YEDI CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : YEDI CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 506.961.095

Publication

31/12/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ma i Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

11111 1!1, j111111111111

Rechtbank Van ~~1I~', ^rû"" t1

ar'.~~li~f Ç^

Onderra Ingisnr ng : 0 5 0 6. 9 6 1. 0 9 5

Bena

(voluit) : Yedi Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Hoefveldstraat 14 te 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoemingen - volmacht

Uit een onderhandse akte van 1 oktober 2014 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht door:

1,Mevrouw Yentl MERLO, geboren te Merksem op 22 oktober 1990, wonende te 2547 Lint, Hoefveldstraat 14, optredend als beherend vennoot,

2,Mevrouw Gerda VERBESSEM, geboren op 18 januari 1962, wonende te 2884 Bomem, Kloosterstraat, 38C - bus 2, optredend als stille vennoot.

De vennootschap draagt de naam Yedi Consulting, de zetel zal gevestigd worden te 2547 Lint,, Hoefveldstraat 14.

Het kapitaal bedraagt 150,00 EURO en is volledig volstort.

De vennootschap heeft tot doel:

o Diensten in de luchtvaart.

o Activiteiten van vluchtplanner.

o Overige vervoersondersteunende activiteiten.

o De dienstverlening met betrekking tot management, administratie, verkoop, organisatie, informatica, opleiding van personeel en dit in de ruimste zin van het woord.

o Het verlenen van adviezen en bijstand aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,: organisatie, efficiëntie en toezicht alsook het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleidin.;

o De dienstverlening in verband met alle managementactiviteiten zoals het tussenkomen in het dagelijks' bestuur, de vertegenwoordiging van bedrijven op grond van het bezit of de controle over het maatschappelijk: kapitaal.

o Het uitoefenen van bestuursmandaten of de mandaten als vaste vertegenwoordiger in alle vennootschappen, verenigingen, trust en stichtingen.

o Overige zakelijke dienstverlening.

o Handel zowel in de vorm van klein- en groothandel, import en export, en het optreden als tussenpersoon in handel voor alle soorten van goederen.

o Optreden als studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake de duiksport in de meest ruime zin van het woord.

o Geven van opleidingen in de duiksport.

o Geven van opleidingen in eerste-hulp en reanimatie.

o Verkoop en distributie van eerste-hulp en reanimatie materialen.

.eovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van burgerlijke, commerciële, onroerende, roerende, industriële en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zouden achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag mandaten als zaakvoerder of bestuurder opnemen in andere vennootschappen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

De beherend vennoot,mevrouw Yentl MERLO, voornoemd, is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk. Zij wordt aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap. Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vans oktober 2014 tot en met 31 december 2015. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, komt van rechtswege elk jaar samen de 25ste van de maand juni om 20 uur, op de zetel van de vennootschap en voor de eerste maal in 2016.

Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één zaakvoerder.

Van de te bestemmen winst van het boekaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan en dit vanaf 1 juli 2014.

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, verleent de vennootschap, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Yentl MERLO, hierbij volmacht aan:

-de BVBA "Peetera-De Wachter Hulpkantoor" met maatschappelijke zetel te 2530 Boechout, Bergstraat 18; -de heer Luc Peeters, wonende te 2530 Boechout, Bergstraat 18,

en aile door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen om volgende taken uit " te voeren:

-het aanvragen van aile nodige attesten,

-het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondememingsioketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief de BTW en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

-het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij aile fiscale besturen, controlecentra en overheden.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte

Voor analytisch uittreksel,

Yentl MERLO,

beherend vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YEDI CONSULTING

Adresse
HOEFVELDSTRAAT 14 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande