YUNA CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YUNA CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.400.012

Publication

04/06/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1eergefegd fer griffie van de Recfil ai& van Koophandel !e Antwerpen, op

Griffie 2 4 MEI 2013

*13083851*

11

Vo beho

aan

Belg Staats

Ondernemingsnr : 0438.400.012

Benaming

(voluit) : E + E

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heidelaan 1 bus 1 - 2547 Lint

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit notulen opgesteld door meester Daniel Van Bockrijck, notaris te Lint, op 23 mei 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E + E", gevestigd te 2547 Lint, Heidelaan 1 bus 1, ingeschreven in het rechts-personenregister van Antwerpen onder ondememeingsnummer 0438.400.012

(De vennootschap werd opgericht met de naam "E + E Corporate Consulting" blijkens akte verleden voor notaris Dirk Verbert te Antwerpen op twintig september negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de bijsagen van het Belgisch Staatsblad van veertien oktober negentienhonderd negenentachtig onder nummer 891014-148.

De naam werd gewijzigd in de huidige en de zetel werd verplaatst blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op tien mei negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsbiad van zesentwintig mei negentienhonderd vierennegentig onder nummer 940526266.

De statuten werden laatst gewijzigd blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Dirk Verbert te Antwerpen op eenentwintig april tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van vijf mei tweeduizend en tien onder nummer 10064856)

volgende beslissingen heeft genomen

WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "YUNA Consultancy".

Artikel 1 der statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd en vervangen door volgende tekst ;

Artikel 1.- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de naam "VUNA Consultancy". ONTSLAG VOORLEZING VERSLAG

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezing van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten per tweeëntwintig april tweeduizend dertien.

DOELSWIJZIGING

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging van onderstaande tekst na de tekst "Het uitoefenen en aanvaarden van alle bestuurs- en mandaatfuncties" in artikel 2 der statuten:

"- Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van coaching- en opleidingssessies, op het gebied van webdesign (ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en kwaliteitscontrole van websites en applicaties), inclusief maar niet beperkt tot : ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, usability, webtoegankelijkheid, content management en marketing, webredactie, sociale media, zoekmachine-optimalisatie, gebruikerstesten en bezoekersstatistieken en informatiearchitectuur.

-Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van coaching- en opleidingssessies, op het gebied van public relations, marketing en communicatie, online en offline, in de ruimste zin van het woord, inclusief het verlenen van praktische hulp aan bedrijven.

-Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van opleidingen, op het gebied van gegevensverwerking, webhosting, webportaten en aanverwante activiteiten, inclusief het zelf aanbieden van webhosting alsook het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van webportalen, in de ruimste zin van het woord, voor alle geïnteresseerde doelgroepen.

-Het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

. het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

.het kopen en verkopen, beheren, enzovoort, van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

.het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen;

.de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en  meer algemeen  alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille."

Artikel 2 der statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd en vervangen door volgende tekst :

"Artikel 2.-

De vennootschap heeft tot doel

-Het verhuren en ter beschikking stellen van haar diensten op het vlak van consultancy, management, bestuur, bedrijfsorganisatie, informatisering en automatisering, administratief, fiscaal en financieel beheer of van de diensten van derden, vennoten of niet, op dit voormelde terrein en dit aan alle vennootschappen, openbare instellingen en andere organisaties en/of verenigingen, zonder beperking.

-Het verstrekken van raad, beheers- of bestuursadvies; het waarnemen van belangen, de zaakvoering, het opnemen en uitvoeren van kosteloze of bezoldigde mandaten, het aangaan van commissiecontracten, handelsvertegen-'woordiging en het verstrekken van alle diensten en van alle activiteiten in verband met de administratie, het beleid, de informatisering, de automatisering en de controle van aile vennootschappen, openbare instellingen en andere organisaties en/of verenigingen, zonder beperking.

-Het verstrekken van alle bijstand aan alle vennootschappen, organisaties besturen en verenigingen, zowel op juridisch, fiscaal, administratief als organisatorisch vlak.

-De handel, de import en export van alle hard- en software, computers, computer- en automatisering-installaties en  systemen; het ontwerpen en de levering van software en automatisaties, dit alles zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Het uitgeven en verspreiden van artikels, tijdschriften, boeken en andere publicaties, waarbij tevens andere communicatie-media kunnen aangewend worden, zowel op het vlak van informatica en automatisering, als op andere vlakken.

-Het verstrekken van opleiding, cursussen geven en het organiseren van lessenreeksen en seminaries,

-Het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in andere vennootschappen zelfs met een verschillend maatschappelijk doel, het doen van roerende beleggingen.

-Het uitoefenen en aanvaarden van aile bestuurs- en mandaatfuncties.

-Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van coaching- en opleidingssessies, op het gebied van webdesign (ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en kwaliteitscontrole van websites en applicaties), inclusief maar niet beperkt tot : ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, usability, webtoegankelijkheid, content management en marketing, webredactie, sociale media, zoekmachineoptimalisatie, gebruikerstesten en bezoekersstatistieken en informatiearchitectuur.

-Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van coaching- en opleidingssessies, op het gebied van public relations, marketing en communicatie, online en offline, in de ruimste zin van het woord, inclusief het verlenen van praktische hulp aan bedrijven.

-Dienstverlenende activiteiten, inclusief het organiseren en verstrekken van opleidingen, op het gebied van gegevensverueeking, webhasting, webQartalen en aanverwante activiteiten, inclusief het zelf aanbieden van webhosting alsook het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van webportalen, in de ruimste zin van het woord, voor alle geïnteresseerde doelgroepen.

-Het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan :

. het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

.het kopen en verkopen, beheren, enzovoort, van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

,het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen;

,de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, het beheer en de verkoop van aile mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en  meer algemeen  alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

Zij mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Deze opsomming is enkel voorbeeldgevend en geenszins beperkend.

Diensvolgens is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtsreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen. Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel."



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







MACHTEN OM GECOORDINEERDE TEKST DER STATUTEN OP TE STELLEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Daniel Van Bockrijck alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEMMERMAN A", gevestigd 2530 Boechout, Heuvelstraat 67, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om  met mogelijkheid van indeplaatsstelling -- de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo onder meer bij de Kruispunt van Onder-:nemingen, Directe Belastingen, Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Staatsblad - 04%06/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK

Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd. 23 mei 2013

- verslag van de zaakvoerder

- staat van actief en passief

-

gecoördineerde tekst der statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013
ÿþMod WON 11.1

11111

I~IMIIV~~II~~A~II~M1~MI

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rethtbux} van Koophandel te Antwerpen, op

0 2 APR. 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0438.400.012

Benaming

(voluit) E + E

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Camotstraat 94/1 te 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel, ontslag en benoeming zaakvoerder Neerlegging van de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 31112/2012,

De bijzondere algemene vergadering van 31(12/2012 maakt melding van volgende beslissingen :

1. Ontslag van Dhr, Van Hemelryck Eric als zaakvoerder met ingang van 3111212012. Er wordt hem décharge verleend voor het gevoerde beleid.

2. Benoeming van Dhr. Walraven Marc als zaakvoerder met ingang van 31/12/2012,

3, Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van Carnotstraat 94/1 te 2060

Antwerpen naar de Heidelaan 1/1 te 2547 Lint met ingang vanaf 31112/2012,

De beslissingen warden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Walraven Marc

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.05.2012, NGL 27.08.2012 12447-0291-012
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.05.2011, NGL 09.08.2011 11391-0557-012
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 24.07.2010 10334-0208-011
05/05/2010 : AN272329
01/09/2009 : AN272329
02/09/2008 : AN272329
30/07/2007 : AN272329
01/08/2006 : AN272329
27/07/2005 : AN272329
19/07/2004 : AN272329
25/07/2003 : AN272329
24/08/2002 : AN272329
20/10/2001 : AN272329
26/05/1994 : AN272329
01/01/1993 : AN272329
01/01/1992 : AN272329
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.05.2016, NGL 29.08.2016 16482-0217-010

Coordonnées
YUNA CONSULTANCY

Adresse
HEIDELAAN 1/1 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande