YIELD PARTICIPATIES

Société en commandite simple


Dénomination : YIELD PARTICIPATIES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.709.719

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.03.2014, NGL 31.03.2014 14084-0178-017
25/06/2013
ÿþ MQd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne^ rni y,1 wr Lz- van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ~ 4 111W1 201

Vt beht aal Bel. Staa

I III

Ondernemingsnr :

Benaming 05'3 5 . y c.)"

(voluit): Yield Participaties

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 37 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Een gewone commanditaire vennootschap naar Belgisch recht werd bij onderhandse akte opgericht op 31 januari 2013.

1. Naam - Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft als naam "Yield Participaties" en als maatschappelijke zetel Karel Oomsstraat 37 te 2018 Antwerpen.

2, Duur

De Vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de Vennootschap slechts ontbonden worden overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

De Vennootschap za! niet worden ontbonden door de nietigheid van de deelneming, de opzegging, het ontslag, de uitwijzing, de herroeping, de intrekking, de onbekwaamverklaring, de verhindering, het overlijden, de kennelijke onbekwaamverklaring, de reorganisatie, de ontbinding of de faillietverklaring van een Vennoot (inclusief de enige Beherende Vennoot, tevens enige Statutaire Zaakvoerder). De artikelen 39, 3° en 5° van het Wetboek van Vennootschappen zijn niet van toepassing op de Vennootschap,

3. Hoofdelijk aansprakelijke vennoot

Inframan NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel, en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.786.920 (Brussel) neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap.

Inframan NV staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap, terwijl de Stille Vennoten voor de schulden en verliezen van de Vennootschap slechts instaan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen. De hoofdelijke aansprakelijkheid van de Beherende Vennoot geldt niet ten aanzien van de Vennootschap zelf of de Stille Vennoten.

4. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweehonderddrieënzestigduizend driehonderd euro (¬ 263.300) en is verdeeld in vijfhonderdzeventienduizend vijfhonderd (517.500) aandelen, opgesplitst als volgt:

(i) tweehonderdvijftigduizend (250.000) Gewone Aandelen met een nominale waarde van 1 euro (¬ 1) per aandeel of tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000) in totaal

(ii) tweehonderdzestigduizend (260.000) Preferente Aandelen A met een nominale waarde van nul euro en vijf eurocent (¬ 0,05) per aandeel of dertienduizend euro (¬ 13.000,00) in totaal; en

(iii) zevenduizendvijfhonderd (7.500) Preferente Aandelen B met een nominale waarde van nul euro en vier eurocent (¬ 0,04) per aandeel of driehonderd euro (¬ 300) in totaal.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

7 1 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Benoeming Statutaire Zaakvoerder

De naamloze vennootschap "tnframan" is in de oprichtingsakte aangewezen tot Statutaire Zaakvoerder voor de duur van de Vennootschap.

6. Bevoegdheden van de Statutaire Zaakvoerder

De Statutaire Zaakvoerder is belast met het bestuur van de Vennootschap en is in de meest ruime zin bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap. De Statutaire Zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn voorbehouden.

De Statutaire Zaakvoerder neemt alle beslissingen naar eigen inzicht.

7. Vertegenwoordiging van de Vennootschap

De Statutaire Zaakvoerder vertegenwoordigt de Vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, desgevallend handelend via zijn vaste vertegenwoordiger.

8, Bijzondere volmachten

De Statutaire Zaakvoerder mag bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan één of meer personen van zijn keuze.

9. Commissarissen

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening van de Vennootschap, kan aan één of meer commissarissen worden opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in het Wetboek van Vennootschappen.

10. Boekjaar

Het boekjaar van de Vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

10. Winstverdeling

De netto-winst van elk financieel jaar moet jaarlijks worden verdeeld onder de Vennoten, volgens de volgende regels: (i) vooreerst hebben de houders van Preferente Aandelen A, pro rata het aantal aangehouden Preferente Aandelen A, recht op een cumulatief preferent dividend per Preferent Aandeel A gelijk aan 6% berekend op de inschrijvingsprijs van een Preferent Aandeel A, (ii) vervolgens hebben de houders van Preferente Aandelen B, pro rata het aantal aangehouden Preferente Aandelen B, recht op een cumulatief preferent dividend per Preferent Aandeel B gelijk aan 4% berekend op de inschrijvingsprijs van een Preferent Aandeel B; (iii) de overige nettowinst wordt tenslotte uitgekeerd aan de houders van de Gewone Aandelen, elk pro rata hun aantal Gewone Aandelen, voor zover er geen overgedragen verliezen aanwezig zijn en de liquide middelen aanwezig zijn, rekening houdend met de gekende financiële verplichtingen van de Vennootschap.

11. Verdeling van liquidatiesaldo

Bij het einde van de duur van de Vennootschap of bij eerdere beslissing tot ontbinding, zullen de vereffenaars alle activa te gelde maken, aile passiva aanzuiveren en het vereffeningsaldo verdelen.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars, de opbrengsten resulterend uit de vereffening onder de Vennoten, waarbij de houders van de Preferente Aandelen A en B bij voorrang (met name ten aanzien van de Gewone Aandelen) recht hebben op een terugbetaling van hun kapitaalinbreng. In geval van een liquidatiebonus zal deze verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de winstverdeling.

12. Overgangsbepalingen

(i). Het eerste boekjaar begint op datum van deze oprichtingsakte en eindigt op 31 december 2013.

~

Voor-

behouden

`aan het

e Belgisch

Staatsblad

(ii). Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen verklaart de beherende vennoot dat de vennootschap alle verbintenissen zal bekrachtigen door één van de ondergetekenden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien zal overnemen zodra de vennootschap daartoe financieel in de mogelijkheid zal zijn.

(iii). De naamloze vennootschap Inframan, met zetel te 1000 Brussel, Pachecolaan 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer BE0891.786.920, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Marc Vercruysse wordt benoemd tot Statutair Zaakvoerder en Inframan verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

(iv). Wordt tot commissaris benoemd, voor een termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en zestien: de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, bedrijfsrevisoren-reviseurs d'entreprises", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met ondernemingsnummer BE 0446334711, RPR Brussel, vertegenwoordigd door de heer Rudi Braes, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2140 Antwerpen, Joe Englishstraat 52.

(v). De vennoten gelasten de heer Vincent Van Bueren met woonplaats Cronckenroystraat 11, 2650 Edegem als volmachtdrager met de registratie van de oprichtingsakte, de neerlegging van een uittreksel van deze oprichtingsakte door de beherende vennoot ondertekend op de griffie van de rechtbank van koophandel binnen de vijftien dagen en de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank voor Ondernemingen (KBO).

Inframan NV

Beherende vennoot - statutair zaakvoerder

Marc Vercruysse

Vaste vertegenwoordiger





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YIELD PARTICIPATIES

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 37 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande