YOLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.761.482

Publication

24/10/2014
ÿþMcd PDF 11.1

f_rtifç,Fi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111J!1)j1j111111111111

Rechtbank van koophandel Antwerpen

15 OKT. 2O1it afcreiffetwerpen

Ondememingsnr 0546.761,482

" Benaming (voluit) Yolo

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Parklaan 52 - 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag - Volmacht

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 01/09/2014

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om:

1. Dhr. DIELS TIM, wonende te 2018 Antwerpen - Miraeusstraat 47, te ontslaan ais zaakvoerder en dit vanaf 01/09/2014. Er wordt kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid.

2. Dhr. VINOELST TOM volmacht te verlenen teneinde aile nodige documenten te ondertekenen voor de publicatie van deze beslissing in het Belgisch Staatsblad en Kruispuntbank van Ondernemingen.

Tegelijk neergelegd PV dd 01/09/2014

Tom VINOELST

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301897*

Neergelegd

20-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546761482

Benaming (voluit): YOLO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Parklaan 52

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoeming

UITTREKSEL AFGELEVERD VÓÓR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN

DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat

1, op 17 februari 2014, blijkt hetgeen volgt:

Zijn verschenen:

1/ De heer ENGELBREGT Dave Jozef Paul, geboren te Borgerhout, op 20 juli 1981,

rijksregisternummer 81.07.20-377.94, wonende te Bist 10, 2610 Wilrijk.

2/ De heer DIELS Tim Irene Frank, geboren te Antwerpen, op 19 september 1981,

rijksregisternummer 81.09.19-327.91, wonende te Miraeusstraat 47, 2018 Antwerpen.

3/ De heer MEEUSEN Vlad, geboren te Wilrijk op 6 oktober 1985 (Rijksregisternummer 85.10.06-

283.34), wonende te 2620 Hemiksem, Parklaan 52.

Die verklaren te zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  YOLO , welke statuten vermelden wat volgt:

NAAM:  YOLO

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2620 Hemiksem, Parklaan 52

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het organiseren, inrichten, promoten en uitbaten van allerhande evenementen, ontspanningsactiviteiten, dansavonden en ontmoetingsavonden, feesten en vermakelijkheden, in eigen naam en voor rekening van derden in de ruimste zin van het woord;

- de organisatie en inrichting van feesten, catering, concerten, klank- en lichtspelen, fuiven, banketten, recepties, bedrijfsfeesten, en alle mogelijke recreatie evenementen, in eigen naam en voor rekening van derden in de ruimste zin van het woord;

- het verhuren en ter beschikking stellen van feestzalen, locaties, feestartikelen, zaalinrichting, horecamateriaal, tenten en alle overige materiële goederen;

- het uitbaten, inrichten van één of meerdere eet- en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants, spijshuizen, snackbars en fastfoodzaken, verbruikerssalons, tearooms, cafés, bars, nachtclubs en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholische dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, met inbegrip van alle daaraan verbonden activiteiten;

- de verkoop aan de toog van etenswaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in wegwerpverpakking aangeboden worden, buffetten, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, ijskramen, pizzeria s en drive-in restaurants;

2. -Managementvennootschap; advies in de meest uitgebreide zin, marketing en adviesbureau op alle vlakken van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in ruimste zin van het woord bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van bedrijfsvoering en beheer, public relations en communicatie, office management, verkoop, productie en algemeen bestuur; geven van bijlessen en repetitorenkantoor;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van diensten op het vlak van marketing, verkoopspromotor, design, advertising, publiciteit, reclame, marktonderzoek en consultancy in het algemeen, in binnen  en buitenland.

- De vennootschap mag alle diensten die verband houden met het verlenen van bijstand inzake management en marketing aan ondernemingen; het waarnemen van bestuur- en beheeropdrachten en optreden als vereffenaar uitvoeren.

3. Het aankopen, verkopen, restaureren, valoriseren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, huren, verhuren, leasing, beheer, inrichten en uitbaten van onroerende goederen, dit alles in de breedst mogelijke zin, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of als tussenpersoon in binnen -en buitenland.

4. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten, in commissie, of als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, die van aard zouden zijn in de verwezenlijking van het doel of de uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

5. De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, het onderschrijven, aankoop of op welke wijze ook.

6. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon in de handel, hierin begrepen op commissie en op consignaties voor zover de wettelijke machtigingen daarvoor aanwezig zijn. De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor rekening van derden.

7. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief pand op eigen handelszaak.

8. De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

KAPITAAL EN AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 30 000,00 ¬ en is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van waarde. Het is gedeeltelijk volledig volstort zoals blijkt uit het attest afgeleverd door KBC BANK.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

A. Wanneer het een rechtshandeling betreft die de vennootschap verbindt voor een bedrag lager dan vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ), volstaat de handtekening van één zaakvoerder, die de vennootschap alleen vertegenwoordigt.

B. Wanneer het een rechtshandeling betreft die de vennootschap verbindt voor een bedrag hoger dan vijfduizend euro (5.000,00 ¬ ) of wanneer het een rechtshandeling betreft die betrekking heeft op onroerend goed of het aangaan van een financiering of kredietopening, ongeacht het bedrag, wordt de vennootschap slechts geldig verbonden door de handtekening van twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde vrijdag van de maand juni, om negentien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

Luik B - Vervolg

ONTBINDING  VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien

Worden tot gewone zaakvoerders benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap: 1/ De heer ENGELBREGT Dave.

2/ De heer DIELS Tim.

3/ De heer MEEUSEN Vlad.

Allen voornoemd.

VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, fiscale administraties en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve en fiscale verrichtingen uit te voeren, wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor Vinoelst, te 2000 Antwerpen, Bergstraat 6-8, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 17 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

'^~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-~- --= r

Voor- i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

MEV niM



Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 MAART 2015

Qfi6g Antwerpen

Ondernemingsnr : 0546.761.482

Benaming

(voluit) : Yolo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parklaan 52 - 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van de maatschappelijke zetel per 12/0212015 naar Wandeldijk 22 - 2050 Antwerpen.

Dave Engelbregt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YOLO

Adresse
BIESAERDEWEG 1 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande