ZA VERZEKERINGEN - ZA ASSURANCES


Dénomination : ZA VERZEKERINGEN - ZA ASSURANCES
Forme juridique :
N° entreprise : 441.970.996

Publication

08/05/2014
ÿþ2140351

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

140 5 37

Rechtbank van koophandel ' Antwerpen

2 5 APR. 2.11

afd r nn vergen



Onderrjemingsnr :

0441.970.996

Benaming (voluit) ZA VERZEKERINGEN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162

(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerp(en) akte ; NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neeriegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 5 februari overeenkomstig artikel 719 W,Venn., betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de naamloze vennootschap "DELTA LLOYD LIPT'', RPR Brussel 0403.280.171, met zetel te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Fonsnylaan 38 (de overnemende vennootschap), van de naamloze vennootschap "ZA VERZEKERINGEN", RPR Antwerpen 0441.970.996, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 (de over te nemen vennootschap).

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

1. Inleiding

Dit fusievoorstel is in onderling overleg opgesteld door de respectieve Raden van Bestuur varr:

" DELTA LLOYD LIFE NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Gillis) en ingeschreven in het Rechtspersonen register onder het nummer 0403.280.171 (Brussel) ("DLL"); en

" ZA VERZEKERINGEN NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel'. te Jan Van Rijswijcklaan 162, 2020 Antwerpen en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0441.970.996 (Antwerpen) ("ZA ")r

overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in verband met de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, waarbij DLL de overnemende vennootschap is en ZA de overgenomen vennootschap is.

In dit fusievoorstel wordt nader ingegaan op de voorwaarden van de voorgenomen met fusie door overneming-, gelijkgestelde verrichting tussen DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds.

De respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, zullen dit fusievoorstel ter goedkeuring voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen, te houden op of rond. midden juni 2014 voor een notaris. De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is: onder voorbehoud van die goedkeuring door de respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen van DLL,: enerzijds, en ZA, anderzijds.

Bij de totstandkoming van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ZA van rechtswege; worden ontbonden en ophouden te bestaan overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen. Het gehele vermogen van ZA, zowel de rechten als verplichtingen, zal van rechtswege overgaan op DLL. De realisatie van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal vanuit' boekhoudkundig en fiscaal oogpunt evenwel worden geacht in te gaan op 1 januari 2014 zoals hierna in het' voorstel bepaald.

2. Verantwoording van de fusie

DLL oefent activiteiten uit in België in de verzekeringssector en bezit, bij het ondertekenen van dit fusievoorstel, als enige aandeelhoudster alle bestaande aandelen (100% deelname) in de verzekeringsonderneming ZA. DLL zelf is een dochtervennootschap van Delta Lloyd Houdstermaatschappij België NV (100%-1 aandeel) en Delta' Lloyd 1 aandeel België NV (1 aandeel).

Op de laatste blz. van Lçfik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 f.1

Voor- '

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap ZA een 100% dochtervennootschap van de overnemende vennootschap DLL is, is tussen partijen geopteerd om toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 676, 10, van het Wetboek van Vennootschappen

Met het oog op een verdere integratie van de activiteiten van de twee vennootschappen, en teneinde voor beiden verdere synergieën te kunnen creëren, stellen de respectieve Raden van Bestuur bijgevolg voor om over ` te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij ZA wordt overgenomen door DLL onder de voorwaarden zoals hierna bepaald in dit fusievoorstel, De respectieve Raden van Bestuur menen dat de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in het belang is van zowel DLL als ZA, ; onder meer omwille van de volgende redenen:

" De overname van ZA (via 100% aandelentransactie) paste in de strategie van DLL om in de Belgische levensverzekeringen en pensioenmarkt een leidende speler te warden met een compleet productaanbod. De voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen DLL enerzijds en ZA anderzijds is een volgende logische stap binnen de Delta Lloyd-groepsstructuur.

" De respectieve Raden van Bestuur zijn op heden quasi volledig op identieke wijze samengesteld.

" Bovendien zou deze integratie het ook mogelijk maken om te handelen als één rechtspersoon en juridische entiteit (in plaats van op te treden via afzonderlijke juridische entiteiten die overlappende en dus concurrerende diensten en producten aanbieden).

" Door de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zullen ook belangrijke economische voordelen (bijvoorbeeld één netwerkadministratie, enz.), een verdere harmonisatie van de beslissings- en de managementstructuur van de bedrijvigheden van beide fuserende vennootschappen, een vereenvoudiging vanuit een juridisch (minder verdubbeling van juridische formaliteiten) en administratief en boekhoudkundig oogpunt, het vermijden van bepaalde overheadkosten, het vermijden van intra-groep transacties en het vergemakkelijken van verdere externe financiering kunnen worden bewerkstelligd en gerealiseerd.

3. Voorwaarden van de fusie

Hieronder worden de voorwaarden van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting bepaald en nader uiteengezet. Deze uiteenzetting bevat onder meer de informatie vereist krachtens artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De volgende informatie, met name de rechtsvorm, de naam, het maatschappelijk doel en de maatschappelijke zetel van de te fuseren vennootschappen, wordt verstrekt overeenkomstig artikel 719, 10 van het Wetboek van Vennootschappen:

(a) De overnemende vennootschap  Delta Lloyd Life NV/SA

Delta Lloyd Life is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Fonsnylaan 38, 1060 Brussel (Sint-Giflis) en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0403.280.171 (Brussel).

Het maatschappelijk doel van DLL, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in medewerking met derden:

1. Aile verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen van welke aard ook, in het bijzonder van alle schade of verlies die personen of zaken kunnen treffen ingevolge van om het even welke gebeurtenissen en elke verantwoordelijkheid die eruit voortvloeien;

2. Alle verzekerings- en herverzekeringsverrichtingen die verbintenissen omvatten waarvan de uitvoering afhangt van de menselijke levensduur (evenals het beheer van collectieve pensioenfondsen);

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening: aile financiële verrichtingen, daarin begrepen het toestaan van alle leningen, het toestaan en aanvaarden van alle waarborgen, inpandgevingen en alle hypotheken, alle roerende, onroerende of andere kapitalisatieverrichtingen, inbrengen in vennootschap, fusies, inschrijvingen, aankoop van effecten of deelbewijzen, oprichtingen van vennootschappen en eventueel alle andere commerciële of industriële verrichtingen die op rechtstreekse wijze in verband staan met de hierboven vermelde doeleinden of van die aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te begunstigen.

(b) De overgenomen vennootschap :

" ZA VERZEKERINGEN NV/SA, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Jan Van Rijswijcklaan 162 , 2020 Antwerpen en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder het nummer 0441.970.996 (Antwerpen). Zij draagt conform haar statuten tevens de Franse naam "ZA ASSURANCES".

Hot maatschappelijk doel van ZA Verzekeringen NV, zoals uiteengezet in artikel 3 van haar statuten, luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: de verzekering, de medeverzekering, de herverzekering van risico's van alle aard, de kapitalisatie, het beheer van collectieve pensioenfondsen. Zij kan dit ailes doen voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in binnen- als in buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- behouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde dat doel te bereiken mag de vennootschap alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële, of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende of onroerende goederen als investering verwerven.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 Wetboek van Vennootschappen.

3.2. Datum van inwerkingtreding van de fusie voor boekhoudkundige doeleinden

Overeenkomstig artikel 719, 2° van het Wetboek van Vennootschappen dienen de respectieve Raden van ' Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, de datum te bepalen vanaf welke de handelingen van ZA (de overgenomen vennootschap) voor boekhoudkundige en fiscale (met name inkomensbelastings-) doeleinden geacht worden te zijn verricht voor rekening van DLL (de overnemende vennootschap).

ln dit verband stellen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, voor dat de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting retroactief in werking treedt op 1 januari 2014 zodat alle handelingen verricht door ZA met ingang vanaf 1 januari 2014 voor boekhoudkundige en fiscale (met name inkomensbelastings-) doeleinden zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van DLL.

3 3 Biizondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van ZA

Overeenkomstig artikel 719, 3° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel enige bijzondere rechten te vermelden die DLL (de overnemende vennootschap) toekent aan de aandeelhouders van ZA (de overgenomen vennootschap), die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

ln dit verband bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, dat DLL de enige aandeelhoudster is in ZA en dat er geen andere aandeelhouders noch houders van andere effecten in ZA zijn aangezien ZA geen andere effecten dan gewone aandelen heeft uitgegeven,

Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten of andere maatregelen te voorgesteld uit hoofde van voormelde bepaling,

3.4. Biizondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Overeenkomstig artikel 719, 4° van het Wetboek van Vennootschappen, dient het fusievoorstel ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van de te fuseren vennootschappen te vermelden. in dit verband, bevestigen de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan enige van hun leden uit hoofde van deze fusieverrichting.

4. Onroerend goed bodemsanering

Het vermogen van de over te nemen vennootschap ZA bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

5. Slotbepalingen

5.1. Kosten verbonden aan de fusie

Alle erelonen en kosten, van welk aard ook, met inbegrip van belastingen en registratierechten, die door DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, worden opgelopen in verband met de voorbereiding, de implementatie en de realisatie van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zullen worden gedragen , door DLL, de overnemende vennootschap.

5.2. Opening exploitatiezetel te Antwerpen

Een exploitatiezetel in Antwerpen zal worden geopend: Jan Van Rijswijcklaan 162 te 2020 Antwerpen.

5.3. Pro fisco

De voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal plaatsvinden met toepassing van de artikelen 117, §1, en 120 in fine van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en de artikelen 11 en 18, §3, van het BTW Wetboek.

5.4. Neerleg" ina ter griffie

Na de goedkeuring door de respectieve Raden van Bestuur van DLL, enerzijds, en ZA, anderzijds, zal voor beide fuserende vennootschappen een exemplaar van dit fusievoorstel worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel te Brussel respectievelijk te Antwerpen in de respectieve vennootschapsdossiers van de fuserende vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

5.5. Goe keuring door de aandeelhouders

De respectieve Raden van Bestuur van DLL en ZA zullen dit fusievoorstel voorleggen aan hun respectieve algemene aandeelhoudersvergaderingen die ten vroegste zes (6) weken na de neerlegging van dit fusievoorstel zoals vermeld onder punt 5.3, voor notaris zullen worden gehouden. De geplande datum voor de goedkeuring van de voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de respectieve buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen van beide vennootschappen is voorzien op of rond midden juni 2014.

VOOR ZA VERZEKERINGEN NV (OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP)

Voor- ` "behouden aan het Belgisch Staatsblad

r

a

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

VAN AUTREVE Jan, MOORS Bruno,

Bestuurder Bestuurder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel hoger vermeid)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14211-0356-072
11/07/2014
ÿþ mad11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2140351 na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111119111 hI

echtbank Van koophandel An twerpen

2 JULI 201,4

afdefingAntwerpen

-

Ondernemingsnr : 0441.970.996

Benaming (voluit) : ZA VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Jan Van Rijswijcklaan 162

(volledig adres) 2020 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd véiár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 26 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van aile aandelen in één hand door de naamloze vennootschap "DELTA LLOYD LIFE", rechtspersonenregister Brussel 0403.280.171, met zetel te 1060 Brussel (Sint-Gillis), Fonsnylaan 38 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "ZA VERZEKERINGEN", in het Frans "ZA ASSURANCES", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0441.970.996, met zetel te 2020 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 162 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel, als gevolg waarvan Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening,

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 1 januari 2014 om 00.00 uur, Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2014 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt (en fiscaal, vanuit het oogpunt van de directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 januari 2014 om 00h00 overgegaan naar de Ovememende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd,

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap, er een einde is gekomen aan het mandaat van de vijf (5) bestuurders van de Overgenomen Vennootschap, te weten:

- de heer WAEGEMANS-ROS IERS Frank Jozef Frieda, geboren te Herentals op 16 april 1965, wonende te 2840 Rumst, Begijnenbossen 42;

- de heer VAN AUTREVE Jan Albert, geboren te Gent op 28 maart 1973, wonende te 9840 De Pinte,

Gloxinialaan 18;

- de heer BREVVEE Peter, geboren te Zottegem op 26 juli 1972, wonende te 9880 Aalter, Dammeers 33; '

- de heer MOORS Bruno Hugo Romain, geboren te Mechelen op 29 december 1968, wonende te 2800 '

Mechelen, Zandstraat 13;

mevrouw ROMAGNOLI Anne Hélène Andrée Thérèse, geboren te Luik op 8 september 1971, wonende

te 1020 Brussel (Laken), Huldergemlaan 3.

De beëindiging van het bestuurdersmandaat van de heer WAEGEMANS-ROSIERS Frank, voornoemd,

" houdt tegelijk en impliciet ook de beëindiging van zijn mandaat als lid van het directieccmité/gedelegeerd ' bestuurder in.

4. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie en de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap er tevens een einde is gekomen aan het mandaat van de commissaris in functie in deze , Overgenomen Vennootschap.

5. I. De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder afzonderlijk met het formaliseren van deze , fusieverrichting op elk vlak en verleent de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder elk met bevoegdheid , afzonderlijk op te treden, tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als ' extern tegenover derden, zowel in het binnenland als in het buitenland, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap tegenover alle binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, autoriteiten, _toezichthouders en openbare ambtenaren, waaronder in het bijzonder de Nationale Bank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzii van de gerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

eo: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. België en het Benelux Merkenbureau en inzonderheid om de beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een feit is, concrete uitvoering te geven.

II, De vergadering verleende bovendien ook aan mevrouw DU LAING Petra, geboren te Ninove op 23 juni 1969, wonende te 1741 Temat (Wambeek), Stenebrugstraat 41, en mevrouw RAMAEKERS Ine, geboren te , Genk op 20 december 1975, wonende te 3400 Landen (Laar), Wijngaardstraat 1 A, beiden hiertoe handelend in hun hoedanigheid van bediende bij "Delta Lloyd Life" en die beiden in het kader van deze opdracht keuze van woonst hebben gedaan op het adres van de vennootschap, de ruimste machtigingen, elk met bevoegdheid ' afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel in het binnenland ais in het buitenland, met inbegrip van het vertegenwoordigen van de vennootschap tegenover aile binnenlandse en buitenlandse overheden, administraties, autoriteiten, toezichthouders en openbare ambtenaren, waaronder in het bijzonder de Nationale Bank van België en het Benelux Merkenbureau, teneinde daar namens de vennootschap alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten en akten te ondertekenen en neer te leggen;

ilL Er werd ook aan iedere bestuurder afzonderlijk alsook aan mevrouw DU LAING Petra en mevrouw RAMAEKERS Ine, beiden voornoemd en handelend in hun hoedanigheid van bediende bij "Delta Lloyd Life", elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap ingevolge de totstandkoming van deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de "B.T,VV.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

"'""- " V'

o1:1

behouden

aan het Seigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

^

Op de laatste blz. va AIkB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/02/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilee;gdege,' 4 Mac%ii4Îi1'A

van lfoophande! b Anfworpen, op

2 3 et:, 20%

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0441.970.996

ZA Verzekeringen

NV

Jan Van Rijswijcklaan 162, 2020 Antwerpen

Ontslag van Hans Pieterman, François Job, Valère Croes, Florqu-Invest Comm.VA (François Florquin) als bestuurder en benoeming van Jan Van Autreve, Bruno Moors, Peter Brewee en Anne Romagnoli als bestuurder.

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders van 02/12/2013 overeenkomstig artikel 536, derde lid van het wetboek van vennootschappen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer Hans Pieterman wonende te 2620 Hemiksem, Scheldeboord 35 dak 9 (België) van zijn mandaat als bestuurder van ZA Verzekeringen NV met ingang vanaf 02 december 2013 en aanvaardt zijn ontslag per voormelde datum.

2. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer François Job wonende te 3080 Tervuren, Beukenlaan 6 (België) van zijn mandaat als bestuurder van ZA Verzekeringen NV met ingang vanaf 02 december 2013 en aanvaardt zijn ontslag per voormelde datum.

3. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door de heer Valère Croes wonende te 8300; Knokke-Heist, Taborastraat 1/21 (België) van zijn mandaat als bestuurder van ZA Verzekeringen NV met ingang vanaf 02 december 2013 en aanvaardt zijn ontslag per voormelde datum.

4. De algemene vergadering neemt kennis van de neerlegging door Florqu-lnvest Comm.VA, met als vaste vertegenwoordiger de heer François Florquin, wonende te 8670 Oostduinkerke, Dewittelaan 7/202 (België) van, zijn mandaat als bestuurder van ZA Verzekeringen NV met ingang vanaf 02 december 2013 en aanvaardt zijn ontslag per voormelde datum.

5. De algemene vergadering beslist om, bij bijzondere stemming en binnen de grenzen wettelijk toegelaten, een voorlopige kwijting te verlenen aan de bovenvermelde ontslagnemende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tot 2 december 2013.

6. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van ZA Verzekeringen de heer Jan Albert Van Autreve, wonende te 9840 De Pinte, Gloxinialaan 18 (België) met ingang vanaf 2 december 2013 tot de algemene vergadering van 2017. De heer Jan Van Autreve zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

7. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming ais bestuurder van ZA Verzekeringen de heer Bruno Hugo R Moors, wonende te 2800 Mechelen, Zandstraat 13 (België) met ingang vanaf 2 december 2013 tot de algemene vergadering van 2017. De heer Bruno Moors zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

8, De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van ZA Verzekeringen de heer Peter Brewee, wonende te 9880 Aalter, Dammeers 33 (België) met ingang vanaf 2 december 2013 tot de algemene vergadering van 2017. De heer Peter Brewee zal zijn mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

j+

v

ho n aan het Belgisch

Staatsblad

g. De algemene vergadering beslist over te gaan tot de benoeming als bestuurder van ZA Verzekeringen mevrouw Anne Hélène A Romagnoli, wonende te 1020 Brussel, Avenue Huldergem 3 (België) met ingang vanaf 2 december 2013 tot de algemene vergadering van 2017, Mevrouw Anne Romagnoli zal haar mandaat uitoefenen ten kosteloze titel.

10. De algemene vergadering verleent volmacht aan Petra Du Laing, wonende te 1741 Wambeek, Steriebrugstraat 41, (België) en aan lne Ramaekers, wonende te 3400 Landen, Wijngaardstraat 1A (België) ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om aile vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe aile administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jan Van Autreve Bruno Moors

bestuurder bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 28.06.2013 13260-0589-072
17/10/2012
ÿþ~ 7 Mod Word 11.1

0."~ ~ \ . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIaavisse*

, . , .,~~ ,~~, .~rlcro van nt i~P;, r ,c

Rechtbank van icat;rq .pUf ;-{r°,:rerpen Op

De Griffier Griffie

Ondernemingsnr ; 0441.970.996

Benaming

(voluit) : ZA Verzekeringen

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Jan Van Rijswijcklaan 162 te 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commisaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene vergadering dd. 4 juni 2012.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders herbenoemt Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA als commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 jaar, eindigend ter gelegenheid van de gewone algemene aandeelhoudersvergadering te houden in 2015. De heer Dirk Vlaminckx, erkend revisor, zal de commissaris vertegenwoordigen.

Voor analytisch uittreksel

dhr Johnny Verwimp

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.07.2012 12262-0461-034
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.06.2012 12262-0212-072
12/07/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 06.07.2011 11266-0560-035
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.07.2011 11267-0120-073
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 19.07.2010 10324-0117-072
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.02.2009, NGL 12.06.2009 09236-0107-078
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 03.07.2008 08330-0387-069
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 03.07.2007 07328-0181-068
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 18.01.2007 07016-0044-070
21/08/2006 : AN280275
06/07/2005 : AN280275
08/07/2004 : AN280275
20/08/2003 : AN280275
06/08/2003 : AN280275
07/07/2003 : AN280275
06/12/2002 : AN280275
17/07/2002 : AN280275
29/06/2002 : AN280275
06/07/2001 : AN280275
10/04/1999 : AN280275
11/12/1998 : AN280275
11/12/1998 : AN280275
11/12/1998 : AN280275
16/02/1996 : AN280275
25/01/1996 : AN280275
25/01/1996 : AN280275
11/05/1995 : AN280275
11/05/1995 : AN280275
05/07/1994 : AN280275

Coordonnées
ZA VERZEKERINGEN - ZA ASSURANCES

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 162 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande