YT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.233.092

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 30.06.2014 14228-0499-010
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 08.07.2013 13277-0315-009
02/12/2011
ÿþOndernemingsnr : O $4 4 _ 233.092.

Benaming

(voluit) : YT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Meester Vorsselmanslaan 8

Onderwerp akte : OPRICHITNG

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier DE BOUNGNE te Kalmthout op 16

november 2011, neergelegd ter registratie dat:

1/ De heer HERRIJGERS Tom Jozef Catharina, wonend te 2920 Kalmthout, Meester Vorsselmanslaan 8.

2/ Mevrouw KONINGS Sofie Lydia Walter wonend te 2920 Kalmthout, Meester Vorssel-manslaan een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming YT.

De verschijners hebben ingetekend tot beloop van

-/ de verschijner onder 1 17.670 ¬ nog te volstorten bedrag 11.780 E.

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Meester Vorsselmanslaan 8.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel :

'Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven, het uitoefenen van managements-, consultancy- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het

uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultancyovereenkomsten

en het uitoefenen van consultancyfuncties op onafhankelijke wijze.

'Het waarnemen van de functie van bestuurder of manager in binnenlandse en buiten-landse

ondernemingen.

" Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, juridische, fiscale en sociale aangelegenheden. Het geven van diverse oplei-dingen die het management van bedrijven aanbelangt in het algemeen.

" Het verlenen van diensten -zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing:

" Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

" Begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer;

" Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, keuze van distributiekanalen, logistiek in de meest ruime zin.

" Adviesverlening rond marketing communicatie : merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne commu-nicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatie  materiaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring

" Organisatie van congressen, seminaries en bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en commerciële partners.

" De functie van tussenpersoon in de handel en in alle roerende en onroerende verhandelingen.

" Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.

" Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren  het verwerven en ver-vreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen.

" Het maken van foto's voor bedrijven particulieren : portretfotografie ; mode- en re-clamefotografie ; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

" Zelfstandig werkende fotografen.

" Organisatie van congressen en seminaries, events en wokshops, bedrijfspresentaties voor klanten en voor financiële en commerciële partners.

Op de Laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lli tlI t lit til iii! hit 1h t 111! It iii

+111815]5*

Celeygl f r:?0 v~.1 do Catiti.^r°

N--a ........

., . ^.-« Ep

2 2 iMv. 2on

Griffie

Bijlagen bij fièt Belgisch

ee

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dü 1VIoniteür béTgë

Bijlagen bïj hëtBéTgisch-StaatsbTádr4U/TZ12dYr

" Het verlenen van diensten, op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van-, de fabri-cage van-, de handel in-, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten.

" Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland;

" Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onli-chamelijke roerende goederen;

" Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

" Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder ge-lijk welke vorm ook. De projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor wo-ningbouw, nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor kantoorbouw, en zo verder.

" Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke be-hoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commercië-le, financiële, ; roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle ver-bintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak of het eigen vermogen. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge-'noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen..

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00-. Het is volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal werd volledig onderschre-ven doch volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

ALGEMENE VERGADERING : Jaarlijks op de eerste donderdag van juni om 19 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Vertegenwoordiging. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

BOEKJAAR : Het boekjaar valt samen niet het kalenderjaar.

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

OVERGANGSBEPALINGEN : Aanvang en einde van het eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2013.

Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds 1 oktober 2011 worden overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van de zaakvoerder : Met eenparigheid van stemmen wordt voornoemde heer Tom Herrijgers als zaakvoerder benoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die bezoldigd is behoudens andersluidende beslissingen van de gewone al-gemene vergadering, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krach-tens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toe-gekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Niet-aanstelling van een commissaris : De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de ven-nootschap geen commissaris moet benoemen.

Volmacht : De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan Accounting Team, kantoorhoudend te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 43, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor onderne-mingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout

Mee neergelegd ter publicatie : afschrift akte en uittreksel akte. Dit uittreksel werd neergelegd voor regisstratie met als enig doel de neerlegging voor het bekomen van het ondernemingsnummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15506-0440-010

Coordonnées
YT

Adresse
MEESTER VORSSELMANSLAAN 8 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande