YZE CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : YZE CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.778.702

Publication

28/01/2015
ÿþýÿ Matl Word 11.1

z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15015519*

Ondernemtingsnr : 5-6g. 'j3.g

Benaming

(voluit) : Yze Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Leeuwerikstraat 26 te 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden:

1.Mevrouw Ann Cristiane Georgette Maria VUYLSTEKE

.geboren te Antwerpen, op 14 mei 1968;

.wonende te 2500 Lier, Leeuwerikstraat 26;

"van Belgische nationaliteit;

" identiteitskaartnummer 591 8812589 47;

" rijksregiisternummer: 680514 334 30;

2.Mevrouw Patricia Catharina H. THAELS

"geboren te Deurne, op 6 november 1967;

'wonende te 2900 Schoten, Schijndallei 2;

'van Belgische nationaliteit;

" identiteitskaartnummer 591 2264063 88;

" rijksregisternummer 671106 404 27.

wordt er op 12 december 2014 een Gewone Commanditaire Vennootschap opgericht, waarvan zij de statuten als volgt bepalen:

Art. 1,  Vorm  Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, afgekort Comm. V, Haar benaming is: YZE CONSULT.

Art. 2.  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Leeuwerikstraat 26. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) worden verplaatst in het Nederlandstalig gebied van België en in het tweetalig gebied van Brussel-hoofdstad en moet worden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Art. 3.  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België en als in het buitenland, in eigen naam of voor rekening van derden of met deelneming van derden:

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, afbreken, restaureren, onderhouden, de binnenhuisinrichting en decoratie, het huren en verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Voormelde opsomming dient in de meest ruime zin te worden begrepen, doch met uitsluiting van deze activiteiten die wettelijk zijn voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Alle aannemingen en onderaannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

I II

2 0 -Dl 2015

2 il DEC. 20n

BELG

NEERGELF

MON ITEU

BELGISCH STAATSP L ~HTBAIVRoor~HAr~DEL

AWi WERPEW, iviEi;r,tLt,,r---.---..-

" 7.02__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

met onderaannemers, met inbegrip van afbraak- en restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in aile mogelijke constructies.

De aankoop, de verkoop, handel en verhuur van voertuigen, motorrijwielen en fietsen, onderdelen en toebehoren, vervaardiging, herstelling en andere werken die verband houden met de voertuigen , motorrijwiel en fietsnijverheid.

Een werkplaats voor zeefdruk, tampondruk en etsen,

De in- en export; groot- en klein handel in confectie, lederwaren, schoeisel, regen schermen en zonnebrillen en alle mogelijke geschenkartikelen.

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassingen van bijbehorende programmatuur (software).

Het analyseren van behoeften en problemen van het gebruik en het aanbieden van de beste oplossingen. Het analyseren, het ontwerpen, het programmeren en uitgeven van gebruiksklare systemen.

Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

Aile overige activiteiten in verband met computers.

De exploitatie van sportaccommodaties.

Het beheer en de exploitatie van sportcentra.

Het organiseren en uitvoeren van sportevenementen in alle mogelijke takken van de sport; inbegrepen sportwedstrijden met dieren,

De Organisatie van activiteiten in verband met mechanische sporten (auto's, motorrijwielen, karts, enzovoort)

De promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden. De verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, van aile mogelijke textielartikelen alsook relatiegeschenken.

Poederlakken, en alle aanvullende en/of aanverwante dienstverlening.

Het uitbaten van een schoonheids- en wellnessinstituut, en het verlenen van alle mogelijke behandelingen aangaande het lichamelijk welzijn.

Het verlenen van diensten, in de meest uitgebreide zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, marketing, publiciteit en het verzorgen van commerciële relaties.

Verder heeft de vennootschap tot doel:

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of op andere wijze, controle en toezicht uitoefenen op of advies verstrekken aan filialen en dochtervennootschappen.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland, die een gelijkaardig of gerelateerd doel hebben of die van aard zijn om haar eigen doel ten goede te komen.

De vennootschap mag evenementen, PR- en marketingactiviteiten organiseren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële of financiële operaties van elke aard, ongeacht of ze onroerende dan wel roerende eigendom betreffen, verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, of die haar ontwikkeling ten goede komen,

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonderheid in hoedanigheid van commissionair, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Inzonderheid zijn uitdrukkelijk uitgesloten de gereglementeerde activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan vastgoedbemiddelaars evenals de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan, Zij mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint vanaf 12 december 2014.

Artikel 5.  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1 000,00 ¬ (duizend euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van elk tien (10) euro. Het bedrag van dit kapitaal wordt volledig onderschreven en volstort. Het kapitaal van de vennootschap kan verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering, samengesteld volgens de vennootschapsregels voor de wijziging van de statuten.

Gebeurt de kapitaalsverhoging in geld, dan hebben de bestaande vennoten een voorkeurrecht en dit prorata hun aandelenbezit. Dit voorkeurrecht dient uitgeoefend te worden binnen de vijftien dagen na de vaststelling door de algemene vergadering die tot de kapitaalsverhoging heeft besloten. indien de vennoten na vijftien dagen hun voorkeurrecht niet hebben uitgeoefend, wordt verondersteld dat zij hieraan verzaken en hebben de overige vennoten of een van hen de mogelijkheid hierop in te schrijven, tenzij de algemene vergadering andere modaliteiten heeft voorgeschreven. De algemene vergadering, beslissend volgens de vennootschapsregels voor een statutenwijziging, kan bovendien, in het algemeen belang, dit voorkeurrecht beperken of opheffen.

Artikel 6. Controle

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, hebben de beherende vennoten, gezamenlijk of individueel, het onbeperkte recht tot toezicht en controle over alle verrichtingen van de vennootschap en dit overeenkomstig de bepaling van het voormeld wetboek.

Zij kunnen kennis nemen, zonder verplaatsing, van de boeken, briefwisseling, boekhoudkundige stukken, proces-verbalen van de vergaderingen en meer in het algemeen alle stukken van de vennootschap. Zij kunnen zich laten bijstaan door een accountant voor het nazicht van de boekhouding van de vennootschap, Deze accountant moet benoemd worden door (een van) de beherende vennoten. Bij niet akkoord dient de accountant benoemd door de voorzitter van de handelsrechtbank waartoe de vennootschap behoort.

Artikel 7. Bestuur

Enkel de beherend vennoten dragen de titel van zaakvoerder.

De stille vennoten mogen geen enkele beheersdaad stellen, zelfs niet krachtens een volmacht. De raadgevingen, controle- en toezichtdaden engageren de stille vennoten geenszins. De stille vennoten zullen zich direct of indirect onthouden van elk beheer van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kunnen zij individueel de vennootschap verbinden en hebben zij onbeperkte machten, tenzij de wet hieraan een beperking zou verbinden. De zaakvoerder kan onder andere: optreden als eiser, ontvangen en overlaten van alle schuldvorderingen, de vennootschap in rechte verdedigen, elk ontvangstbewijs aannemen of ondertekenen, handlichtingen geven, alle nodige documenten ondertekenen en ontvangen, alle nodige investeringen, zowel roerend als onroerend, en leningen, zowel hypothecaire als andere, daarvoor doen die hij voor de vennootschap nuttig acht aan de prijs die hij aanvaardbaar acht, deze investeringen verkopen al dan niet uit de hand, aan de prijs die hij aanvaardbaar acht, verkoopprijzen ontvangen, zowel in hoofdsom als de intrest, elke lening vragen en bekomen voor de handelingen nodig voor de vennootschap en dit aan de voorwaarden die hij aanvaardbaar acht, elke gevraagde garantie stellen.

Artikel 8.  Overdracht van aandelen

Geen enkele vennoot mag (een van) zijn aandelen overdragen, zonder expliciet en schriftelijk akkoord van de medevennoten.

Artikel 9,  Algemene vergadering

De vergadering is samengesteld uit alle vennoten. De jaarlijkse algemene vergadering komt samen de laatste vrijdag van de maand juni van elk jaar om 18.00 uur en zal voor de eerste maal gehouden worden in het jaar 2016. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om o.a. te beslissen over de jaarrekening van het voorbije boekjaar. Elke vennoot, zij het de beherende zij het de stille vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

De zaakvoerder mag een algemene vergadering bijeenroepen telkens als de belangen van de vennootschap het eisen.

Zij wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of eender welke plaats, aangeduid in de oproepingsbrief, Zij zal steeds gehouden worden conform de wettelijke vereisten.

Artikel 10.  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december daarop volgend. Op 31 december van elk jaar zal de zaakvoerder een inventaris opstellen en de boekhouding afsluiten. Het eerste boekjaar begint bij de oprichting en loopt tot 31 december 2015.

Artikel 11.  Verdeling van het resultaat

Over de verdeling van de winsten van de vennootschap beslist de algemene vergadering. De verliezen

zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding van hun aandelenbezit, zonder dat de stille vennoten meer moeten dragen dan hun inbreng.

Artikel 12.  Vroegtijdige ontbinding

Ongeacht het bepaalde in artikel 4, kan de ontbinding van de vennootschap gevraagd worden door een van de vennoten, zelfs de stille, indien de helft van het kapitaal verloren is gegaan of indien er een verlies blijkt uit drie opeenvolgende boekjaren. De algemene vergadering beslist volgens de modaliteiten bepaald in artikel 9.

Noch de persoonlijke faling van een beherend vennoot, noch zijn plaatsing onder een gerechtelijk mandaat, noch zijn persoonlijk verbod tot handel drijven of zijn persoonlijke onbekwaamheid kunnen aanleiding geven tot vroegtijdige ontbinding van de vennootschap.

Artikel 13.  Overlijden van een vennoot

Het overlijden van een beherend of stille vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De vennootschap blijft bestaan met de erfgenamen of vertegenwoordigers van de overledene die gehouden zijn tot de aanduiding, naar gelang van het geval, van een beherend of stille vennoot, aanvaard door de beherende vennoten om de overledene te vertegenwoordigen.

De erfgenamen kunnen geen beslag leggen op de goederen van de vennootschap, noch inventaris laten maken, noch de werking van de vennootschap tegenwerken. Zij hebben enkel recht op de waarde van de aandelen van de overledene op datum van de laatste jaarrekening.

Artikel 14. - Wijziging van de statuten

De vennoten hebben het recht de statuten aan te passen, mits zij hierover met unanimiteit beslissen, indien zij deze wijzigingen billijk vinden. Zij kunnen o.a. het doel, de handtekeningbevoegdheid, het bestuur, de verhoging of verlaging van het kapitaal, de vervroegde ontbinding, de aanvaarding van nieuwe vennoten, de omvorming tot een andere vennootschapsvorm, enz.

Artikel 15. -- Vereffening van de vennootschap

Enkel de beherende vennoten kunnen beslissen dat de vennootschap in vereffening wordt gesteld. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten. In elk geval dient de vereffening gesloten te zijn binnen het jaar. indien er op dat moment nog schulden of vorderingen zijn wordt deze verdeeld over alle vennoten, zonder tussenkomst van derden.

Artikel 16.  Gemeen recht

Voor al hetgeen niet verzien is in de statuten is het Belgisch recht van toepassing. OVERGANGSBEPALINGEN

De zaakvoerders, commissaris en vereffenaar kiezen hun briefwisselingadres op de zetel van de vennootschap waar alle mededelingen, brieven, akten, exploten, enz. rechtsgeldig kunnen gebeuren. Benoeming van de zaakvoerders

Mevrouw Ann Cristiane Georgette Maria VUYLSTEKE wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder en dit voor onbeperkte duur. Haar mandaat is bezoldigd.

Volmachten

Volmacht wordt gegeven aan de heer Lucien H.C. Ceulemans, accountant en belastingconsulent IAB voor alle aanvragen en wijzigingen bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de btw-administratie, de administratie der directe belastingen, de sociale kas. Hij mag bovendien alle poststukken al dan niet aangetekend ontvangen.

Ann Cristiane Georgette Maria VUYLSTEKE Patricia Catharina H. THAELS

Voor:

bdhoaden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luil vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YZE CONSULT

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 26 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande