YOU CONSULTING FINANCIAL SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOU CONSULTING FINANCIAL SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.310.845

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.06.2014, NGL 17.07.2014 14317-0485-013
13/06/2012
ÿþ. ~.

nood Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I II II 111 IYYI IIIII A

*iazoaaie*







Neergelegd ter gr;;;re van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

4 Sunt loti

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : YOU Consulting Financial Solutions

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Desguinlei 6 , 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op één juni tweeduizend en twaalf dat ; a) De heer STAES Juanito Frans Maria, geboren te Turnhout op 27 november 1973, nationaal nummer 731127-013.11, wonende te 2930 Brasschaat, Eikenlei 21; b) De heer DE LAET Johan, geboren te Bonhelden op 15 april 1976, nationaal nummer 760415257.44, wonende te 2070 Zwijndrecht, Krijgsbaan 249 en c) De heer LENDERS Johan Marie Hubert, geboren te Genk op 14 juni 1974, nationaal nummer 740614183.23, wonende te 1852 Grimbergen, Beemdenstraat 49, voornoemde Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YOU Consulting Financial Solutions, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op achttienduizend zeshonderd euros (E 18.600,00).

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) volledig geplaatst is. Het Is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk één euro (E 1,00).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de heer Staes Juanito, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op zesduizend' vijfenveertig (6.045) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van zesduizend vijfenveertig euro (E 6.045,00), waarvan zesduizend vijfenveertig euro (E 6.045,00) volstort wordt;

b) de heer De Laet Johan, boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op zesduizend vijfenveertig (6.045) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van zesduizend" vijfenveertig euro (E 6.045,00), waarvan zesduizend vijfenveertig euro (E 6.045,00) volstort wordt;

c) de heer Lenders Johan, boven vermelde oprichter sub c., verklaart in te schrijven op zesduizend; vijfhonderd en tien (6.510) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van; zesduizend vijfhonderd en tien euro (E 6.510,00), waarvan zesduizend vijfhonderd en tien euro (E 6.510,00) volstort wordt.

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven te hebben en deze volstort te hebben ten belope van de totaliteit zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank onder nummer 737-0361979-18 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op 29 mei 2012

Artikel 1.- Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : " YOU Consulting Financial Solutions ".

Artikel 2.- Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguintei 6 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of met medewerking van wie het ook weze, in België of in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

45

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge 1/4 a)Consultancy (De uitbating van een bureau van raadgeving, studie, organisatie, boekhouding, accountancy,management, beheer, vorming, en diensten inzake commerciële, industriële, financiële, sociale aangelegenheden, en op het gebied van de informatica, de recrutering en de selectie.).

b)Het ontwikkelen van software.

c)Het aankopen en verkopen van software en hardware.

d)Het geven en organiseren van opleidingen.

e)Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

f)Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten- en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

g)Het bemiddelen als tussenpersoon In de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

h)Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en 8c haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

i) De vennootschap kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan niet haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhu¬ zen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren.

j)De activiteiten van een holdingvennootschap: het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging. indien het netto actief van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal kan de vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één/vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen,

B. KAPITAAL

Artikel 5.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is volledig geplaatst en verdeéld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6.- Aandelen

De aandelen zijn op naam.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen bijgehouden. Bij de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen dragen een volgnummer. De aandelen zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

C. AANDELEN - OVERDRACHT OF OVERLATING VAN AANDELEN

Artikel 7.- Overdracht aandelen

§ 1 Behoudens hetgeen bepaald is in onderliggende statuten ingevai de vennootschap slechts één vennoot

telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste

drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een

vennoot.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

§ 2 Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § I van dit artikel, zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgenamen of rechtverkrijgenden, de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten. Bij overgang ingevolge overlijden zal men de identiteit dienen mede te delen van de personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Ingeval van overdracht van aandelen ingevolge overname van de algeheelheid van goederen, ten gevolge van fusie of splitsing van de vennootschaps-vennoot, Is huidige procedure strekkende tot goedkeuring van de overdracht onverminderd van toepassing.

Ingeval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben, binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang Is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

Indien ten gevolge van voormelde proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan één van de gegadigde mede-vennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder.

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de afkoopprijs dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde, te bepalen door een expert door beide partijen aangesteld.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

a.Blijft een partij in gebreke een expert aan te duiden binnen de veertien dagen na dat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experts van belde partijen niet tot één zelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar binnen de zetel van de vennootschap is gevestigd,

b.De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, zal moeten betaald zijn binnen de drie jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten en indien hij niet meteen volledig wordt gekweten moet hij warden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één/derde per jaar.

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

De aandelen die binnen de drie maanden vanaf weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Artikel 8.  Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Behoudens hetgeen bepaald is onder artikel 22 van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen, te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten,

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens Instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 9.- Kapitaalvermindering

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden,

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge ~ Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11: BENOEMING EN ONTSLAG

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder is gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier vaneen uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 12: INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 13: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alleen en treedt namens haar op in en buiten rechte, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14: DAGELIJKS BESTUUR

Elke zaakvoerder wordt onder andere afzonderlijk belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, en kan alleen optreden; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij alleen optredend onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 15: BIJZONDERE VOLMACHT

Elke zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 16: TEGENSTRIJDIG BELANG

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing ,die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft tegenstrijdig met dat van de vennootschap, dient te handelen volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen van vermogensrechtelijke aard geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en handelt het verder volgens de betreffende voorschriften van het wetboek van vennootschappen

E. CONTROLE

Artikel 17.- Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 18.- Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldlge wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. indien niet voldaan werd aan voormeld aanwezigheidsquorum, dient een nieuwe buitengewone algemene vergadering samengeroepen te worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drielvierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, of het bij de wet gesteld meerderheidsquorum.

Voor de wijziging van het maatschappelijk doel en de omzetting van de vennootschap is een quorum en een meerderheid van stemmen vereist zoals bepaald in de desbetreffende artikels) van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

1s deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

G. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 19.- Boekjaar - Jaarrekening -

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging ter griffie van deze oprichting en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening,

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. Artikel 20.- Bestemming van het resultaat

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met Inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

H. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 21.- Ontbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden docr besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, mits hun aanstelling gehomologeerd Is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden van het college.

Artikel 22.- Eén vennoot

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende één-hoofdigheid.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Net overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

in afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit, zoals bepaald in artikel 17 van de statuten .

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in ene register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschap doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

I. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 23.- Keuze van woonplaats

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die in het buitenland woonachtig zijn, worden geacht voor de uitoefening van hun opdracht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hun in verband met de afhandeling van de vennootschapszaken alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen rechtstreeks kunnen worden gedaan.

Vennoten dienen een verplicht in België gelegen woonplaats te kiezen bij gebrek waaraan alle mededelingen, betekeningen, dagvaardingen op de zetel van de vennootschap rechtsgeldig kunnen worden gedaan.

Artikel 24

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet ais statutaire, doch louter ais wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de zaakvoerder en eventuele commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

III. SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie. Zij verklaren als niet-statutair zaakvoerders te benoemen:

al De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Krias Management & Consulting" met maatschappelijke zetel te 1852 Grimbergen, Beemdenstraat 49, ondememingsnummer 0899.398.648 RPR

k ' r p

Voor-

behouden

aán het

Belgisch

Staatsblad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Brussel, hier vertegenwoordigt door de Heer ZENDERS, Johan, voornoemd, in zijn hoedanigheid als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt,

bl DE naamloze vennootschap "JOBEN" met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Eikenlei 21, ondernemingsnummer 0840.880.132 RPR Antwerpen, hier vertegenwoordigt door de Heer STAES Juanito Frans Maria, voornoemd, in zijn hoedanigheid als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

c/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEL1AN" met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Krijgsbaan 249, ondernemingsnummer 0841.951.882 RPR Antwerpen, hier vertegenwoordigt door de Heer DELAET Johan, voornoemd, in zijn hoedanigheid als vaste vertegenwoordiger, die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

Elk der zaakvoerders is bevoegd om alleen op te treden wat betreft alle handelingen voor intern bestuur vastgesteld in artikel 12 en is bevoegd om alleen op te treden voor de vennootschap in en buiten rechte op basis van artikel 13 van de statuten.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Door de bvba "Krios Management & Consulting", de nv "JOBEN" en de bvba "DELIAN" handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt een bijzondere volmacht, met , bevoegdheid van Indeplaatsstelling, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fiskodata", met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, R. Dansaertlaan 76a, hierbij vertegenwoordigd door haar' zaakvoerder de heer Marissens Wim, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BVBA-SPRL Leonard & Van Bellinglhen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften; volmacht

Opgemaakt te Wemmel op 01 juni 2012

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.09.2015, NGL 30.09.2015 15624-0165-013

Coordonnées
YOU CONSULTING FINANCIAL SOLUTIONS

Adresse
DESGUINLEI 6 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande