YENER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YENER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.423.118

Publication

23/05/2014
ÿþMod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder Immun

aan het

Belgisch Staatsbla

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 MEI 2014

aftliffretwerpen

Ondememingsnr : 0541.423,118

Benaming (voluit) : YENER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drie Koningenstraat 65, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag zaakvoerder

Tekst :

De Bijzondere Algemene vergadering van 30 april 2014 heeft met éénparigheid van stemmen het ontslag van Dhr. Yunus YENER aanvaard. Dit ontslag gaat in met ingang van 30/04/2014.

Voor eensluidend afschrift

Halim OKSUZ

Zaakvoerder

Op de laatste bli: vsn Ë t ik 8"vèrineldëri: Recto : Neam en hoeitânigheldvan de" Instromenterende notaris, hetzij van de pers6(6)ri(è"n)" M~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2014
ÿþ!" '. i }i% 'rte. '" ~ " " r

 % Mod POP' 11.1

~" ~~~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behoi

aan 1 Belgi Staats

R``3srev:. Per grecmi,~,~ I'e w.°~:~r~? ' t~7fE~{1L3~i~. rif1~; ;:? fi~s';a1:,"NR~J,

 2014

Oi'~ffie

Ondememingsnr : 0541.423.118

Benaming (voluit) ; YENER

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(voliedrg adres)

Onderwerpíen) akte :Benoeming bijkomende zaakvoerder

Tekst

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Drie Koningenstraat 65, 2600 Berchem (Antwerpen), België

De Bijzondere Algemene Vergadering,van,O1/02/2014 heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing,gen'omen :

Tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd :

De Heer Halim OKSUZ, met woonplaats Helmstraat 1 te 2140 BORGERHOUT. Het mandaat

start op 01/02/2014 en is voor onbepaalde duur.

Voor eensluidend afschrift

Yunus YENER

Zaakvoerder

di; da laatste bd;ïarïlüilan%.1'iridélé-i : Wii61ó :Aiákm ëri " iiâéïiárngh d irae iië írastritïnërikérénïis nófáiis, (iëtzij'vàn dé pâïsô~iá~n(gn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

06/11/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ts Antwerpen, of

25 OII, 2il13

Griffie

1 1679

Ondernemingsnr : © A " 45 % "

Benaming

(voluit) : "YENER"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drie Koningenstraat 65 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bij akte verleden voor notaris Jacques JANSSENS, te Antwerpen-Berchem, op16 oktober 2013 ter

registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de

ben aming "YENER".

Vennoten: De heer YENER Yunus, zelfstandige, (l.K. 591-7916576-23) (R.R. 780928-409.64), geboren te

Posof op 28 september 1978, wonende te 2830 Willebroek, Ringlaan 156,

Nog vol te storten inbreng: nul Euro.

Rechtsvorm en benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YENER",

Zetel: 2600 Antwerpen-Berchem, Driekoningenstraat 65

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op

-0e aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthan-del, im- en export, conditionering, fabricatie, assemblage van alle consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen, meer in het bijzonder van aile voedingsmiddelen, zuivelproducten, vlees, vleeswaren, kip en gevogelte, vis, visconserven, producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, schoeisel, textielwaren en kleding, huishoudartikelen, meubileringsartikelen, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, kunst- en siervoorwerpen, fantasieartikelen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, en tabak; de klein- en groothandel in schoeisel en lederwaren, de uitbating van een brood-en banketbakkerij, de tussenpersoon in de handel, het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen; kapper en kapsalon, telecommunicatie, koerierdienst, de groot- en kleinhandel in horecamaterialen.

-Laswerk, constructie, onderhoud, aan- en verkoop van container -In- en uitvoer aan- en verkoop, toonzaal, productie van allerlei keuken, toebehoren

- Schoonmaken

-De uitbating van restaurants, pita- en fastfoodzaken, snackbars, frituren, drinkgelegenheden, spijshuizen,

verbruikerssalons en dergelijke

-Uitbaten organiseren van wedkantoren

-De groot- en kleinhandel, import en export van auto-onderdelen, nieuwe en occasie personenwagens, bestelwagens, bussen en vrachtwagens, garagehouder, hersteller, herstellen van koetswerken van voertuigen.

-De exploitatie van taxi's, de verhuur van personenauto's met chauffeur, overige vervoer van personen te land, goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten.

-Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet, het proefboren en boren, algemene bouwonderneming, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken, de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, het bouwen van individuele huizen, het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden, de dakbedekking en bouw van dakconstructies, de gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ten behoeve van diverse bouwwerken, waarvoor specifieke ervaring of een speciale uitrusting nodig is, de elektrische installatie in gebouwen en andere bouwwerken, isolatiewerkzaamheden de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen; de overige bouwinstallatie, het stukadoors- plafonneer, cementeer- en alle andere pleisterwerk, het schrijnwerk van hout of van kunstwerk, het metaalschrijnwerk, het plaatsen van vloer- en wandtegels en mozaïek, het plaatsen van alle andere wand en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, ~~

` ti . ~ ~~i~e ~~

vloerbekledingen, inbegrepen van hout of andere materialen, het plaatsen van behangjhet schilderen, het glaszetten, de overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

-De onderneming voor: het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, grondwerken, het optrekken van gebouwen , fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken, het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken, en van het werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken, het steen-houwen, het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen, het plaatsen van ramen, deuren, en algemene schrijnwerkerij, het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en allerhande voorwerpen, het schoorsteenvegen, het aanleggen van speelpleinen sportvelden parken en tuinen, het scheiden en snoeien van bomen. Het plaatsen van keukens en timmerwerk.

-De groothandel in bloemen en planten, tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk

-Het tijdelijk ter beschikking stellen van interim personeel bij werkgevers, alle activiteiten in verband met her personeel, de werkgelegenheid en de arbeidsbemiddeling het coachen, de rekrutering en de selectie van personeel, elke activiteit die een rechtstreeks, onrechtstreeks of toebehorende band heeft met wat voorafgaat, zoals de Organisatie van nabijheiddiensten, de outplacement, de vorming, de professionele begeleiding, de onderaanbesteding activiteiten in verschillende diensten en zo voorts.

-De uitbating van een solarium, sauna, relax en well-ness-centrum, schoonheidssalons, bodystyling en power-plate, het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging, het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure, handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen, de groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica.

-Vertaaldiensten en tolken. Administratiekantoor, se-cretariaatswerkzaamheden, behandeling van post, en in het algemeen alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan derden. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie; Public relations bureau. Het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte, aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket, advies en begeleiding door manager. Het verlenen van hulp en bijstand aan en het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van emigratie,

" ~ immigratie en integratie. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en uitgeven van studies en

rapporten, cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

-De vennootschap mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen , roerende en

e onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even

welke wijze deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband staat met het hare, gewonen en solidaire borgstellingen tekenen in één woord, zij mag alle doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.

-Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

r-+

Duur Onbepaald. Zij treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben.

N Geplaatst kapitaal: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen

r+ zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het

maatschappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. Volstort.

o Bestuur: De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

et Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de et

et vennootschap.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in

alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen die betrekking hebben op het

r maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet de algemene vergadering bevoegd is.

pq Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk

ss aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de

omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

et Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoer-ders, het dagelijks beheer en bepaalde machten,

" ~ onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de

zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Huidige zaakvoerders: Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, de heer Yener Yunus hier aanwezig en zijn mandaat aanvaardend. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Hoofdelijke borgstelling: Teneinde vast te stellen dat hij niet persoonlijk hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap, verklaart de comparant-oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Controle: De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor, zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een drie / kwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Jaarvergadering: ter zetel of in elk andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de derde vrijdag van de maand juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Eerste jaarvergadering in tweeduizend vijftien

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: neemt een aanvang op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint van zodra zij rechtspersoonlijkheid heeft vekregen om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

Diverse bepalingen: Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen gevolgd worden. Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering. Er zal een wettelijke reserve van vijf ten honderd aangelegd worden. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Bij ontbinding zal het batig vereffeningsoverschot verdeeld warden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal aandelen in hun bezit.

Volmacht: De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, mevrouw SIKIER Asiye (geboren Goktekin),wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Coosemansstraat 23, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringenfwijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als BTW-belastingplichtige, inclusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig.

VOOR GEREDENEERD UITTREKSEL

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift, uittreksel

v

S ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

u~ roK ,,.i

-±i' E; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rerhtbanic van tçcophandel

Antwerpen

2 9 APR. 2015

afdeling Antwerpen

Ondememingsnr : 0541.423.118

Benaming (voluit) : YENER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drie Koningenstraat 65, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering dd 11 maart 2015 heeft met éénparigheid van stemmen akte genomen van de volgende beslissingen

- de heer OKSUZ Halim, Anton Van de Veldelaan 24, 2900 Schoten heeft zijn ontslag als zaakvoerder ingediend. Zijn ontslag gaat in op 31 maart 2015

- mevrouw DASCALU Violeta, Fruithoflaan 88 bus 4, 2600 Berchem wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder, haar mandaat gaat in op 1 april 2015 voor onbepaalde duur.

Voor eensluidend afschrift

DASCALU Violeta

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Coordonnées
YENER

Adresse
DRIE KONINGENSTRAAT 65 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande