YELLOW SELECTIE ANTWERPEN/LIMBURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YELLOW SELECTIE ANTWERPEN/LIMBURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.770.188

Publication

28/01/2015
ÿþc ~-r

Ondernemingsnr : . 5 Q 7g-o g

13

Benaming vo

(voluit) : Yellow Selectie Antwerpen/Limburg

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Duwijckstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op

negen januari tweeduizend vijftien, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yellow Selectie Antwerpen/Limburg;

2,zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17;

3, de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid

vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. door:

1) De heer LAUWEREINS Paul Julien Rachel Rudi, [R.R. 63.04.18-497.23j, geboren te Deurne (Ant.) op achttien april negentienhonderddrieënzestig, echtgescheiden, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 584. Die verklaart geen wettelijke samenwoning te hebben aangegaan.

2) De heer MALLANTS Jochen Jozef Lief Josee, [R.R, 84.09.12-403.941, geboren te Leuven op twaalf september negentienhonderdvierentachtig, ongehuwd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Kranenburgstraat 10.

Die verklaart geen wettelijke samenwoning te hebben aangegaan.

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro. Het werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE67 0689 0165 9887, bij de Belfius bank te 2600 Antwerpen.

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december;

8,Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen,

12. Doel:

. De vennootschap. heeftiot doel"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IVI

f

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UNI

i

NEERGELEGD

I á -01- 2015

i iC :HT 13AiV v;;^~~~a~ Î000G;'r .'vDEL ANTWEi~P>;'~~d. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

` ehoud'en aan hit Belgisch

Staatsblad

- alle mogelijke diensten inzake werving en selectie van personeel in alle mogelijke vormen zonder enige' uitzondering zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- secretariaatswerk in de meest ruime zin van het woord;

- alle diensten samenhangend en verwant met voorgaande activiteiten;

- aan- en verkoop van_ onroerende goederen zowel in volledige eigendom, vruchtgebruik ais naakte eigendom;

- onroerende goederen die de vennootschap bezit verhuren;

- de onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en aval; verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden;

- de vennootschap kan ook bestuursmandaten uitoefenen alsook vereffenaar zijn naar andere vennootschappen toe;

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken, rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te vergemakkelijken;

Zij mag onder andere om het even welke vorm samen werken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is, of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

1. de gewone commanditaire vennootschap P&L CONSULT met zetel 2930 Bras-schaat, Bredabaan 584, ondernemingsnummer 0838.462.852, vertegenwoordigd door haar beherende vennoot zaakvoerder de heer LAUWEREINS Paul Julien Rachel Rudi, [R.R. 63.04.18-497.23], geboren te Deurre (Ant.) op achttien april negen-tienhonderddrieënzestig, echtgescheiden, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 584. De gewone commanditaire vennootschap P&L CONSULT wordt vast vertegen-woordigd door de heer LAUWEREINS Paul Julien Rachel Rudi, [R.R. 63,04.18-497,23], geboren te Deurne (Ant.) op achttien april negentienhonderddrieënzestig, echtgescheiden, wonende te 2930 Brasschaat, Bredabaan 584,

2, De heer MALLANTS Jochen Jozef Lief Josee, [R.R. 84.09.12-403,94], geboren te Leuven op twaalf september negentienhonderdvierentachtig, ongehuwd, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Kranenburgstraat 10. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend vijftien;

* eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze aile nodige en nuttige volmacht te verlenen aan: de cvba Andries-samen te 2610 Antwerpen, Boomsesteenweg 225 en/of haar zaak-voerder en/of haar aangestelden.

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van alle vereiste handelingen bij een erkend ondernemings-loket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, on-dermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Eco-nomie.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0358-014

Coordonnées
YELLOW SELECTIE ANTWERPEN/LIMBURG

Adresse
DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande