YAMATOM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YAMATOM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 628.514.270

Publication

22/04/2015
ÿþinsu

L i B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 APR. 2015

afddligg Antwerpen

Mod POP 11.1

Ondememingsnr : OC[n , SL `-C

Benaming (voluit) : YAMATOM

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Oprichting -Statuten -Benoemingen

Tekst :

Bikschotelaan 299 bus /2, 2140 Borgerhout (Antwerpen), België

Op 1 april 2015,

Tussen

1 De heer DE MUL, Tom Gilbert Yvonne, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op vier maart negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaart nummer 591-9694008-27 en rijksregisternummer 86.03.04-249.03, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Bikschotelaan 299;

hierna genoemd "Oprichter sub 1",

en

2 De heer SHARIFI, Mohamed Yama, geboren te Kaboul (Afghanistan) op twee juli negentienhonderd zevénentachtig, identiteitskaart num mer 5917513558-40 en rijksregisternummer 8707.02-437.21, echtgenoot van mevrouw ABDULGHAFOOR, Narges, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelel 24;

hierna genoemd "Oprichter sub 2",

hierna gezamenlijk genoemd de "Oprichters"

WERD OVEREENGEKOMEN WAT VOLGT:

I. VORM VAN DE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : lkècto : Naam en }iôectánigliéid van de iristrurnenterende notaris, hetzij van dè për"si;{ó)ri(dnY

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

litdt><; E - vervolg

Mod PDF 11.1

De Oprichters richten bij deze een Vennootschap Onder Firma naar Belgisch " recht op. Deze vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een Vennootschap Onder Firma.

II. FIRMANAAM - ZETEL

De naam van de vennootschap luidt "YAMATOM". Zij zal worden gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Bikschotelaan 299 .

III. VENNOTEN

De Oprichters treden toe tot de vennootschap als vennoot. Zij zijn beide hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

IV. KAPITAAL - PLAATSING EN STORTING VAN HET KAPITAAL INBRENG

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100 EUR) en is

verdeeld in 100 deelnemingen. Elke deelneming heeft een nominale waarde van 1 EUR.

Deze deelnemingen werden volledig onderschreven door de Oprichters en als volgt volledig volstort:

De Oprichter sub 1 heeft vijftig (50) deelnemingen onderschreven en betaalt hierop 50 EUR, bij wijze van inbreng in geld.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 50 EUR, wordt gedaan door Oprichter sub 1 waarvoor hij een deelneming in de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 procent van het kapitaal van de vennootschap.

- De Oprichter sub 2 heeft eveneens vijfitg (50) deelnemingen onderschreven en betaalt hierop 50 EUR, bij wijze van inbreng in geld.

Deze inbreng in geld, voor een bedrag van 50 EUR, wordt gedaan door Oprichter sub 2 waarvoor hij een deelneming in de vennootschap in verhouding tot zijn inbreng bekomt, hetzij 50 procent van het kapitaal van de vennootschap.

V. STATUTEN

TITEL I - NAAM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luit Q - vervolg Mod POF 11.1

Artikel 1 Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een Vennootschap Onder Firma (VOF). Haar maatschappelijke naam is "YAMATOM".

Artikel 2 maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Antwerpen -Borgerhout, Bikschotelaan 299.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap kan in België worden verplaatst bij beslissing van de algemene vergadering of van de zaakvoerder(s). Er kunnen tevens bij beslissing van de algemene vergadering of van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijkantoren en agentschappen van de vennootschap in België of in het buitenland worden gevestigd.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

het deelnemen in het algemeen beheer van bedrijven, ondernemingen, verenigingen en instellingen en het opnemen van de gehele of gedeeltelijke algemene en operationele leiding van andere ondernemingen met specialisatie in maar niet beperkt tot deze ondernemingen die direct of indirect actief zijn in het domein van de sportbeoefening en in het bijzonder de voetbalsporten en de entertainmentsector;

het verlenen van advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, In pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, huren en verhuren als investering, zelfs als ze geen verband houden met haar doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks..

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouder? aan het Belgisch Staatsblad

Veor-behouden

aan het

Belgisch Staats bla d

Bijbgen bit litt BtIgistgSta-atslslffa _ 22/04/20I5 Ánnexes du 1Vlbmfënr béTgë

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beslist met de meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is éénparigheid vereist.

TITEL II - KAPITAAL - DEELNEMINGEN - REGISTER VAN DEELNEMINGEN

Artikel 5 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (100 EUR). Het is verdeeld in 100 deelnemingen. Elke deelneming heeft een nominale waarde van 1 EUR.

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting volledig onderschreven en volledig volstort door middel van inbrengen in geld.

Te allen tijde kunnen nieuwe deelnemingen, waaraan eventueel andere rechten en/of verplichtingen verbonden zijn, genomen en aanvaard worden.

Artikel 6 Register van deelnemingen

Op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van deelnemingen gehouden, waarin de vennoten, de data van hun intreden of uittreden, en hun respectievelijke deelnemingen worden vermeld. De zaakvoerder (s) staat (/staan) in voor het houden van dit register en voor de correcte registratie van de identiteit van de vennoten en van hun respectieve deelnemingen. Indien er geen zaakvoerders zijn benoemd, zullen de vennoten instaan voor het register.

Artikel 7 Overdracht van deelnemingen - toetreding en uittreding en uitsluiting van vennoten

Aile overdrachten van deelnemingen zullen worden voorgelegd aan de

goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten. Deze overdrachten dienen te worden goedgekeurd met gewone meerderheid.

De overdrager houdt op vennoot te zijn en de overnemer wordt vennoot vanaf de datum van de registratie van de overdracht in het register van deelnemingen.

kalt; - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 8 Rechten en verplichtingen verbonden aan de deelnemingen

De rechten verbonden aan de deelnemingen zijn recht evenredig aan het

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luit l3 - vervolg

aandeel van elke deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

TITEL III - DE VENNOTEN

Artikel 9 Aansprakelijkheid van de vennoten

Alle vennoten zijn onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

TITEL IV - BESTUUR - CONTROLE

Artikel 10 Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten of door één of meerdere door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder of zaakvoerders. De zaakvoerders kunnen tevens vennoot zijn.

In principe zijn de vennoten bevoegd alle beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn of nuttig worden geacht teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap na te streven en te verwezenlijken, behoudens indien een of meerdere zaakvoerders werden aangesteld.

De zaakvoerder(s) is (/zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders werden aangesteld, besturen zij de vennootschap in onderling overleg en nemen zij beslissingen bij gewone meerderheid. Indien slechts twee zaakvoerders werden aangesteld dienen de beslissingen te worden genomen bij unanimiteit.

Indien eender welke zaakvoerder een rechtspersoon is, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen. Indien geen zaakvoerders warden benoemd, en de vennootschap aldus wordt bestuurd door de vennoten, dienen de vennoten die rechtspersonen zijn een vaste vertegenwoordiger te benoemen.

De bestuurs- en vertegenwoordigingsmandaten van de vennoten of van de zaakvoerder(s) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van vennoten.

Artikel 11 Vertegenwoordigingsbevoegdheden van de vennoten of de

zaakvoerders -aansprakelijkheid van de zaakvoerders

Indien geen zaakvoerders benoemd worden, beschikken de vennoten individueel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Lul% D- vervolg

Mod PDF 11.1

over de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien een of meerdere zaakvoerders worden benoemd, dienen zij gezamenlijk handelend de vennootschap te vertegenwoordigen en zijn de vennoten niet langer bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigingen.

De vennoten of de zaakvoerder(s) kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De door de algemene vergadering benoemde zaakvoerder(s) kan (/kunnen) in geen geval persoonlijk aansprakelijk gehouden worden voor eender welke verbintenis van de vennootschap en zijn (/hun) beslissingen verbinden enkel de vennootschap.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 12 Samenstelling en stemrechten van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergadering van vennoten, geldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Zij bevat alle vennoten, die allen stemrecht hebben.

De vennoten beschikken over 100 stemmen in totaal. Elke vennoot heeft op de algemene vergadering een hoeveelheid stemmen in evenredigheid met zijn aandelen-van zijn deelneming in het kapitaal van de vennootschap op dat ogenblik.

De beslissingen genomen door de geldig samengestelde algemene vergadering van vennoten verbinden alle vennoten, zelfs diegenen die niet vertegenwoordigd

waren of die een negatieve stem hebben uitgebracht. _

Artikel 13 Plaats en datum van de algemene vergadering van vennoten

De algemene vergaderingen van vennoten worden gehouden op de

maatschappelijke zetel of op enige andere plaats vermeld in de oproepingsbrief, in België.

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni, om 10 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten gehouden op de volgende werkdag.

Artikel 14 Óproepingsformaliteiten - soorten algemene vergaderingen van vennoten - vaststelling van de agenda

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), of, indien geen zaakvoerder(s) werd(en) benoemd, door één van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijtage~~ herBeigisch Stxalsbiatt =-22/041'2015` Annexes du Moniteur belge

Wit a- vervolg Mod pdF 11.1

Een algemene vergadering van vennoten, buiten de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten, kan uitzonderlijk worden bijeengeroepen door de zaakvoerders of door een vennoot telkens het vennootschapsbelang dit vereist. Dergelijke algemene vergadering van vennoten wordt bijzondere algemene vergadering van vennoten genoemd, voor zover de beslissing(en) die door de vergadering dient(/nen) te worden genomen geen statutenwijziging inhoudt (/en). De algemene vergadering van vennoten wordt buitengewone algemene vergadering van vennoten genoemd wanneer de beslissing(en) een statutenwijziging inhoudt(/en).

De algemene vergaderingen van vennoten, of zij nu jaarlijks, bijzonder of buitengewoon zijn, worden gehouden wanneer zij werden bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het huidige artikel 14.

De oproepingen voor alle algemene vergaderingen van vennoten worden aan alle vennoten verstuurd per gewone post, tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. Elke vennoot kan verzaken aan de oproepingsformaliteiten tijdens de algemene vergadering van vennoten.

De oproepingen tot een algemene vergadering van vennoten dienen de agenda te vermelden.

De jaarrekening wordt ten laatste samen met de oproeping tot de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten overgemaakt aan 'de vennoten.

De algemene vergadering van vennoten kan slechts beraadslagen over de onderwerpen die op de agenda werden geplaatst, behalve indien de vennoten bij eenparigheid beslissen onderwerpen aan de agenda toe te voegen.

Artikel 15 Volmachten

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op een algemene vergadering van vennoten door een bijzonder gevolmachtigde. Elke vennoot kan slechts één medevennoot vertegenwoordigen op een algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) of de venno(o)t(en) die de vergadering bijeenroepen, kunnen de formulering van de volmachten vaststellen en eisen dat deze worden

neergelegd op de plaats en binnen de termijnen bepaald in de oproepingsbrief.

Artikel 16 Voorzitter

Elke algemene vergadering van vennoten wordt voorgezeten door de vennoot die hiertoe wordt aangesteld door de vergadering of, indien een of meerdere zaakvoerders werden benoemd, door de zaakvoerder hiertoe aangewezen door de algemene vergadering op het ogenblik van zijn benoeming.

Artikel 17 Bevoegdheid van de algemene vergadering van vennoten

Onder voorbehoud van tegengestelde bepalingen van dwingend recht of opgenomen in de huidige statuten, zullen de algemene vergaderingen van vennoten gemachtigd zijn te beraadslagen en te beslissen over alle onderwerpen bij gewone meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4.iltr;. r3 - vervolg Med pDF 11.1

De algemene vergadering van vennoten zal met betrekking tot de volgende

materies beslissen bij bijzondere meerderheid van vijfenzeventig procent (75%) van de stemmen:

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" statutenwijziging, inclusief wijzigingen aan de regels betreffende de winstverdeling;

" ontbinding van de vennootschap; en-

" toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten;

" overdracht van deelnemingen.

Indien er slechts twee vennoten zijn, neemt de algemene vergadering alle beslissingen bij eenparigheid.

Artikel 18 Voorbereiding van de notulen van de algemene vergadering van vennoten

De notulen van de algemene vergadering van vennoten worden voorbereid en opgesteld door de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, door de vennoot die de vergadering bijeen geroepen heeft.

TITEL VI -JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVE

Artikel 19 Boekjaar - jaarrekening - mededeling van de jaarrekening

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt uitzonderlijk aan op de datum van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap en zal eindigen op 31 december 2016.

Op deze datum stellen de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de vennoten, een inventaris op en stellen de jaarrekening vast, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de vennoten, stellen eveneens een jaarverslag op met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap gedurende het boekjaar.

De jaarrekening en, in voorkomend geval, het jaarverslag worden niet later dan de oproeping tot de algemene vergadering overgemaakt aan de vennoten.

Artikel 20 Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarlijkse algemene vergadering van vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel vijf van de huidige statuten.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad Lu ( vervolg

Moa POF 11.1

Artikel 21. Eindejaarsdividenden

Ieder jaar zal de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten de bestemming van het resultaat vaststellen. Het te bestemmen resultaat bestaat uit het resultaat van het voorbije boekjaar en, in voorkomend geval, het overgedragen resultaat van de voorgaande jaren.

Artikel 22 Tussentijdse dividenden

Op elk ogenblik kan de algemene vergadering van vennoten beslissen tussentijdse dividenden uit te keren op de overgedragen winsten of de beschikbare reserves van de vennootschap.

TITEL VII - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 23 De vennoten

De uittreding, de uitsluiting, het overlijden, de ontbinding, het onvermogen, het faillissement of de onbekwaamheid van een vennoot brengt het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot met zich mee. Deze gebeurtenissen brengen eveneens de ontbinding van de vennootschap met zich mee, behalve indien de overige vennoten hier anders over beslissen, in welk geval de vennootschap blijft voortbestaan met de overige vennoten, op voorwaarde dat er minstens twee vennoten overblijven binnen de vennootschap.

Wanneer een vennoot zijn hoedanigheid als vennoot verliest, zal hij of zijn wettelijke erfopvolgers een deel van het netto-actief op het ogenblik van het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot terugkrijgen, in verhouding met zijn deelneming in het kapitaal.

Artikel 24 De vennootschap

In geval van ontbinding, onvermogen of faillissement van de vennootschap, zal elke vennoot recht hebben op de terugbetaling van zijn inbreng (nominale waarde), voor zover de vennootschap over een voldoende netto-actief beschikt hiertoe.

Artikel 25 Vereffening

In geval de vennootschap in vereffening gesteld werd en geen vereffenaars benoemd werden zullen de zaakvoerders of, indien geen enkele zaakvoerder werd benoemd, de vennoten niet geacht worden van rechtswege vereffenaar te zijn. Zij kunnen evenwel in dat geval benoemd worden tot vereffenaar(s) door de algemene vergadering.

TITEL VIII - WOONSTKEUZE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ltitt i - vervolg Moa POF t1.1

Artikel 26 Woonstkeuze

Voor de uitvoering van de huidige statuten kiest elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar woonst op de maatschappelijke zetel, alwaar alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan, zonder verdere verplichting van de vennootschap dan deze documenten ter beschikking te houden van de bestemmeling.

TITEL IX - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27 Algemene bepalingen

De vennoten wensen zich volledig te schikken naar het Wetboek van vennootschappen en dienvolgens worden de bepalingen van het Wetboek, van dewelke niet rechtsgeldig wordt afgeweken in de huidige statuten, geacht in deze opgenomen te zijn. Elke bepaling van de huidige statuten die tegenstrijdig is aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient als ongeschreven te worden beschouwd.

VI. FINALE VERKLARINGEN

Aanstelling van de zaakvoerders

De Oprichters beslissen met eenparigheid voor de eerste maal zaakvoerders aan te stellen en benoemen tot die functies:

De heer DE MUL, Tom Gilbert Yvonne, ongehuwd, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op vier maart negentienhonderd zesentachtig, identiteitskaart nummer 591-9694008-27 en rijksregisternummer 86.03.04-249.03, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Bikschotelaan 299;

De heer SHARIFI, Mohamed Vama, geboren te Kaboul (Afghanistan) op twee juli negentienhonderd zevenentachtig, identiteitskaart nummer 591-7513558-40 en rijksregisternummer 87.07.02-437.21, echtgenoot van mevrouw ABDULGHAFOOR, Narges, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Dascottelei 24

Aan hen wordt volledige vertegenwoordigingsmacht verleend om gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun mandaat gaat in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechSspessoon Sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg Mod PDF 11,1

op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De zaakvoerders hebben reeds aan de vennootschap te kennen gegeven hun mandaten te aanvaarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Aanstelling bijzondere gevolmachtigde

De Oprichters beslissen uiteindelijk met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 69 en met ondernemingsnummer 0464.144.604, vertegenwoordigd door de heer Erwin Grusenmeyer, of één van haar werknemers of aangestelden, aan te duiden als bijzonder gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de publicatieformulieren met betrekking tot de oprichting van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel, en de vennootschap in te schrijven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en, indien nodig, bij de BTW.

Gedaan te Antwerpen, op 1 april 2015, in 4 originele exemplaren, waarvan één bestemd voor elk van de Oprichters, één om op de zetel van de vennootschap bewaard te blijven en één voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

de heer Tom DE MUL de heer Yama SHARIFI

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

Coordonnées
YAMATOM

Adresse
BIKSCHOTELAAN 299 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande