YOUR ADVANTAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YOUR ADVANTAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.661.827

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 15.07.2014 14310-0599-012
10/09/2013
ÿþ~

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblac

Mod POF 11.1

krtÏ; 171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ope

3 0 An. 2013

Griffie

II

Ondememingsnr : 0846.661.827

Benaming (voluit) : Your Advantage

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kampelaar 2 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 23/08/2013

De vergadering beslist om vanaf 01/09/2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Pinksterbloemlaan 23 te 2180 Antwerpen (Ekeren).

Swalens Michaël

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2012
ÿþLuik B - Vervolg

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; daartoe mag zij alle roerende en financiële handelingen verrichten, met inbegrip van te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle financiële operaties verrichten en dit evenwel met respect voor haar burgerlijk karakter en behoudens de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- De vennootschap kan alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de realisatie van haar doel te bevorderen.

- De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

- De vennootschap kan dit alles zowel in het binnen- als in het buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

- Binnen de perken van haar statutair doel, is het de vennootschap eveneens toegelaten om op te treden via haar vennoten of zaakvoeder(s), handelend in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap.

11. Jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand juni om 17 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

REMBERT VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : - expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
YOUR ADVANTAGE

Adresse
PINKSTERBLOEMLAAN 23 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande