YVES MARTIN

Société en commandite simple


Dénomination : YVES MARTIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 537.984.071

Publication

10/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Thuisverpleging en verzorging van patiënten in de meest ruime zin van het woord. Dus ook palliatieve verpleging, ouderenzorg, mantelzorg enz.

b) Het uitbaten van een schoonheidssalon inhoudende lichaamsverzorging en schoonheidszorg, het ter beschikking stellen van toestellen voor lichaamsverzorging, detailhandel in cosmetica en toiletartikelen, detailhandel in kledingaccessoires, detailhandel in imitatiesieraden en gadgets.

c) De handel, zowel groot- als kleinhandel, de in- en uitvoer van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische producten en van geneeskundige planten en kruiden.

d) De handel in fytofarmaceutische producten, parfumerie en schoonheids- en toiletartikelen, bandagisterie en drogisterij.

e) Het uitoefenen van dienstverleningen welke betrekking hebben, rechtstreeks of onrechtstreeks, op voormelde activiteiten.

f) Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

g) Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

In het jaar tweeduizend en dertien op 1 augustus is bij onderhandse akte een vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht tussen:

2. MARTIN Frank, geboren te Borgerhout, d.d. 15 december 1952, stille vennoot.

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met de naam: "YVES MARTIN" De maatschappelijke zetel is gevestigd 2170 Merksem, Kasterveldenstraat 60.

De vennootschap heeft tot doel,

1. MARTIN Yves, geboren te Antwerpen, d.d. 27 november 1983, beherend vennoot.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : YVES MARTIN

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : YVES MARTIN

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kasterveldenstraat 60

2170 Antwerpen (Merksein (Antwerpen))

België

*13305050*

Luik B

0537984071

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YVES MARTIN

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

OPRICHTING

Griffie

Neergelegd

06-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

h) Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

i) Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen die rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 100,00 (honderd) Euro,

vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen.

Op deze deelbewijzen is als volgt ingeschreven en volledig volstort:

De heer YVES MARTIN brengt in: een bedrag van 99 euro goed voor 99 deelbewijzen.

De heer FRANK MARTIN brengt in: een bedrag van 1 euro goed voor 1 deelbewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht:

AVPS Consulting BVBA BTW BE 0475.697.007 vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt en/of Tom Van Praet wordt aangesteld als lasthebber ad hoc om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de BTW en voor de inschrijving bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. Met het oog hierop heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

De zaakvoerder(s) wordt / worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Een zaakvoeder wordt benoemd onder de beherende vennoten en mag geen stille vennoot zijn. In geval van meerder zaakvoerders kunnen zij ieder afzonderlijk beslissingen nemen en de vennootschap al dan niet in rechte vertegenwoordigen. Een zaakvoerder zal zijn functie uitoefenen in het uitsluitend belang van de vennootschap. Een zaakvoerder mag alle handelingen van beheer stellen. Enkel de zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan bijzonder gevolmachtigden aanstellen. Het verlies van de hoedanigheid van beherend vennoot stelt automatisch een einde aan het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap

Wordt aangesteld als zaakvoerder : MARTIN YVES.

De duur van de functie van zaakvoerder is van onbepaalde duur. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

De gewone Algemene Vergadering der vennoten zal van rechtswege plaatsvinden telkens op de laatste werkdag van de maand juni om 16u op de maatschappelijke zetel van de vennootschap en voor het eerst in 2015.

Indien deze dag een feestdag is, zal de Algemene Vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door voornoemde oprichters, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voornoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf 01.08.2013.

Slotbepalingen; de eerste Algemene Vergadering is vastgesteld op 30 juni 2015.

Het eerste boekjaar vangt aan 1 augustus 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Het boekjaar vangt aan op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van elk jaar.

Getekend Martin Yves

Coordonnées
YVES MARTIN

Adresse
KASTERVELDENSTRAAT 60 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande