YDZZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YDZZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.926.021

Publication

25/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

23-03-2015

Griffie

*15305027*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607926021

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YDZZ

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 20 maart 2015, eerstdaags te registreren, dat 1/. mevrouw EELEN Cathérine, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 481 bus 1001 en 2/. de heer KEYMOLEN Dirk, wonende te 2930 Brasschaat, Van Hemelrijkclei 62, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: YDZZ (artikel 1)

2. Duur: onbepaald (artikel 4)

3. Zetel: Van Hemelrijcklei 62 te 2930 Brasschaat

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) (artikel 5), ter gelegenheid van de oprichting volstort door inbreng tot beloop van één/derde, of in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

6. samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste (1/100e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen (artikel 5)

7. begin en einde boekjaar: telkens van één oktober tot dertig september van het eropvolgend kalenderjaar. (artikel 18). Het eerste boekjaar loopt van 20 maart 2015 en eindigt op 30 september 2016. (overgangsbepaling)

8. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering (artikel 19)

9. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. (artikel 10). Iedere zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, als uitzondering op voorgaande paragaaf, zal voor het aangaan van financieringen de goedkeuring van de algemene vergadering vereist zijn,

die deze goedkeuring verleent met een gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Ondergetekende notaris heeft de oprichters erop gewezen dat deze kwalitatieve beperking van de bestuursbevoegdheid niet kan worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet na publicatie ervan. Aangesteld als gewone niet-statutaire zaakvoerder is de heer KEYMOLEN Dirk, wonende te 2930 Brasschaat, Van Hemelrijcklei 62 voor onbepaalde duur. Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder. Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere

Onderwerp akte :

Van Hemelrijcklei 62 2930 Brasschaat

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mandatarissen.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. (artikel 11)

10. Controle: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 12)

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel (zowel in binnen- als buitenland):

- De verkoop van reclame-, sport en werkkledij. De verkoop van relatiegeschenken en promotieartikelen in de ruimste zin. De exploitatie bevat ook het verkopen, verhuren en uitbaten van wisselautomaten met bijhorende jetons.

- aangaan van handelsagenturen met het oog op de verkoop van reclame-, sport- en werkkledij, relatiegeschenken, promotieartikelen, jetonautomaten en jetons;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,

de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

- Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is

met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels-en financiële, roerend een onroerende handelingen verrichten, die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet-limitatief werd opgesomd, met inbegrip van alle verrichtingen in verband met merken en brevetten en andere onlichamelijke rechten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

uitoefenen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf zou voldoen aan de wettelijke vereisten om ze uit te oefenen, zullen in onderaanneming gegeven worden. (artikel 3)

12. Jaarvergadering: op de tweede vrijdag van de maand maart om 14 uur, is deze dag een zon- of feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist. (artikel 13).

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering. Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. (artikel 14).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zeventien (2017). (overgangsbepaling).

Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening van en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan B&L Accounting te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150 A, en aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en directe Belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij

de betrokken instanties.

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte van de akte

Voor analytisch uittreksel Notaris Hans De Decker

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
YDZZ

Adresse
VAN HEMELRIJCKLEI 62 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande