YANNICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YANNICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.675.289

Publication

30/06/2014
ÿþbe a

St

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

OURO

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 9 JUNI 1014

Griffie

Onciememingsnr : 0447.675.289

Benaming (voluit) :YANNICK

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 4/6, gelijkvloers

Onderwer. akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - BEKRACHTIGING UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YANNICK", gevestigd te 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 4/6,. getijkvloers, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op zestien juni tweeduizend en veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen

I.De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk haar met unanimiteit der stemmen genomen besluit van 15 juni; 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend, welk besluit letterlijk luidt als volgt:

Op voorstel van de zaakvoerder beslissen de vennoten met éénparigheid van stemmen om een tussentijds: dividend uit te keren in overeenstemming met het huidig artikel 537 WIB92,

Overeenkomstig artikel 537 WIB92 wordt vastgesteld dat aan alle voorwaarden van de overgangsbepaling voldaan wordt zodat de vennoten met éénparigheid van stemmen beslissen dat een bedrag van 200.000 EURO onttrokken wordt aan de belaste reserves. Vastgesteld wordt dat dit bedrag onttrokken wordt aan de belaste,

reserves zoals goedgekeurd in de algemene vergadering ten laatste op 31.3.2013 gehouden '

De vennoten beslissen dat dit bedrag, na afhouding van de roerende voorheffing van 10%, integraal en onmiddellijk opgenomen wordt in het kapitaal van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging door' inbreng in geld waarop de bestaande vennoten zullen inschrijven in verhouding tot hun aandelenverhouding. De, daartoe te houden buitengewone algemene vergadering van vennoten zal zo snel mogelijk voor notaris' gehouden worden.

Oke vennoot individueel bevestigt voorafgaandelijk en uitdrukkelijk in te stemmen met dit besluit en te willen deelnemen aan de hiervoor bedoelde kapitaalverhoging met toepassing van artikel 537 W1B92 ten belope van het maximale nettobedrag van het tussentijdse dividend dat hem toekomt.

Ter bevestiging dat aan alle voorwaarden van de overgangsbepaling van artikel 537WIB92 voldaan werd,

wordt alhier vastgesteld: "

-dat overeenkomstig de jaarrekening opgesteld op 30.06.2012 zoals goedgekeurd door de algemene

vergadering van 30 november 2012, de belaste reserves  die voor deze tussentijdse dividenduitkering in

aanmerking komen 552.756,48 euro bedragen, en samengesteld zijn uit:

.552.756.48 EURO overgedragen winst

-dat overeenkomstig de jaarrekening opgesteld op 30.06. 2013 zoals goedgekeurd door de algemene

vergadering van 29 november 2013, er voldoende belaste reserves bestaan voor de geplande tussentijdse

dividenduitkering, samengesteld zijn uit

.596.557,33 EURO overgedragen winst

-dat overeenkomstig artikel 320 Wb. Venn er voldoende uitkeerbaar vermogen in de vennootschap

aanwezig is.

Wijze van aanrekening van het uitgekeerde bedrag

Het uitgekeerde bedrag wordt volledig aangerekend op de beschikbare reserves

Betaalbaarstelling

datum van dit besluit geldt als datum van betaalbaarstelling

Het bestuursorgaan wordt bij deze opdracht gegeven om de verschuldigde roerende voorheffing ten

bedrage van 10 % op het hiervoor bepaalde bedrag van tussentijds dividend heden door te storten en uiterlijk

30/06/2014.

De bekrachtiging van dit besluit kadert in de besluitvorming hierna genomen, vermits dit besluit met de

hierna genomen besluiten tot verhoging van het kapitaal onlosmakelijk is verbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

:Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

rnad11,1

De voorzitter verklaart dat het boekjaar van de vennootschap conform artikel 16 van de statuten begint op één juli en op dertig juni van elk jaar.

De vergadering bevestigt dat het besluit is genomen voor het einde van het huidig boekjaar, met name 30 juni 2014 en dat de inbreng ingevolge huidig proces-verbaal is gebeurd voor 30 september 2014 en dit om te voldoen aan de voorwaarden opgelegd in de circulaire Ci.RH.233/629.295 (AAFisc. 35/2013) dd. 1 oktober 2013.

Il.a.De vergadering beslist het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen met HONDERD TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 180.000,00) door inbreng in geld om het aldus te brengen op HONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 198.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op de kapitaalverhoging zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, zijnde in het totaal honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00). Het onderschreven bedrag wordt volledig volstort bij de inschrijving.

b.Het voorkeurrecht wordt thans aangeboden aan de aandeelhouders welke reeds voorafgaandelijk hebben verklaard hiervan volledig gebruik te maken in verhouding tot hun aandelenbezit. Zij hebben in die zin verklaard akkoord te zijn dat er geen nieuwe aandelen worden gecreëerd naar aanleiding van de kapitaalverhoging omdat de gelijkheid tussen de bestaande aandelen gewaarborgd blijft.

De aandeelhouders verzoeken ondergetekende notaris Philip Van den Abbeele te willen akteren dat voormeld bedrag van honderd tachtigduizend euro (E 180.000,00) door hen is gestort op een geblokkeerde rekening bij nagemelde bank na het toekennen aan hen als enige vennoten van een bruto-dividend van tweehonderd duizend euro (E 200.000,00), waarover een roerende voorheffing van tien procent (10 %) werd ingehouden, waardoor een netto-dividend is bekomen van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), welke . thans ingevolge deze kapitaalverhoging zal worden vastgeklikt ais belaste reserve in de zin van artikel 537 W1B '92.

, c.En vervolgens wordt aldus de kapitaalverhoging ten belope van honderd tachtigduizend euro (¬ ; 180.000,00) volledig onderschreven en volstort door

' a) De heer COOLS Marc, geboren te Duffel op drieëntwintig juni negentienhonderd drieënzestig, wonende te 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 4, welke onderschrijft en volstort ten belope van negentigduizend euro (¬ 90.000,00);

b) Mevrouw THAELS Fabienne, geboren te Etterbeek op acht mei negentienhonderd vierenzestig, wonende te 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 4., welke onderschrijft en volstort ten belope van negentigduizend euro (¬ 90.000,00);

Het in geld onderschreven bedrag werd overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op rekening bij KBC BANK via haar kantoor te 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 14, waarvan de verklaring wordt bewaard door ondergetekende notaris conform de wet, zodat de vennootschap vanaf zestien juni tweeduizend en veertien ook de beschikking heeft over een som van honderd tachtigduizend euro,

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris ervan akte te nemen dat de kapitaalverhoging aldus definitief verwezenlijkt is door voorncemde storting en dat het kapitaal effectief werd gebracht op honderd achtennegentigduizend zeshonderd euro (¬ 198.600,00).

111.De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen als volgt:

Artikel 5 KAPITAAL - AANDELENREGISTER:

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTEN-NEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 198.600,00) en is verdeeld In zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel één/zevenhonderd vijftigste vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn genummerd van één tot en met zevenhonderd vijftig.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap,

ln dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn ondeelbaar, De vennootschap erkent slechts een eigenaar per titeI.

Eigenaars in onverdeeldheid en aile personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegen-iwoordigen,

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoe-Ifend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

1 1111101

Noor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd :

1 afschrift+cotedinatie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : AN291209
29/12/2014 : AN291209
28/12/2012 : AN291209
23/12/2011 : AN291209
14/12/2010 : AN291209
08/12/2009 : AN291209
23/10/2008 : AN291209
01/08/2008 : AN291209
10/08/2007 : AN291209
01/08/2006 : AN291209
17/10/2005 : AN291209
11/08/2005 : AN291209
12/08/2004 : AN291209
14/08/2003 : AN291209
17/10/2002 : AN291209
06/10/2001 : AN291209
31/10/2000 : AN291209
21/11/1998 : AN291209
09/07/1992 : AN291209

Coordonnées
YANNICK

Adresse
MECHELSESTEENWEG 4/6 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande