YETO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YETO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.952.791

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 31.07.2014, NGL 27.08.2014 14483-0385-012
31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 23.10.2013, NGL 29.10.2013 13640-0512-012
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.11.2012, NGL 15.11.2012 12637-0306-012
07/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305924*

Neergelegd

05-10-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : YETO

0839952791

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2660 Antwerpen, Congobootstraat 11

Onderwerp akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te

Schoten op 3 oktober tweeduizend en elf, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  YETO .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2660 Antwerpen Congobootstraat

11.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot

het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke

plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk

Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de

vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts

ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van

de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit alles in de meest ruime zin:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer: - het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico s in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

Oprichters

1. De heer vAN dE RIET, Petrus Jacobus Wilhelmus, wonende te 2900 Schoten, Buizerddreef 4

2. Mevrouw vAN GINNEKEN, Maria Henrica, wonende te 2900 Schoten, Buizerddreef 4

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderdduizend euro (3.500.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/drieduizend vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

INBRENG IN NATURA

Verslag van de bedrijfsrevisor

De Heer Luc Toelen, bedrijfsrevisor, wettelijk vertegenwoordiger van de burgerlijke cvba RSM InterAudit, kantoor houdende te 2600 Berchem-Antwerpen, Posthofbrug 10 b4, aangeduid door de oprichters bij hun brief van 1 september 2011, heeft het verslag opgemaakt dat voorgeschreven is door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag komt tot het volgende besluit:

 De inbreng in natura als kapitaal voor de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YETO omvat de inbreng door de heer P. van de Riet en mevrouw M. van Ginneken van 749 aandelen van de BVBA P. van de Riet Grondwerken, 35 aandelen van de BVBA VDR Wegenbouw, 999 aandelen van de BVBA Algemene Machine Verhuur, 2 aandelen van de BVBA Manouk, 999 aandelen van de BVBA G.S.P. Hoboken en 98 aandelen van de BVBA Aglaia voor een totale waarde van EUR 3.500.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) in het specifieke kader van deze operatie de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

e) de aandeelhouders handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding van de inbreng van vennootschappen bestaat uit 3.500 aandelen van de nieuw op te richten BVBA YETO, waarbij 3494 aandelen zullen toegekend worden aan de heer P. van de Riet en 6 aandelen zullen toegekend worden aan mevrouw M. van Ginneken. Deze aandelen zullen gecreëerd worden zonder vermelding van nominale waarde, elk één/3.500ste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen.  .

Inbreng in natura  inbreng van aandelen

De inbreng omvat volgende aandelen:

- een inbreng van 749 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  P. van de Riet gevestigd te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11 met als ondernemingsnummer 0450.699.810

- een inbreng van 35 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VDR Wegenbouw gevestigd te 2600 Hoboken, Congobootstraat 11 met als ondernemingsnummer 0466.718.171

- een inbreng van 2 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Manouk gevestigd te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11 met als ondernemingsnummer 0407.670.907

- een inbreng van 999 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Algemene Machine Verhuur gevestigd te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11 met als ondernemingsnummer 0823.271.662

- een inbreng van 999 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  G.S.P. Hoboken gevestigd te 2660 Hoboken, Congobootstraat 11 met als ondernemingsnummer 0826.157.512

- een inbreng van 98 gewone aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Aglaia gevestigd te 2900 Schoten, Buizerddreef 4 met als ondernemingsnummer 0835.706.270

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Statutaire zaakvoerders

De heer van de Riet Piet en mevrouw van Ginneken Maria, beiden voornoemd, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging. Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de zesentwintigste van de maand juni, op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten en in het Wetboek Vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij gewone meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Slotverklaringen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 maart tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend en twaalf. Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : Lenaerts Heremans & Co CVBA, Berchemstadionstraat 76 bus 6 te 2600 Berchem en meer in het bijzonder aan mevrouw Grace VAN HOVE en/of mevrouw Rita VAN LOOY aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

Voor uittreksel: geassocieerd notaris Tristan Sebrechts

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 01.10.2015 15618-0463-012

Coordonnées
YETO

Adresse
CONGOBOOTSTRAAT 11 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande