Z-CARS SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : Z-CARS SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.545.449

Publication

15/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

13-04-2015

Griffie

*15306474*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628545449

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Z-Cars Services

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Z-Cars Services verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 10 april 2015 ter registratie neergelegd op het registratiekantoor Mechelen 1:

Opgericht door:

1. De heer RAISSI Moussa, NN bisregister 72.41.07-233.95, geboren te Saka (Marokko) op 7 januari 1972, ongehuwd, met Nederlandse nationaliteit, wonend te 3081 Rotterdam (Nederland), Bonaventurastraat 50.

2. De heer ZAKI Younes, NN 85.12.25-251.92, met Belgische nationaliteit, geboren te Wilrijk op 25 december 1985, echtgenoot van mevrouw OUMARS Fademaa, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Gallaitlaan 109.

Gehuwd onder wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

3. De heer SBIRI Abdelkebir, NN 73.01.03-595.79, geboren te Safi (Marokko) op 3 januari 1973, met Belgische nationaliteit, ongehuwd, wonende te 2570 Duffel, Kerkstraat 15/0003.

4. De heer ZAKI Kamal, NN 73.03.05-169.71, geboren te Antwerpen op 5 maart 1973, met Belgische

nationaliteit, ongehuwd, wonende te 5100 Namur, Rue de Dave(JB) 165.

- onder de benaming Z-Cars Services, met zetel te 2610 Wilrijk, Jules Moretuslei 195 en met een

onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. achttien duizend zeshonderd euro bedraagt en geplaatst werd;

. volledig in geld gestort werd;

. verdeeld is in 744 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer RAISSI Moussa voormeld, die stortte ten belope van achtduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem, 340 aandelen op naam worden toegekend;

b) voornoemde heer ZAKI Younes voormeld, die stortte ten belope van achtduizend vijfhonderd euro, waarvoor hem, 340 aandelen worden.

c) voornoemde heer ZAKI Kamal voormeld, die stortte ten belope van achthonderd euro, waarvoor hem, 32 aandelen op naam worden toegekend

d)voornoemde heer SBIRI Abdelkebir voormeld, die stortte ten belope van achthonderd euro, waarvoor hem, 32 aandelen op naam worden toegekend

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE44001753890645 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de BNP Paribas Fortis

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 2 april 2015 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris.

- met boekjaar lopend van één april tot eenendertig maart van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 maart 2017); In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 april 2015 evenwel onder opschortende

Onderwerp akte :

Jules Moretuslei 195 2610 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- met jaarvergadering op de eerste donderdag van de maand september om twintig uur, of, als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2017); De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, de heer RAISSI Moussa en de heer ZAKI Younes voormeld

- De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel in auto s en lichte bestelwagens (=3,5 ton)

Detailhandel in auto s en lichte bestelwagens (=3,5 ton)

Reparatie en montage van specifieke auto-onderdelen

Groothandel in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bv ambulances)

Kleinhandel in nieuwe en gebruikte auto s voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden (bv ambulances)

Algemeen onderhoud en reparatie van auto s en lichte bestelwagens (=3,5 ton)

Reparatie van auto s: reparatie van de mechanische onderdelen en van de elektrische installaties Revisie van automotoren

Carrosserieherstelling

Installatie van onderdelen en accessoires, inclusief de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden Kleinhandel in banden voor motorvoertuigen

Detailhandel in smeer- en koelmiddelen voor auto s

Slepen van auto s en hulpverlening bij pech onderweg

Detailhandel in auto s en lichte bestelwagens (=3,5 ton)

Carwash activiteiten, transportactiviteiten,

Verkoop van algemene voedingswaren zoals drank, rookwaren en snoep en dergelijke

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag voor eigen rekening beleggen in vastgoed, hetzij in volle eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, recht van opstal of eender welke andere vorm van zakelijk recht met betrekking tot vastgoed vestigen.

De vennootschap kan ook de functies van bestuurder, vereffenaar enzovoort uitoefenen.

De vennootschap kan al deze handelingen zowel in België als in het buitenland verrichten. - winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen. Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. - als bijzondere gevolmachtigde wordt aangesteld: De heer DE COCK Luc, Erkend Boekhouder  Fiscalist BIBF, kantoorhoudende te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 97A aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie, teneinde alle verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen, alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Coordonnées
Z-CARS SERVICES

Adresse
JULES MORETUSLEI 195 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande