YENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.978.447

Publication

04/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-02-2015

Griffie

*15302130*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589978447

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YENT

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Stationsstraat 118 2845 Niel

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Isabel CLAESSENS, geassocieerd notaris te Hemiksem, op 29 januari 2015, eerstdaags neer te leggen ter registratie, blijkt dat:

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam  YENT . Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

- De heer Van Bulck Bart Jozef Lea heeft ingeschreven op één (1) aandeel, hetzij voor een bedrag van honderd euro (¬ 100,00), waarvan drieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 33,33) werd volstort. Door de heer Van Bulck Bart Jozef Lea dient nog een bedrag van zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 66,67) te worden volstort. Aan hem wordt één (1) aandeel toebedeeld.

- Mevrouw De Deckers Peggy heeft ingeschreven op honderdvijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), waarvan zesduizend honderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 6.166, 67) werd volstort. Door mevrouw De Deckers Peggy dient nog een bedrag van twaalfduizend driehonderddrieëndertig euro drieëndertig cent (¬ 12.333,33) te worden volstort. Aan haar worden honderdvijfentachtig (185) aandelen toebedeeld. Op de honderdzesentachtig (186) aandelen werd in geld inge-schreven zoals voormeld en zij werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Een bankattest van BNP Paribas Fortis, te Brussel, gedateerd op 21 januari 2015, werd als bewijs van de storting aan mij, notaris, overhandigd.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de voormelde inbrengen in speciën over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

ZETEL De zetel is gevestigd te 2845 Niel, Stationsstraat 118.De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven, verenigingen en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

Het uitvoeren van (ad-interim) opdrachten op managementniveau;

Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

communicatie;

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, inclusief de aankoop van onroerend goed.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De functie van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid, behoudens voor het stellen van handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behoudens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennootschap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni te 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op 29 januari 2015 en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten. SLOTBEPALINGEN

Comparanten verklaren te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur, voornoemde mevrouw De Deckers Peggy.

Zij zal haar mandaat bezoldigd uitoefenen.

Zij verklaart het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Comparanten verklaren dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van Vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

VOLMACHT

Comparanten stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, aan Cuinen en Co, Accountants en Belastingsconsulenten B.V. o.v.v. B.V.B.A., te 2440 Geel, Waterstraat 16, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Isabel CLAESSENS, geassocieerd notaris te Hemiksem.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
YENT

Adresse
STATIONSSTRAAT 118 2845 NIEL

Code postal : 2845
Localité : NIEL
Commune : NIEL
Province : Anvers
Région : Région flamande