YALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.787.385

Publication

08/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

il

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

28 Alla Mil

Griffie

dIr Ant verPen

Ondernemingsnr L42,Y

Benaming

(voluit) : YALO

(verkort)





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kapellen, Nieuwelaan 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Annekatrien VAN OOSTVELDT, notaris te Merksem, op 26 augustus 2014, blijkt dat:

1. De heer SMETS Maarten Raf, geboren te Kapellen op 3 juni 1976, rijksregistemummer 76.06.03 039-54, identiteitskaart nummer 591-5386061-44, wonende te 2950 Kapellen, Nieuwelaan 29

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "YALO".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 E) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen..

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven voor 2/31 in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer SMETS Maarten, wonende te 2950 Kapellen, Nieuwelaan 29, titularis van honderd (100) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 E) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Argenta.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet,

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2950 Kapellen, Nieuwelaan 29.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblai

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

oHet uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse opleidingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

oVerwerven en beheren en verhuren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

oHet verlenen van diensten -zowel consuitancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a)Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b)Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

c)Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in, de meest ruime zin.

oOrganisatie van congressen, seminaries en bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en, commerciële partners.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

,  .... .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

oDe functie van tussenpersoon in de handel en in alle roerende en onroerende verhandelingen.

oDe aan-ten verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen.

oHél doorlichten en organiseren van beclestructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en -organisatie

ol-let op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren - het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

oManagementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze

oVormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

aHet huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

°Flet voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor woningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, enzoverder,

oHet verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel,

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoercier(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn !eden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen, ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om elle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverclrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénenderlig december van hetzelfde jaar. VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt,

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

staatsblad

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zef geven beslissend bij meerderheid van -

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap

de rechtIpersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer METS Maarten Raf, rijksregisternummer 76.06.03 039-54,

ongehuwd, wonende te 2950 Kapellen, Nieuwelaan 29.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dal hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet. ,

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder geen.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandant van de zaakvoerder niet te vergoeden.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accounting Team, Veldkant 13 te Kontich, of een door haar aangestelde, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORM1G ONTLEDEND UITTREKSEL.



Notaris Annekatrien VAN OOSTVELDT,

" Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YALO

Adresse
NIEUWELAAN 29 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande