenen en voor de fabricage van juwelen, alsmede het verstrekken van informatie in verband met deze activiteiten;

- het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel;

- het verlenen van diverse diensten naar de juwelenindustrie toe die verband houden met , de hiervoor vermelde activiteiten;

het geven van adviezen en het verrichten van expertise met betrekking tot edelstenen en het eventueel afleveren van expertiseverslagen enfof getuigschriften;

- de studie en het onderzoek van edelstenen, de ontwikkeling van expertise en technieken;

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste woensdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Sub 3.1 en sub 3.2 werden beide vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door mevrouw BEN-NUN Rachel, voornoemd.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEAN MARCHAND ACCOUNTANTSKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen 0440.522.530, met zetel te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 23, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de Isatste blo. van Luik E. vermelden " Recto, : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende rotans. hetzij van dE peerso(e mien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen!voordigan

Verso Naam en handtei:ening

30/04/2015
ÿþlleie

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~...3 r .-...-. -....»....-..~.:«...«.... ~..`.«_ ____--

Ondememingsnr.: 0500625611 Benaming (voluit) : Y & G Jewellery

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Simonsstraat 14, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Herverdeling aandelen en ontslag werkend vennoot.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 25/03/2015 , blijkt het volgende :

Op 26/03/2015 worden de aandelen van de heer Pichadze Yosef overgedragen aan de heer Shai Yosebashvili . De heer Shai Yosebashvili heeft vanaf die datum alle 100 aandelen terwaarde van 40.000¬ in zijn bezit. De heer Pichadze geeft zijn ontslag als werkend vennoot op 2610312015.

Voor echt verklaard,

(get) Ben-Nun Rachel

Zaakvoerder

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

L

..r ,rrr-" -_ ~~~ " 2r

Antrvar^et~

2 0 APR. 2015

Arltw~ârlfe

~;

1

111111111111[01111p11,1j1i

II

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 25.08.2015 15471-0402-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 31.08.2016 16535-0173-012

Coordonnées
Y & G JEWELLERY

Adresse
SIMONSSTRAAT 14 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande