YIEHA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YIEHA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.857.433

Publication

28/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-04-2015

Griffie

*15307150*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628857433

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YIEHA

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 23 april 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft met als naam:  YIEHA .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 12.

3. Oprichters:

1/ De naamloze vennootschap  Ballon Media , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling

Antwerpen 0425.148.327, met zetel te 2060 Antwerpen, Franklin Rooseveltplaats 12.

2/ De naamloze vennootschap  WPG Uitgevers België , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling

Antwerpen 0426.929.860, met zetel te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 203.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

5. Gestorte bedrag: 100.000,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto-winst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks soeverein besluiten mits inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Dagelijks bestuur: Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

11. Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder

Onderwerp akte :

Franklin Rooseveltplaats 12 2060 Antwerpen

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen handelend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

12. Bestuurders: Alle oprichtsters stelden met unanimiteit het aantal bestuurders vast op twee (2) en stelden met unanimiteit aan tot bestuurder:

1/ De heer DRAGONETTI Alexis Marcel, geboren te Elsene op 9 september 1968, wonende te 9000 Gent, Koning Leopold II-laan 92.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WILDCARD CONCEPTS , rechtspersonenregister Gent afdeling Gent 0882.549.550, met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 50, die voor de uitoefening van deze functie heeft aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger de heer QUAGHEBEUR Peter Carlos Frans Lode Cornelius, geboren te Ieper op 22 december 1960, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 50.

Al deze functies zullen eindigen na de jaarvergadering in het jaar 2020.

13. Commissarissen: Geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van informatica, telecommunicatie, internet, e-commerce, media en aanverwante technologieën evenals alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- het ontwikkelen en commercialiseren van een digitaal platform voor e-strips;

- alle activiteiten van een computer- en telecomadviesbureau, waaronder onder meer: het verlenen van advies over soorten computers en communicatienetwerken (hardware en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software); de activiteiten van systeemintegrators; - de realisatie van programma s en gebruiksklare systemen waaronder onder meer: het analyseren, ontwerpen, programmeren en installeren van gebruiksklare systemen, inclusief automatisatie systemen; het verlenen van advies met betrekking tot informatica programma s; het verlenen van programmatie en/of consultancy diensten aan andere informatica bedrijven; het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma s; de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid; de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisatie ervan;

- gegevensverwerking;

- alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites en in het bijzonder het ontwikkelen van Internet/Extranet/Intranet Sites en alle aanverwante applicaties, het verlenen van internetaansluitingen, evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande;

- het ontwikkelen, produceren, realiseren, commercialiseren en uitbaten van diverse

(tele)communicatietoepassingen en (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en in alle huidige en toekomstige bestandsformaten, systemen en media in het kader van en met betrekking tot hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het verdelen in het algemeen van alle hiervoor en hoger bedoelde audiovisuele producten, toepassingen en systemen via alle huidige of toekomstige streaming media, alsook met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het online verkopen via internet, het ontwerpen van reclamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren van publiciteit via internet als via alle andere streaming media, dat al dan niet door onderaannemers verzorgd wordt;

- het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, beeld-, geluid-, spraak- en multimediatransport; de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via kabel, draadloos, door middel van relais of via een satelliet; het samenstellen, exploiteren en commercialiseren van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of voor bepaalde categorieën van gebruikers;

- het verlenen van advies en praktische hulp, in het bijzonder aan bedrijven, inzake activiteiten op het gebied van de mediasector, waaronder onder meer maar niet uitsluitend radio, televisie, video, persorganen en internet, evenals op het gebied van communicatie in het algemeen en public relations, met inbegrip van de productie en de uitbating van, de handel in alle mediasystemen en  producten alsook het bestuderen van de technische, commerciële en maatschappelijke ontwikkelingen inzake media in de ruimste zin van het woord;

- het inrichten en geven van opleidingen op gebied van informatica, telecommunicatie, internet, media en het gebruik van applicaties of hardware;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het organiseren en verlenen van diensten op het vlak van informatica, telecommunicatie, internet en media zoals onder meer marketing, verkoopspromotie, design, advertising, opiniepeilingen en marktonderzoek;

- alle overige activiteiten in verband met computers, telecommunicatie, internet en media;

- de groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, (tele)communicatie en (multi)mediatoepassingen op alle huidige en toekomstige dragers, met inbegrip van alle computers, hard- en software producten, alle telecommunicatietoestellen en daarmee gerelateerde apparatuur, netwerken, terminals en centrales, alle ontvangst- en zendapparatuur in de ruimste zin van het woord, alle geïntegreerde informatiesystemen voor persoonlijke communicatie in een zakelijke of privatieve omgeving en alle telefonische en/of elektronische transmissiesystemen, alle toestellen en producten bestemd voor elektronische handel en communicatie door de mobiele gebruiker, alsook alle toebehoren en aanhorigheden van voormelde automaten, apparaten, toestellen, producten en artikelen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste donderdag van de maand mei om tien uur (10u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de Vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De eerste wordt gehouden in het jaar 2016.

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen. Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

16. Volmachten: De verschijnsters werden vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmachten door mevrouw DEVOS Pauline Marie Lucie Jacqueline, geboren te Kortrijk op 3 januari 1989, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Tjammelsstraat 42 B.

19. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius.

20. Bijzondere volmachten: Er werd aan:

- meester DEVOS Pauline, advocaat, kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118120, en

- meester GIJBELS Tessa, advocaat, kantoor houdende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118120,

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

10/06/2015
ÿþ~ C

4

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ixo 1 J1111111111.11,!11111 8

Ondememingsnr : 0628.857.433 Benaming

(voluit) : YIEHA

(verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

O 1 JUNI 2015

em Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmacht "

Op 30 april 2015 heeft YIEHA NV het volgende beslist:

YIEHA NV, met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, ondernemingsnummer 0628.857.433 (Rechtspersonenregister van Antwerpen, afdeling Antwerpen), (de "Vennootschap") op geldige wijze vertegenwoordigd door Wildcard Concepts BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Quaghebeur en de heer Alexis Dragonetti, bestuurders;

1. Besluit onderstaande volmacht ("Volmacht") te verlenen aan Alexis Dragonetti, bestuurder ("Gevolmachtigde"), zodanig dat de Gevolmachtigde de volgende handelingen kan stellen in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1) Het afsluiten van alle soorten commerciële overeenkomsten op voorwaarde dat de duur van dergelijke commerciële contracten niet langer is dan 12 maanden en de waarde van dergelijke commerciële contracten niet hoger is dan EUR 10.000. Deze bevoegdheid is niet van toepassing op arbeidsrechtelijke zaken;

2) Het openen of sluiten van rekeningen bij kredietinstellingen in België of in het buitenland en daarop verrichtingen uitvoeren die beperkt zijn tot EUR 10.000; en

3) Alle handelingen stellen en documenten ondertekenen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van huidige Volmacht.

De Volmacht gaat in op 30 april 2015 en vervalt op 30 april 2016.

Deze Volmacht wordt uitsluitend beheerst door het Belgisch recht en is onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Antwerpen.

3. In het kader van onderhavige Volmacht, kent de Vennootschap bovendien een bijzondere volmacht aan de hiernavolgende personen toe om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze Volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat:

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118-120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094: en

-Mevrouw Pauline DEVOS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Lange Kievitstraat 118  120, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 89010326269,

Pauline Devos

bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
YIEHA

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande