YOUNG & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YOUNG & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 468.966.690

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14219-0204-017
13/10/2014
ÿþ Moi Word 11.1

,E3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

Ü2 01ST. 2014

afeelinmg.Antwerpen

urie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1101M011

Ondernemingsnr: 0468.966.690

Benaming

(voluit) : YOUNG & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Brusselstraat 51 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING BESTUURDERS CONVERSIE AANDELEN  VERVANGING VAN DE STATUTEN

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 17

september 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. kennis te nemen van het ontslag van de naamloze vennootschap QiFund, met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsestraat 124 (RPR Antwerpen 0473.277.153) en de naamloze vennootschap QiFund Partners met maatschappelijke zetel te 2630 Aartselaar, Antwerpsestraat 124 (RPR Antwerpen 0473.056.429) ais bestuurders van de vennootschap met ingang op 17 september 2014.

De vergadering verleent ben tussentijdse kwijting voor de uitoefening van hun mandaat voor het huidige boekjaar tot en met hun ontslag.

2. als bestuurders te benoemen met ingang op 17 september 2014 voor een duur van 6 jaar, op voordracht van de Trafigura B.V.:

1. de heer Trevor Paul Earland, van Britse nationaliteit, wonende te Maple Haven, Eyhurst Close, Kingswood, Tadworth KT20 6NR, Verenigd Koninkrijk;

2. de heer Michael Kenneth Davies, van Britse nationaliteit, wonende te 44 Dinorden Close, Fleet GU52 7SL, Verenigd Koninkrijk en

3. de heer Mark Joseph Irwin, van Britse nationaliteit, wonende te 3 Western Esplanade, Portslade,

Brighton BN41 1WE, Verenigd Koninkrijk.

Hun mandaat is onbezoldigd.

3. om, bij gebrek aan bestaan, klasse C en klasse D aandelen af te schaffen.

4. om de huidige tekst van de statuten te vervangen door de huidige tekst, volgt een uittreksel uit de

statuten:

Artikel 1: Vorm - benaming

De Vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam "YOUNG & PARTNERS".

Artikel 2: Zetel van de Vennootschap

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Brusselstraat 51, (...)

Artikel 3: Doel

De Vennootschap heeft tot doel.:

- het aanbieden van informatica-oplossingen en het realiseren van projecten

- de uitbating van een studie- en consultancybureau inzake hard- en software

- het verstrekken van adviezen, de analyse, implementatie, installatie, verhuring, leasing, onderhoud en herstelling van hard- en software

- groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op know-how en ontwikkelde procédés

- het verlenen van adviezen en intellectuele, fmanciële en administratieve hulp

- het ter beschikking stellen en verhuren aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software

- het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten van dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen

- het beheren van een onroerend en roerend patrimonium, onder meer het verwerven en verhandelen van effecten, participaties in andere vennootschappen en ondernemingen

- het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen

- het stellen van zakelijke en persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden

- het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de Wet van vier december negentienhonderd éénennegentig.

Dit alles in de meest ruime zin.

De Vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de Vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderdzesendertigduizend zevenhonderd en vier euro zesennegentig cent (EUR 736.704,96). Het wordt vertegenwoordigd door 2.788 aandelen van Klasse A en 698 aandelen van Klasse B, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de Vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de Vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de Vennootschap.

Artikel 17: Samenstelling van de raad van bestuur

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders en met een maximum van 5 bestuurders, rechtspersonen of natuurlijke personen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze te allen tijde kan ontslaan.

The raad van bestuur zal als volgt samengesteld worden:

(i) maximum drie (3) bestuurders te benoemen door de algemene vergadering van een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouder(s) die klasse A aandelen houden (elk een "A bestuurder" of samen "A bestuurders"); en

(ii) maximul twee (2) bestuurders te benoemen door de algemene vergadering van een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouder(s) die klasse B aandelen houden (elk een "B bestuurder" of samen "B bestuurders").

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19: Vergaderingen

De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping door de voorzitter of de bestuurder die hem vervangt, telkens het belang van de Vennootschap het vereist of telkens ten minste twee bestuurders het vragen, en minstens éénmaal per trimester.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Artikel 20: Beraadslagingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste één A Bestuurder en één Bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien het quorum niet aanwezig is in overeenstemming met de bovenstaande paragraaf op een -vergadering van de raad van bestuur (of een comité van de raad van bestuur), wordt deze vergadering opnieuw bijeengeroepen. Bericht van de opnieuw bijeengeroepen vergadering wordt ten minste 10 werkdagen op voorhand gegeven, tenzij alle bestuurders anders overeenkomen. Niettegenstaande de bovenstaande paragraaf, in het geval dat een vergadering van de raad van bestuur (of een comité van de raad van bestuur) opnieuw wordt bijeengeroepen omdat er geen B-directeur aanwezig was en dus de quorum voor de vergadering niet gehaald werd, is het quorum voor deze vergadering twee bestuurders (waarvan minstens één A bestuurder).

Iedere verhinderde bestuurder mag door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden hetzij fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping hetzij op afstand met behulp van telecommunicatietechnieken.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure mag echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Artikel 22: achten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 23: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De Vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij door de raad van bestuur als college door de meerderheid van zijn leden,

- hetzij twee bestuurders samen handelend:

hetzij, binnen de bevoegdheden van het directiecomité, één lid van het directiecomité, alleen handelend / twee leden van het directiecomité, samen optredend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen zoals vermeld in artikel 24;.

Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De Vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 24: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de Vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité of, indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de raad van bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij 'gedelegeerd bestuurder' genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de Vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 27: Samenstelling en machten

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders.

Zij bestaat uit alle eigenaars van aandelen die stemrecht hebben, dat zij in persoon of via hun lasthebber uitoefenen mits inachtneming der wettelijke en statutaire voorschriften.

Artikel 28: Vergaderingen

Ieder jaar de tweede dinsdag van de maand juni om 14 .uur wordt er een gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden, tenzij de raad van bestuur anders bepaalt.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 30: Besluitvortning

De beslissingen van de algemene vergadering worden bij meerderheid der stemmen genomen, voor zover de wet niet anders bepaalt.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 31: Vertegenwoordigine Toelating tot de vergadering

Elke eigenaar van effecten mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Artikel 32: Deelname op afstand

De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de Vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet en deze statuten en te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de Vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

A ikel 34: Verdagkg

Elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting drie weken uitgesteld worden door de raad van bestuur ook al beperkt de agenda zich niet tot een beraadslaging over de jaarrekening.

De verdaging doet de genomen besluiten niet vervallen tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 35: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 37: Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 38: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wette-

lijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 39: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 40: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de

vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de Vennootschap. Zij worden in het reservefonds

gestort.

Artikel 41: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige

sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeloste

bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot

terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door

aile aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van

effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld

ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

7. volmacht te verlenen aan de bestuurders, elk individueel handelend, met macht om in de plaats te

stellen, om bij het ondernemingsloket de inschrijving te wijzigen, te schrappen of te bekomen

ingevolge de door deze vergadering genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, vier volmachten en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

413elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0275-016
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 14.06.2012 12168-0179-015
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 23.06.2011 11191-0012-015
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 23.09.2010 10550-0245-015
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.06.2009, NGL 22.07.2009 09440-0332-017
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 14.07.2008 08394-0253-019
11/03/2008 : AN339564
26/05/2015
ÿþMal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

all

Rechtbank van koophandel Antwerpen

13 ge15

Ondernemingsnr : 0468.966.690 afdeling Antwerpen

Benaming

(voluit) : YOUNG & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSTRAAT 51, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 20 maart 2015 overeenkomstig artikel 719 W.Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de naamloze vennootschap "YOUNG & PARTNERS", RPR Antwerpen afdeling Antwerpen met ondernemingsnummer 0468.966.690, met zetel te Brusselstraat 51, 2018 Antwerpen (de overnemende vennootschap), van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA", RPR Gent afdeling Kortrijk met ondernemingsnummer 0450.954.384, met zetel te Kortrijksesteenweg 321 bus 16, 8530 Harelbeke (de over te nemen vennootschap).

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Overeenkomstig art. 671 van het wetboek vennootschapsrecht, zijn de zaakvoerders van YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA en de bestuurders van YOUNG & PARTNERS NV heden samengekomen teneinde in gemeen overleg een fusievoorstel op te stellen.

In aanmerking nemende dat de vermelde zaakvoerders en bestuurders het initiatief hebben genomen om een fusie door te voeren, verbinden de aanwezige zaakvoerders en bestuurders zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de voormelde vennootschappen een fusie tot stand te brengen overeenkomstig de bepalingen van art. 676 en art. 719 t.e.m, 727 van het wetboek vennootschapsrecht, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen van de overgenomen vennootschap zal overgaan op de overnemende vennootschap tegen de hieronder vermelde voorwaarden.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergadering der Vennoten en de Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de betrokken vennootschappen en zal uiterlijk zes weken voor de datum van deze Algemene Vergadering der Vennoten en Algemene Vergadering der Aandeelhouders neergelegd worden door de zaakvoerders en de bestuurders van de bij deze fusie betrokken vennootschappen, overeenkomstig art. 719 van het wetboek vennootschapsrecht.

1.ldentificatie van de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap YOUNG & PARTNERS NV met maatschappelijke zetel te 2016 ANTWERPEN, Brusselstraat 51, opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Karel Lacquet, notaris ter standplaats Herent op 24 december 1999 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 08 januari 2000 onder refertenummer 263.

De statuten werden meermaals gewijzigd en de laatste keer:

-bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel op 17 september 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 13 oktober 2014 onder refertenummer 0186191, waarbij de statuten volledig vervangen werden.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen, RPR Antwerpen afdeling Antwerpen en heeft als ondernemingsnummer BE 0468.966.690..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het statutair doel van de vennootschap is vermeld in de statuten en luidt als volgt :

"Het aanbieden van informatica-oplossingen en het realiseren van projecten.

-De uitbating van een studie- en consultancybureau inzake hard- en software.

-Het verstrekken van adviezen, de analyse, implementatie, installatie, verhuring, leasing, onderhoud en

herstelling van hard- en software.

-Groot- en kleinhandel van computer hard- en software, onderdelen en toebehoren.

-Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle zakelijke rechten op know-how en ontwikkelde

procédés.

-Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp.

-Het ter beschikking stellen en verhuren aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal,

instrumenten, hard- en software.

-Het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten van dienstbetoon inzake

organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

-Het beheren van een onroerend en roerend patrimonium, onder meer het verwerven en verhandelen van

effecten, participaties in andere vennootschappen en ondernemingen.

-Het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen.

-Het stellen van zakelijke en persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

-Het verrichten van roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening; dit alles met uitdrukkelijke

uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies, zoals bedoeld door de Wet van vier december

negentienhonderd éénennegentig.

Dit alles in de meest ruime zin.

De Vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de Vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel."

Namens haar tekent de gedelegeerd bestuurder, HIMaCoS BVBA, vertegenwoordigd door de Heer Helewaut Heinz, zaakvoerder, wonende Lijsterlaan 13 te 8540 Deerlijk.

Het statutaire doel van de overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie niet gewijzigd worden.

2.Identificatie van de overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA, met maatschappelijke zetel te 8530 HARELBEKE, Kortrijksesteenweg 321 bus 16, opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael, notaris ter standplaats Antwerpen op 20 september 1993 en bekendgemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 oktober 1993 onder refertenummer 062.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste keer:

-bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 12 juli 2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad op 20 augustus 2007 onder refertenummer 0122901.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank ondernemingen, RPR Gent afdeling Kortrijk en heeft

als ondernemingsnummer BE 0450.954.384.

Het statutair doel van de vennootschap is vernield in de statuten en luidt als volgt:

-"De vennootschap heeft ten doel: de uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, hetwelk omvat het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op de computer; groothandel in automatische toestellen en in kantoormachines en  materieel; het ontwikkelen en oppuntstellen van software voor informaticatoepassingen, zowel bestaande als in de toekomst te ontwikkelen en dit volgens de technische evolutie in de sector; het begeleiden bij installatie en gebruik bij de klant; het leveren van aile nodige en nuttige toebehoren en apparatuur in verband hiermede.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,"

Namens haar tekent de zaakvoerder, IMACOMA BVBA, vast vertegenwoordigd door de Heer Dedrie Stefan, zaakvoerder, wonende Zilverbergstraat 324 te 8800 Roeselare.

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiad

3.Ruilverhouding van de aandelen en wijze van uitgifte

De aandelen van YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA zijn op heden voor 100,00% eigendom van

YOUNG & PARTNERS NV.

Omdat er bij de fusie geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, is er ook geen ruilverhouding die moet vastgesteld worden.

4.Boekhoudkundige peildatum

De handelingen van de overgenomen vennootschap YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA zullen

boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van YOUNG & PARTNERS NV vanaf 01/02/2015.

5.Bijzondere voorwaarden & datum deelname in de winst

Ter gelegenheid van de fusie worden door YOUNG & PARTNERS NV geen nieuwe aandelen uitgegeven

zodat deze hoofding zonder voorwerp is.

6.Bijzondere voordelen/voorwaarden

Er zijn of worden geen bevoorrechte aandelen of effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn

toegekend.

7.Bijzondere bezoldiging

Aan de zaakvoerders, bestuurders of vereffenaars van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden

geen bijzondere voordelen toegekend,

8. Volmacht

Aan de Heer Steven Anthonis en/of de Heer Kevin Smits, beiden verbonden aan Vereycken & Vereycken Accounting BVBA, met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich, wordt met mogelijkheid tot subrogatie, hierbij door alle bij de fusie betrokken vennootschappen opdracht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbanken van Koophandel. Verder wordt er een bijzondere volmacht gegeven om alle bij de fusie betrokken vennootschappen te vertegenwoordigen tegenover de administratie van het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschappen uit te voeren.

9.Uitwisseling van informatie

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekenden  zaakvoerders/ bestuurders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de vennoten/ aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het wetboek vennootschapsrecht en de statuten.

10.Streefdatum goedkeuring fusie

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie is 30106/2015. De zaakvoerders van YOUNG SOFT- & HARDWARE BVBA en de bestuurders van YOUNG & PARTNERS NV verbinden zich er jegens elkaar dan ook toe de Algemene Vergadering der Vennoten en de Algemene Vergadering der Aandeelhouders samen te roepen met inachtneming van de termijnen voorzien in de statuten en het wetboek vennootschapsrecht.

11.Regeling inzake kosten

Indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Voor YOUNG & PARTNERS NV (Overnemende vennootschap)

HIMaCoS BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door:

Helewaut Heinz,

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 20 maart 2015)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2007 : AN339564
10/07/2007 : AN339564
28/06/2007 : AN339564
25/05/2007 : AN339564
14/07/2006 : AN339564
20/09/2005 : AN339564
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0079-016
03/08/2004 : AN339564
17/02/2004 : AN339564
23/07/2003 : AN339564
19/09/2002 : AN339564
19/07/2002 : AN339564
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 28.06.2016 16238-0110-030

Coordonnées
YOUNG & PARTNERS

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande