YELLOW SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YELLOW SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.623.416

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.08.2014, NGL 22.09.2014 14595-0373-013
26/11/2013
ÿþ_kí~

nsod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grjffje van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 4 NOV, 2013

"

TURNHOUT

r taififfier,

131 7137*

Ondernemingsnr : 0836.623.416.

Benaming

(voluit) : YELLOW SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2440 Geel, Velveken 52 B

(volledig adres)

Onderwerp akte t DOELSUITBREIDING - KAPITAALVERHOGING - OMZETTING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - AANNEMING VAN STATUTEN - BEVESTIGING MANDAAT VAN ZAAKVOERDER EN BENOEMING ZAAKVOERDER.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertig september tweeduizend dertien, geregistreerd dertien bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op vier oktober daarna boek 5/168 blad 84 vak 13, ontvangen vijftig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Gewone commanditaire vennootschap YELLOW SOLUTIONS gevestigd te 2440 Geel, Velveken 52B, opgericht bij onderhandse akte op dertig mei twee duizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien juni daarna onder het nummer 0836.623.416 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. DOELSUITBREIDING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting naar BVBA en inzake"de inbreng in natura (kapitaalverhoging) waarvan hierna sprake, en met inbegrip van de voorgenomen en hierna vermelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan het bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

Iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging

in het desbetreffend artikel van de statuten, van volgende tekst:

enerzijds

,1

- Psycholoog, consultant in en expert met betrekking tot Human Resources (HR), aanwerving en selectie,

loopbaanbegeleiding en allerhande bemiddeling in de meest uitgebreide zin;

- Mode- management;

Verande r-management;

- Bemiddeling (mediation) in de ruimste zin van het woord;

en anderzijds

- Projectmanagement;

- Machinebouw;

- Constructiewerken;

- Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: het analyseren, ontwerpen, programmeren, realiseren en eventueel uitgeven van programma's en gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur, het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van(informatica)programma's.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren. Het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, logistieke, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering, verkoop, productie, warehousing, logistiek en gemeen bestuur;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

- Het geven van opleidingen;

- Het online verkopen van goederen en services;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Voor eigen rekening

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ir1 verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of ncg op te richten vennootschappen.

Derhalve zal de vennootschap alle roerende en/of onroerende investeringen kunnen doen, participaties nemen, beleggen op eender welke manier in binnenlandse en buitenlandse effecten en waarden,

Dit alles in de ruimste zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

(" .)

Algemeen

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden .

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

,1

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan onderhavig genomen besluit inhoudende uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Het desbetreffend en/of dienovereenkomstig artikel van de statuten zal gewijzigd en/of aangepast worden naar aanleiding van de hierna vermelde beslissing tot goedkeuring van de statuten van de (omgezette) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

TWEEDE BESLISSING.

a. Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van zelfde voormeld verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, die (tevens) handelen over de hierna omschreven inbreng in natura (kapitaalverhoging), aangezien iedere aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die de zaakvoerder-beherende vennoot van de GCV Yellow Solutions heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld met voorbehoud voor een onderwaardering van de belastingschulden ten bedrage van EUR 4.926,29. Wij kunnen ons niet uitspreken over de liquide middelen ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

bedrage van EUR 3.019,74 ingevolge afgrenzingsfouten en over de volledigheid van de handelsschulden bij gebrek aan confirmatie-aanvragen. Het netto-actief volgens deze staat (véér bovenvermelde opmerkingen) bedraagt EUR 33.993,44 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 2.000,00.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap GVC Yellow Solutions, bestaat uit het vruchtgebruik van het voor beroepsdoeleinden gebruikte deel van een woning ten bedrage van EUR 125.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurig-held en duidelijkheid;

4, de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. De vergoeding voor de inbreng werd door de partijen conventioneel bepaald op 10 aandelen en een vergoeding in rekening-courant en houdt geen rekening met de waarde per aandeel véér de kapitaalverhoging, noch met de fractiewaarde zodat de waardebepaling niet overeenkomt met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbreng van het vruchtgebruik is niet overgewaardeerd voor zover de schulden in hoofde van de inbrengers afbetaald kunnen worden. Wij vermelden dat er hypothecaire inschrijvingen bestaan en dat wij ons niet kunnen uitspreken over de solvabiliteit van de schuldenaars-inbrengers.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 10 aandelen ten bedrage van EUR 18.000,00, van de GCV Yellow Solutions, Velveken 52 B te 2440 Geel, zonder vermelding van nominale waarde waarbij er 9 (in plaats van 5) aandelen zullen worden toegekend aan de hoofdaandeelhouder en 1 (in plaats van 5) aandeel aan de minderheidsaandeelhouder. Aangezien beide inbrengers ieder voor de helft eigenaar zijn van het gebouw waarop het vruchtgebruik betrekking heeft en er tevens een vergoeding in rekening-courant is ten bedrage van EUR 107.000,00, wordt er, ingevolge overeenkomst tussen partijen, EUR 46.300,00 toegekend aan de hoofdaandeelhouder en EUR 60.700,00 aan de minderheidsaandeelhouder. Hiermee rekening houdend is er geen bevoordeling of benadeling van de partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande omvorming van GCV naar een BVBA en een Kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 26 september 2013

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door (getekend) Danny De Jonge

Bedrijfsrevisor

b, De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend euro (¬ 18.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeduizend euro (¬ 2.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door het creëren van tien (10) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vruchtgebruik voor een periode van twintig jaar op het hierna beschreven onroerend goed voor een waarde van achttienduizend euro.

c. Zijn hier tussengekomen:

De heer Wouter Geelen en mevrouw Isabelle Ulenaers, beiden voornoemde vennoten,

Hierna genoemd "de inbrenger(s)",

die na voorlezing te hebben aanhoord van al hetgeen voorafgaat verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige gewone commanditaire vennootschap Yellow Solutions en die verklaren het vruchtgebruik van het hierna vermeld beroepsgedeelte van het onroerend goed ten belope van 18/125sten in zelfde vennootschap te brengen voor een periode van twintig (20) jaar te rekenen vanaf heden om te eindigen op dertig september tweeduizend drieëndertig en na verloop van deze termijn van rechtswege zich samenvoegend met de naakte eigendom.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED.

GEMEENTE GEEL.Vierde afdeling

In de woning met beroepsgedeelte, dienstig ten belope van zeventig procent (70%) als privé- of woonruimte en ten belope van dertig procent (30%) als beroepsgedeelte, opgericht op grond gelegen volgens titel ter plaatse "Pellegromsveld", thans gelegen te Geel, Velveken 52 B en ten kadaster gekend sectie D nummer 1017/H voor een oppervlakte van tien are (voor wat de woning betreft op en met grond) en sectie D nummer 1017/K (voor wat het achterliggend perceel grond betreft) voor een oppervlakte volgens huidig kadaster van tien are zeventien centiare:

HET VRUCHTGEBRUIK VAN VOORMELD BEROEPSGEDEELTE (en dus met uitzondering van het privé-gedeelte) DOCH BEPERKT TOT 18/125sten VAN :

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

* het eigenlijk voormeld beroepsgedeelte, bestaande uit:

- op het gelijkvloers: inkomhal (deel), wc (deel), wachtruimte (volledig), praktijk (volledig), vergaderruimte

(volledig) en woonkamer (deel);

- op de verdieping: overloop (deel), bureel 1 (volledig), archief/bureel 2 (volledig), wc (volledig), berging

(volledig).

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

dertig / honderdsten (30 /100sten) in de gemene delen van het gebouw en in de grond.

VERGOEDING.

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de

hoogte te zijn, worden aan de heer Wouter Geelen en aan mevrouw Isabelle Ulenaers, voornoemd, die

aanvaarden, respectievelijk negen (9) en één (1) nieuwe volledig afbetaalde aandelen verstrekt, hetzij in totaal

tien (10) aandelen,

d. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat op de kapitaalvermeerdering volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd gebracht op twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

e. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00),

volledig volstort.

Het is verdeeld in dertig (30) aandelen zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING. OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP, VERSLAGEN.

- Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van voormeld

verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht en van voormeld verslag van de voornoemde

bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder over de staat waarop het actief en passief van de

vennootschap werd samengevat, afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

Ieder vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, erkent kennis te hebben van deze beide verslagen,

Het besluit van het verstag van de bedrijfsrevisor werd hiervoor onder de TWEEDE BESLISSING reeds

opgenomen.

De verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor worden samen met deze akte neergelegd.

- De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te

nemen.

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd behoudens voormelde doelsuitbreiding.

Het kapitaal en de reserves, behoudens voormelde kapitaalverhoging, blijven ongewijzigd, zo ook alle activa

en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen blijven dezelfde,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en boekhouding die door de

gewone commanditaire vennootschap werd gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder

de vennootschap ingeschreven is.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013,

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap

worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIERDE BESLISSING, GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De vergadering stelt met eenparigheid van stemmen de tekst van de statuten van de omgevormde

vennootschap als volgt vast:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft

als naam: YELLOW SOLUTIONS,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Velveken 52 B.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

- Psycholoog, consultant in en expert met betrekking tot Human Resources (HR), aanwerving en selectie,

loopbaanbegeleiding en allerhande bemiddeling in de meest uitgebreide zin;

- Mode- management;

- Verander-management;

- Bemiddeling (mediation) in de ruimste zin van het woord;

- Projectontwikkeling;



GS

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge - Verlenen van bouwkundig advies en het opmaken van tekeningen en studies ervan;

- Het toezicht op en de leiding nemen over bouwwerkzaamheden;

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van industriële systeemontwikkeling, vormgeving, burgerlijke en utiliteitsbouw, veiligheid ...;

- Onderzoek en prospectie;

- Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

- Wetenschappelijke en technische activiteiten;

- Studie en testen, analyseren van materialen, producten, installaties, ..., in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en de overeenstemming met normen;

- Studie en testen van bouwelementen;

- Ontwikkeling en systematische studies;

- Labotesten, metingen en analyses;

- Certificering;

- Industrieel en grafisch design.

- Advies op het gebied van communicatie en bedrijfsvoering in de meest uitgebreide zin, zowel in eigen beheer als in deelname met derden;

- Verlenen van bedrijfsadvies en bijstand en het voeren van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief financieel, sociaal en bedrijfseconomisch vlak;

- Organisatie van de voormelde diensten, evenals het advies, de studie, de opleiding, de automatisering en de evaluatie;

- Ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, software en know-how; - Reclamevoering en marktonderzoek;

De handelsbemiddeling en groothandel in materiaal en uitrusting voor industrieel gebruik en de bouwnijverheid. De bemiddeling op alle mogelijke wijzen tussen het aanbod van materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van onderaannemer, tussenpersoon, makelaar in goederen, vertegenwoordiging, agent en commissionair. Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van roerende goederen, materiaal, installaties en uitrusting.

- Projectmanagement;

- Machinebouw;

- Constructiewerken;

- Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

- Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing: het analyseren, ontwerpen, programmeren, realiseren en eventueel uitgeven van programma's en gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur; het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot de toepassing van(informatica)programma's.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren. Het verstrekken van bijstand en advies met betrekking tot het beheer en management van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, logistieke, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiering, verkoop, productie, warehousing, logistiek en gemeen bestuur;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen in de ruimste zin;

- Het geven van opleidingen;

- Het online verkopen van goederen en services;

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Voor eigen rekening

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve zal de vennootschap alle roerende en/of onroerende investeringen kunnen doen, participaties nemen, beleggen op eender welke manier in binnenlandse en buitenlandse effecten en waarden.

Dit alles in de ruimste zin. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel met inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkwaardig doel, nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Algemeen

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en werd volstort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in dertig (30) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap rechtsgeldig bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vôâr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

VIJFDE BESLISSING. BEVESTIGING VAN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER -- BENOEMING ZAAKVOERDER.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1. De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen het mandaat van de heer Wouter Jan Denis GEELEN, geboren te Hasselt op drie november negentienhonderd achtenzeventig, wonend te 2440 Geel, Velveken 52B als (gewone) zaakvoerder van onderhavige (omgevormde) besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hij zal zijn mandaat verder onbezoldigd uitoefenen zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

2, En onmiddellijk na voorgaande omvorming van onderhavige vennootschap beslissen voornoemde vennoten met éénparigheid van stemmen om eveneens mevrouw Isabelle Sofia Stany ULENAERS, geboren te Antwerpen op zesentwintig januari negentienhonderd twee en tachtig, wonend te 2440 Geel, Velveken 52 B te benoemen als (gewone) zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, die verklaart en bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Zij zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen zolang een algemene vergadering haar voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1, De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de beslissingen genomen omtrent voorgaande agendapunten en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoordineerde tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Cuypers te Geel, Pas 257, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de omgevormde vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de (her)inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte doelsuitbreiding, kapitaalverhoging, omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, aanneming van statuten, bevestiging mandaat zaakvoerder - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake de omvorming naar BVBA, kapitaalverhoging, doelsuitbreiding - verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþV! behi

aai Bel Staa

II1II IIIVIVIIIIII II~IVII

~110868~1*

Mm 2.1

NEERGELEGD

GRIFFIE-nCHTBANK VAN

3 0 MEI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De Q'Q'rjfier,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va

: Ondernemingsnr : © 526-: CL2 Li(

Benaming

(voluit) : Yellow Solutions

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Velveken 52 B - 2440 Geel

Onderwerp akte : Oprichting

Oprichting: 30 mei 2011

Artikel 1. Naam

De benaming van de gewone commanditaire vennootschap luidt: "Yellow Solutions"

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Velveken 52 B. De zetel mag slechts overgebracht

worden naar een andere plaats dan met toestemming van de meerderheid van de beherende vennoten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake: Projectontwikkeling: -Verlenen van bouwkundig advies en het opmaken van tekeningen en studies ervan; -Het toezicht op en de leiding nemen over bouwwerkzaamheden; - Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van industriële systeemontwikkeling, vormgeving, burgerlijke en utiliteitsbouw, veiligheid ...; Onderzoek en prospectie; - Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

Wetenschappelijke en technische activiteiten: - Studie en testen, analyseren van materialen, producten, installaties, ..., in verband met hun samenstelling, fysische eigenschappen, prestaties en de overeenstemming met normen; - Studie en testen van bouwelementen; - Ontwikkelingswerk en systematische studies; -Labotesten, metingen en analyses; - Certificering; - Industrieel en grafisch design.

Advies op het gebied van communicatie en bedrijfsvoering in de meest uitgebreide zin, zowel in eigen: beheer als in deelname met derden; - Verlenen van bedrijfsadvies en bijstand en het voeren van het beleid en; het beheer op technisch, commercieel, administratief, financieel, sociaal en bedrijfseconomisch vlak; -; Organisatie van de voormelde diensten, evenals het advies, de studie, de opleiding, de automatisering en dei evaluatie; - Ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, software en; know-how; - Reclamevoering en marktonderzoek.

" De handelsbemiddeling en groothandel in materiaal en uitrusting voor industrieel gebruik en de bouwnijverheid. De bemiddeling op alle mogelijke wijzen tussen het aanbod van materiële en immateriële: goederen, producten en diensten enerzijds en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van: ' onderaannemer, tussenpersoon, makelaar in goederen, vertegenwoordiging, agent en commissionair. Het; huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm van roerende goederen, materiaal, installaties en; uitrusting.

De vennootschap mag alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke ' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, of kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar,

maatschappelijk doel met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkwaardig doel : nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan,

zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; ' handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf 30 mei 2011. De vennootschap wordt niet ontbonden`

door het overlijden, de onbekwaamheid, faling, toestand van kennelijk onvermogen of, voor wat betreft

" rechtspersonen, ontbinding van één der vennoten. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : -Recto.:. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigèn

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor: beingudem aan het Belgisch Staatsblad

-

Artikel 5.Kapitaal  aandelen

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is samengesteld uit de kapitaalrekening van elk der vennoten. Bij de oprichting wordt op het volgende kapitaal ingetekend: - door de heer Wouter GEELEN, wonende te 2440 Geel, Velveken 52 B : 1.800,00 euro verdeeld over 18 aandelen; - door mevrouw Isabelle .tJLENAERS, wonende te 2440 Geel, Velveken 52 B : 200,00 euro verdeeld over 2 aandelen. Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 20 aandelen op naam zonder vermelding van nominale ;waarde.De oprichters verbinden zich ertoe om op eerste verzoek hun inbreng te storten op rekening xxx van de vennootschap bij xxx.

Artikel 6.Beherende en stille vennoten

De heer Wouter GEELEN is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt "beherend vennoot" genoemd. Mevrouw Isabelle ULENAERS is stille vennoot. De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en :verliezen van de vennootschap dan tot beloop van het geen deze beloofd heeft in. de vennootschap in te 'brengen. De machten van de stille vennoot zijn: de controle van de vennootschap; het benoemen en ontslaan ,van de zaakvoerder(s); het stemrecht in de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7.Overdracht van aandelen

Overdracht van aandelen onder levenden of bij overlijden is slechts geldig en tegenstelbaar tegen derden indien de overdracht wordt ingewilligd door minstens de helft van de vennoten, die samen minstens drie vierden :van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarop de overdracht slaat. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt door de ,ondertekening van het register der vennoten. De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke ;waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke 'waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden ;na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 10.Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten. Zijn er twee of meer beherende vennoten dan kan ieder van hen afzonderlijk de vennootschap verbinden. De beherende vennoten mogen hun machten delegeren aan volmachtdragers voor verrichtingen die tot het dagelijks bestuur behoren. De beherende vennoten verbinden zich ertoe slechts te handelen in naam en voor rekening van de vennootschap bij het stellen van daden die binnen de doelstelling van de vennootschap vallen als bepaald in artikel 3. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een beherend vennoot. De overblijvende beherende vennoten zullen de vennootschap verder besturen en kunnen, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een bijkomende beherende vennoot te benoemen. Indien er geen beherende vennoten meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere beherende vennoten te benoemen, dit onverminderd het recht van de stille vennoten om in afwachting van deze benoeming en overeenkomstig de specifieke artikelen van de vennootschappenwet de voorzitter van de rechtbank van koophandel te verzoeken om tijdelijk een niet vennoot als bewindvoerder aan te 'stellen voor dringende daden van beheer.

Artikel 8.Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn onverdeelbaar; de vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel.Telkens meerdere personen eigenaar worden van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel .opschorten totdat één enkel persoon aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de :vennootschap. Dezelfde regel is van toepassing bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, om welke reden ook. In geval van onenigheid tussen de rechthebbenden of van hoog dringendheid, kan de voorzitter van de bevoegde rechtbank op verzoek van één van hen, een gezamenlijke mandataris aanwijzen.

Artikel 9.Faillissement, kennelijk onvermogen, onbekwaamheid of overlijden van een vennoot

De aandelen van een vennoot zijn niet vatbaar voor beslag. Schuldeisers van een vennoot kunnen niet de ontbinding of vereffening van de vennootschap vorderen. Erfgenamen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel verzegeling eisen van de goederen en bescheiden van de vennootschap noch zich op enige wijze mengen in daden van haar bestuur. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich schikken naar de jaarrekening en de beslissing van de algemene vergadering. De erfgenamen kunnen niet de vereffening vorderen. Indien de erfgenaam evenwel reeds vennoot was voor het overlijden, verkrijgt hij de aandelen van zijn rechtsvoorganger. De regels van dit artikel zijn van overeenkomstige toepassing in geval van ontbinding van een rechtspersoon-vennoot.

Artikel 11. Bezoldiging

De beherende vennoten zijn bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 12.Controle

Iedere stille vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen ;van alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 13.Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede donderdag van juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Voor een wijziging van de essentiële bestanddelen : van de statuten is steeds een unanieme beslissing van alle vennoten vereist. Tot deze essentiële elementen rekent men o.a.: het doel van de vennootschap, de aard en de duur ervan, de beperkte overdraagbaarheid van de aandelen, alsook de clausule krachtens dewelke de statuten onveranderbaar zijn. Voor een wijziging van de niet-essentiële bestanddelen volstaat een gewone meerderheid. De vergaderingen worden gehouden op de " zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt door een beherend vennoot, bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering. De beherende vennoten zijn verplicht een vergadering samen te roepen indien de stille vennoten die tenminste één vierde van de aandelen bezitten , hierom verzoeken.

Artikel 14.Bevoegdheden van de algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten beslist over de goedkeuring van de jaarrekening, over de wijziging aan welke bepaling ook van de statuten van de vennootschap, over de ontbinding van de ; vennootschap en in het algemeen over alles wat volgens de statuten uitdrukkelijk buiten de bevoegdheid van de beherende vennoten valt, daaronder begrepen: de goedkeuring van de jaarrekening; de bestemming van de beschikbare winst; de vaststelling van het salaris van de beherende vennoten, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hen en het verlenen van kwijting.

Artikel 15.Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem, en dus geen stem per hoofd. In de vergadering worden besluiten

genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

Artikel 16.Boekjaar - inventaris - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in vanaf de oprichting en zal afgesloten worden op 31/12/2012 en zal dus een verlengd boekjaar van 19 maanden zijn. Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de beherende vennoten de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 17.Winstverdeling  verliezen

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Getekend

Wouter Geelen

Beherend Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- be.boudej aan het Belgisch Staatsblad

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0400-014
19/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YELLOW SOLUTIONS

Adresse
VELVEKEN 52B 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande